Meny
Velg seksjon Klasse 1 Blå
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger Telefon: 51 81 43 20 Send oss e-post
Besøksadresse Gauselbakken 103 4032 Stavanger
Redaktør: Bruse Espedal
Gyldendal ABC
Gyldendal abc
Nasjonale kartleggingsprøver informasjon
Informasjon til foreldre
Bestilling av skolemelk

Endelig besøk frå Dks igjen. Veldig kjekt for både små og store. Elevene hadde øvd på sangane før konserten, og sang ivrig  med . 

I dag lærte vi den nye skoleveien for de elevene som bor på andre siden av den nye bussveien. Vi skrev og tegnet i loggboka som vanlig etter turen. 
Vi har også jobbet i leseboka og matteboka i dag. Selvfølgelig hadde vi også tid til litt lek.

Her er bildene til resten av klassen.

I dag hadde vi stasjoner i gym. Vi hadde 7 ulike aktiviteter som alle rullerte på. Superengasjerte elever som synes timen var alt for kort!

I dag spilte vi stigespillet sammen med læringsvennen vår etter at vi hadde jobbet i multiboka. Det var stor stas så dette vil vi spille igjen på stasjoner. 

Denne uken var vi på tur i skogen ovenfor Ulsberget. Vi hadde en felles lek hvor 6 grupper skulle samle mest mulig pinner, vi hadde over 300 tilsammen! 
Etterpå hadde vi frilek i skogen. 

Første prosjekt er ferdig i halve gruppa. Me trykte først bakgrunnen , brukte korker og blå maling. Så lagde me portrett. Her skulle dei prøva å få fram noko som dei likte å gjera på fritida si.

Å være i aktivitet er viktig i første klasse. Vi har bevegelsesleker som små pauser i klasserommet, på uteskole og i gymtimer.