Meny
Velg seksjon Klasse 2 Rød
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger Telefon: 51 81 43 20 Send oss e-post
Besøksadresse Gauselbakken 103 4032 Stavanger
Redaktør: Bruse Espedal
Gyldendal ABC
Gyldendal abc

Vinnerene er kåra. Det vart 4.gul og 6.gul som vann. 

 


I dag hadde Brynjar musikk med klassen på musikkrommet. Der fikk elevene prøve seg på trommer. "We will rock you" gikk på repeat, mens elevene fikk være trommeslagere og slå rytmen. Veldig kjekt!

Vi hadde en fantastisk dag ute i dag! Været viste seg fra sin beste side. Sola varmet, og det var stas å grille pølser og marshmallows på bålet! Vi hadde akebakken helt for oss selv, så der kunne vi boltre oss med god fart! Takk til dere foreldre som har ordnet ved til bålet og kjøpt inn masse godt til oss! Dere er gode! Ungene, og alle voksne, storkoste seg!

Det er fine morgener i klasserommet for tiden. Vi har perfekt utsikt, og følger nøye med på at dagene blir lysere. Vi bruker Yr for å se temperatur, og vi har oversikt over når solen står opp og går ned hver dag. Vi hadde også uteskole i skogen. Det fant vi materialer til trollene vi skal lage i morgen.

Gleden var stor over å ha kroppsøving i gymsalen igjen! 

En glad gjeng som har tatt vaksine. Nå slapper vi av og koser oss med litt popcorn!

Perfekte skøyteforhold på Gausel skole i dag! Heldige oss som har egen skøytebane i skolegården!

I dag hadde vi en fantastisk fin dag ute i sola! Vi gikk en lang tur og fant en flott akebakke. Vi var ute i flere timer. Elevene storkoser seg ute! Vi har også laget fine snømenn som står i vinduskarmen og ser opp på snøfnuggene vi lagde på mandag.

I dag hadde vi en flott dag på skolen. Vi var ute og akte i en hel time. Endelig kom det snø og vinter. Vi lagde snøkrystaller til vinduene i klasserommet, og vi har øvd oss på å opprette et dokument på Chromebook. Elevene har skrevet på tastatur. Vi arbeider med klokka, og øver oss på hvor minutt og timeviserne skal stå. Elevene arbeider utrolig godt! Vi har fine dager i 2 rød!