Meny
Velg seksjon SFO- base 4
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger Telefon: 51 81 43 20 Send oss e-post
Besøksadresse Gauselbakken 103 4032 Stavanger
Redaktør: Bruse Espedal
Gausel skole har så langt sluppet relativt billig fra pandemien

FAU arrangerer klassekonkurranse i bruk av refleksvest

Nå er det snart slutt på enda et år. Også dette året ble et andreledes år, men vi har prøvd å gjøre det beste ut av det. Vi har hatt kjekke aktiviteter og utflukter i løpet av året. Både voksne og barn har kost seg på SFO.

Vi på base 4 takker for et fint år og ønsker alle et godt nyttår.

Hilsen Ali, Mohammad, Fang, Iselin og Cecilie


Ønsker alle SFO-elever og familier en riktig god jul og de beste ønsker for 2022! 

NB! Viktig melding til foresatte: Hvis dere ikke har meldt på barnet hos SFO fra og med 23.12.21 til og med 31.12.21, må dere finne andre løsninger. Vi har i denne perioden en minimumsbemanning og ikke kapasitet til å ta i mot flere barn på SFO enn de som er påmeldt. Gi beskjed direkte til basene hvis ditt barn er påmeldt og blir syk, eller skal ta ekstra fri.


Nå er planen over romjulen klar. Vi skal prøve og kose oss så mye som mulig.

God jul og nyttår til alle som har ferie 

Hilsen Fang, Mohammad, Ali, Iselin og Cecilie


God førjulstid!

Torsdag 03.12 åpnet vi høytidelig Gausel SFOs Pepperkakeby. Siden tidlig i november har engasjerte elever planlagt tema for pepperkakebyen, bakt og pyntet. Dette har vært samarbeid på tilhørende base, og på kryss av baser. Elever og voksne er fornøyd med innsatsen. Dette er 2. året vi har et så stort samarbeidsprosjekt, så nå er det blitt en tradisjon! 


Her er månedsplanen for desember.

Fristen for påmelding til juleferien er utgått, men vi merker oss at få har svart på denne. Vet dere at barnet deres kommer, men har glemt å melde på, kan dere gi beskjed til Veronica; veronica.rye@stavangerskolen.no, Cecilie; cecilie.hollevik@stavangerskolen.no eller ring til telefonen på basen; 41 56 01 38, innen fredag. Det er vanskelig å sette opp rett bemanning, når elever ikke er påmeldt på forhånd

 

Hilsen base 4 


Det blir offisiell åpning av pepperkakebyen vår på torsdag den 2. desember. Det blir felles sang, tale av Veronica, servering av saft og pepperkaker, og ikke minst klipping av båndet inn til pepperkakebyen. Så ta med nisseluen og godt humør, for dette blir storslått!! 

Vi minner om at både skole og SFO har planleggingsdag fredag 12. november 2021