Meny
Velg seksjon SFO- base 2
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger Telefon: 51 81 43 20 Send oss e-post
Besøksadresse Gauselbakken 103 4032 Stavanger
Redaktør: Bruse Espedal

Hei

Da nærmer det seg jul og vi trenger å vite om ditt barn skal benytte heldags-SFO i skolens juleferie. Ber dere benytte påmeldingsskjema, trykk her

Viktig at alle svarer selv om barnet ikke skal benytte tilbudet, svarfrist er søndag 4. desember.


I morgen fredag 28. oktober feirer vi Hallovenn på SFO! Det blir aktiviteter, pølser, lek og moro! Kjekt om du vil kle deg ut, men minner om at det ikke er lov med skumle masker og lekevåpen.

Hvis du har ekstra kostymer som du vil låne eller kan gi bort, tar SFO gjerne imot!


Det har vært en superkjekk uke på SFO i høstferien. Har blant annet vært på tur til Jernaldergården, gått på tur i nærområdet og kost oss kjempe masse.

I skoleåret 2022-2023 har vi elever og familier som er ekstra sårbare for sykdommer og infeksjoner. Har ditt barn/elev omgangssyke, barnesykdommer som for eksempel vannkopper eller har feber med snue og hoste, skal eleven være hjemme. I tillegg er det viktig at nevnte fraværsgrunner gis beskjed om til skolen på telefon 51 81 43 20.

Minner om at fravær hos elever meldes inn mellom kl. 07.45 - 08.00 (51 81 43 20).


Henviser til artikkel

Gausel skole har revidert handlingsplanen for et trygt skolemiljø på Gausel skole og SFO. Planen ligger under styrende dokumenter.

 

 


Hei

Vi kan med stor stolthet presentere at Gausel SFO har blitt intervjuet i et landsdekkende fag-magasin for SFO, SFO.net!


Søskenmoderasjon SFO -barnehage: Fra og med august 2020 skal det gis søskenmoderasjon når en har barn både i SFO og barnehage. Moderasjonen gis på SFO plass. På faktura for august 2020 kom denne moderasjonen ikke med. Dette vil rettes opp og tilbakebetales så snart vi har gjort de nødvendige justeringene.  

 Innbydelse til Hallo-venn ligger som vedlegg under dokumenter :)