Meny
Velg seksjon SFO-base 3
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger Telefon: 51 81 43 20 Send oss e-post
Besøksadresse Gauselbakken 103 4032 Stavanger
Redaktør: Bruse Espedal
Som kjent ventes smittetallene å fortsatt stige

Denne uken har skolen gått fra gult nivå og kohorter- til at vi på onsdag fikk grønt nivå. Nå kan vi kose oss sammen på trinnet :-D Vi avsluttet uken med en tur til skogen mens Daniel laget pizza til oss. Etter mat fikk vi også noen etterlengtede kanonballkamper i gymsalen! God helg alle sammen :):)

Eleven fikk påvist smitte fredag morgen 21. januar.

En ansatt på SFO, base 3, har fått påvist smitte i dag (mandag 17. januar).

På fredag gikk vi på tur mens vi hadde tur-bingo! Alle elevene fikk et ark hver med bilde av ting man kan finne i naturen. Ikke alt var like lett å få øye på, men elevene var veldig motiverte, og det var kjempegod stemning på tur. Vi gikk også innom Fritidsgården og tilbake til skolen, og fikk der servert ostesmørbrød :) En veldig fin avslutning på uken :) God helg!

Gausel skole har så langt sluppet relativt billig fra pandemien

Ønsker alle SFO-elever og familier en riktig god jul og de beste ønsker for 2022! 

NB! Viktig melding til foresatte: Hvis dere ikke har meldt på barnet hos SFO fra og med 23.12.21 til og med 31.12.21, må dere finne andre løsninger. Vi har i denne perioden en minimumsbemanning og ikke kapasitet til å ta i mot flere barn på SFO enn de som er påmeldt. Gi beskjed direkte til basene hvis ditt barn er påmeldt og blir syk, eller skal ta ekstra fri.


God førjulstid!

Torsdag 03.12 åpnet vi høytidelig Gausel SFOs Pepperkakeby. Siden tidlig i november har engasjerte elever planlagt tema for pepperkakebyen, bakt og pyntet. Dette har vært samarbeid på tilhørende base, og på kryss av baser. Elever og voksne er fornøyd med innsatsen. Dette er 2. året vi har et så stort samarbeidsprosjekt, så nå er det blitt en tradisjon! 


I november har vi brukt mye tid på baking og pynting av pepperkaker, så nå venter vi i spenning til åpning av pepperkakebyen!