Meny
Velg seksjon Klasse 2 Rød
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger Telefon: 51 81 43 20 Send oss e-post
Besøksadresse Gauselbakken 103 4032 Stavanger
Redaktør: Bruse Espedal
Gyldendal ABC
Gyldendal abc
På torsdag hadde vi uteskole i skogen. Klassen skulle lete etter meitemarker. Vi har lest mye om dem i det siste. Vi vet at de tørker ut i sola, at de ikke liker sterkt lys og at de er viktige for jorda og plantene. Elevene vet at de har flere hjerter, og at de legger egg. Vi følte på dem og kjente at de var myke og litt slimete. De fikk måle hvor lange de var. Elevene lagde også ulike insekter i naturmaterialer.

Elevene har laget frukttrykk med epler og pærer.

Høsten er her, og vi har brukt tid på å snakke om hva som skjer i naturen om høsten. Vi har lært om primærfarger og sekundærfarger. Det er så mange fine blader ute nå. Vi har begynt å veve litt. Dette er en aktivitet elevene setter stor pris på. Vi har også laget flotte pinnsvin i papp. Elevene liker godt å arbeide med statistikk i matematikk. Det er spennende å se på søylediagram og finne ut ting. Vi har avsluttet leseprosjektet før høstferien, og elevene har skrevet hver sin faktabok om et dyr de liker.

Elevene koser seg med musikkfaget! På mandag ble de litt bedre kjent med Edvard Grieg. De sang, danset og klappet rytmer.

Denne uken starter arbeidet med bussveien på FV 44

Endelig er vi blitt 2 rød! Klassen har hatt en fin oppstart! I går sang vi "Første dag i første klasse" til alle som skulle begynne i 1 rød. Det var stas. Elevene sang så fint! (Det ligger bilder av dette på skolens forside).

Elevene har kommet godt inn i rutinene igjen. Vi bruker mye tid på det sosiale, og det å "finne" hverandre igjen etter ferien. En av elevene i klassen har litt utfordringer med hørselen, så vi har nå fått på plass lydutstyr og mikrofoner i klasserommet. Dette er nytt, spennende og kjekt. Vi har øvd oss litt på dette i deg, så dette blir bra! Vi skal få gode rutiner på dette.

 


Elevenes timeplan ligger til høyre under "Dokumenter". De slutter 13.45 alle dager unntatt fredag, da slutter de 12.25.

Vi er fremdeles underlagt restriksjoner som griper inn i organiseringen av skolehverdagen

Vi ønsker alle elever velkommen til skolestart, en spesiell hilsen til våre flotte førsteklassinger!