Meny
Velg seksjon SFO- base 2
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger Telefon: 51 91 26 26 Send oss e-post
Besøksadresse Gauselbakken 103 4032 Stavanger
Redaktør: Bruse Espedal

Hei

Da er det tid for å melde på til heldags-SFO påskedagene 3.-4. april. Svarfrist er 17.03.23! Vi bemanner etter antall påmeldte barn, og opplever det som utfordrende at barn meldes på, men ikke dukker opp. Blir ditt barn syk, eller likevel skal ha ekstra fri forventes det en telefon til basen.


Da starter vi på SFO med vårrengjøring. Det ligger masse klær igjen som tilhører barna. Disse er uten når. Når dere har mulighet setter vi pris på at dere tar turen innom og sjekker om noe av dette tilhører dere. Fredag 10.02 feirer vi karneval. Hvis ditt barn har redusert plass og ønsker å delta, er det bare å avtale bytte av dag med basen. 

Program: Vi starter med at de som vil kle seg ut gjør det, etterpå blir det felles bespisning i aula. Etter mat er det tilbud om ulike stasjoner på kryss og tvers av baser og tilhørighet. 

Det er ikke ønskelig med lekevåpen som en del av kostymet!


I morgen fredag 28. oktober feirer vi Hallovenn på SFO! Det blir aktiviteter, pølser, lek og moro! Kjekt om du vil kle deg ut, men minner om at det ikke er lov med skumle masker og lekevåpen.

Hvis du har ekstra kostymer som du vil låne eller kan gi bort, tar SFO gjerne imot!


Det har vært en superkjekk uke på SFO i høstferien. Har blant annet vært på tur til Jernaldergården, gått på tur i nærområdet og kost oss kjempe masse.

I skoleåret 2022-2023 har vi elever og familier som er ekstra sårbare for sykdommer og infeksjoner. Har ditt barn/elev omgangssyke, barnesykdommer som for eksempel vannkopper eller har feber med snue og hoste, skal eleven være hjemme. I tillegg er det viktig at nevnte fraværsgrunner gis beskjed om til skolen på telefon 51 81 43 20.

Minner om at fravær hos elever meldes inn mellom kl. 07.45 - 08.00 (51 81 43 20).


Henviser til artikkel

Gausel skole har revidert handlingsplanen for et trygt skolemiljø på Gausel skole og SFO. Planen ligger under styrende dokumenter.