Meny
Velg seksjon Klasse 2 Rød
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger Telefon: 51 81 43 20 Send oss e-post
Besøksadresse Gauselbakken 103 4032 Stavanger
Redaktør: Bruse Espedal
Gyldendal ABC
Gyldendal abc
Gode minne fra dagens tur til Gauselstranda. Vi rakk å få med oss solformørkelsen også!

I morgen tar vi turen til Gauselstranden. Vi går ned de to siste timene. Husk å ta med vannflaske, og så er det fint om dere sender solkrem med elevene. De har svømming, som vanlig i 1.time.

Elevene er mye ute i løpet av skoledagen når det er streik. Det er viktig at de smøres med solkrem før de kommer til skolen. 

I dag hadde vi besøk av Jåtten skolekorps. De spilte for oss, og informerte om hva man gjør i et korps. Elevene har fått med seg info hjem.

I dag deltok vi på søppelaksjonen Miljøgruppa i FAU arrangerer. Vi plukket søppel ned Dykjelbakken, langs gangstien ved jernbanen og ned mot Frøystad. Vi var heldige med været. Elevene fikk utdelt hansker og poser, for så å plukke søppel sammen med læringsvennen sin. Vi rakk også å kose oss litt på lekeplassen ved Frøystad. Miljøgruppa hadde kjøpt inn is til oss, som belønning for god innsats!

I dag har vi feiret at det snart er 17.mai. Vi gikk i tog og sang så flott  bak den nye, fine skolefanen! Rektor og 7.trinn gikk først med flaggborg. Vi har hatt sekkeløp og potetløp, til stor begeistring. Til og med de voksne måtte prøve seg litt på sekkeløp. Lenge siden sist... :) Vi har hatt engelsk og natursti med oppgaver knyttet til 17.mai. Til slutt hadde vi is og popcorn. En koselig dag. Ønsker alle en fin langhelg!

Det var stor stas i dag, da vi ble filmet av drone på 2.trinn! Kjekt å se at alle ungene hadde med seg flagg, og var klare for å synge og vifte med flagg!

Vi hadde en flott uteskole i dag. Elevene bygde hytte, hadde fin rollelek og fant hvitveis. Vi hadde fin utsikt over Gausel. En fantastisk gjeng å ha med på tur.

I dag har vi arbeidet med symmetri i alle fag. Vi har sett på symmetrilinjer og speiling i matematikk. Vi hadde kunst og håndverk, der elevene lagde og brettet symmetriske sommerfugler. Til slutt hadde vi uteskole, der elevene skulle samarbeide og lage geometriske figurer ut fra ulike materialer.