Meny
Velg seksjon SFO-base 1
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger Telefon: 51 81 43 20 Send oss e-post
Besøksadresse Gauselbakken 103 4032 Stavanger
Redaktør: Bruse Espedal
Da er det tid for å melde på til påskedagene på SFO,  29.03.21 - 31.03.21 (onsdag 31.03.21, stenger SFO kl. 12.00). Vi åpner kl. 07.30 og stenger kl. 16.30. Husk vannflaske og matpakke til alle måltider. Det blir aktiviteter på skolen og i nærmiljøet. Frist for påmelding er 19.03.2021.

Denne gjengen her er helt råe på tur og lek. De finner alltid noe eller noen å leke med :) Mye kreativitet og fantasi på trinnet. Det er kjempe gøy!

Karnevalet ble selvsagt en hit! Med smakprøve stasjoner, halen på grisen, karnevaltegninger, just dans og film. Det ble servert havregrøt og vi avsluttet med slikkepinne ;)

 


Det er en fryd å få gå på tur med denne gjengen her :)  Vi har jo vært så heldige med været i det siste. Det har riktig nok vært kaldt, men det er jo ingen problem når dere foreldre sender med barna så gode å varme klær :) Så tommel opp til dere! :)  Det er sjeldent barna klager på kulden, her er det nydelige rosa kinn og tannløse smil hele dagen lang. 

WE love it!!


JIPPI mer snø!! :)

NB! Se måneds-planen for februar :) Da blir det karneval :) 


TIl tross for rødt nivå og kohorter, så har det vært noen kjekke uker med snø og party. SFO gikk til innkjøp av ekstra rumpebrett for at alle skulle få være med å ake. Å ake har vi gjort både på skolen og i SFO. Vi har  vært mye ute å gått turer, å da har vi funnet mange kjekke ake steder. Vi hadde også pyjamasparty med lek og dans, dette var super stas :)  

Håper dere har hatt en fin juleferie :)

Det var kanskje ikke helt uventet at smitten ville gå opp etter juleferien, men det er allikevel veldig kjedelig at vi nå har havnet på rødt nivå. Klassene er blitt kohorter og det er faste voksne inne i klasserommene hele dagen. Der miljøarbeiderne er med videre inn i SFO tiden. Barna kjenner alle de voksne fra før, så det har gått veldig bra i dag. Barna er flinke til å holde reglene, med spriting av pulter og vasking av hender. Heldigvis gjelder ikke meter regelen for førsteklassinger innenfor sin korhort. Så all lek og undervisning er som før. På skolen og i SFO kan vi bare ha en kohort i garderoben om gangen. Vi vil takke for deres tålmodighet ute i kulden mens dere venter på deres kjære små. Vi vil prøve å få alle klassene ut klassevis mellom kl 15:15 og kl 15:30 slik at dere kan hente barna utenfor. De vil da oppholde seg klassevis ved klatrestativet, på sletta mot stien og på oppsiden av de storetrappene, mot skogen. Fint om vi ikke får en oppsamling av foreldre og søsken rett utenfor inngangen.  

Ellers har alle tre klassene vært på tur ute i dag, noen har vært på lekeplasser og så gått tilbake for å spise, andre var på skogstur og spiste ute :)

Månedsplanen for januar ligger nå ute og vi ønsker å håper vi kan følge de opprinnelige planene selv om vi er på rødt nivå.

Ring gjerne om dere lurer på noe. 

 

 


Hei alle.

Siste skoledag kan alle elever ta med seg godterier for 25 kr + en 1/2 l brus. 

Skoledagen varer fram til 12.30. Sfo er åpen som vanlig. 

Jeg vil ønske alle elever, foresatte og ansatte en riktig god jul og et godt nyttår. 

Aldri før har dette vært mer oppriktig og nødvendig. Dette blir  en høytid med de nærmeste. Bruk tiden til å sette pris på hverandre, finn gleden i lyset som blir litt sterkere for hver dag. 

Vær en venn for de venner og en voksen for dine barn. Vi på skolen ser allerede frem til ett nytt år med dere.

 

Vennlig julehilsen 

Henning Aastvedt

Rektor

 

 


Desember har vært full av juleaktiviteter. Høydepunktet var Nissefesten da faktisk julenissen kom på besøk :)  

I dag var det høytidelig åpning med servering, taler og klipping av snor