Meny
Velg seksjon Klasse 2 Blå
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger Telefon: 51 81 43 20 Send oss e-post
Besøksadresse Gauselbakken 103 4032 Stavanger
Redaktør: Bruse Espedal
Gyldendal ABC
Gyldendal abc

Fra og med i dag kl. 13.45 er elevene tilbake til sine respektive klasserom.

Morgen SFO er ut uke 3 flyttet til klasserom, 1 rød.

 


Vi er fortsatt på rødt nivå inntil videre. Ny informasjon kommer tirsdag.

 


I 2. time i dag var testet vi ut skolens selvlagde skøytebanen, og noen akte i akebakken ved siden av. Elevene syntes dette var kjempegøy.
I tillegg hadde vi prøvd oss på et forsøk med vann for å se hvor mye vannet vokser når det fryser. Men dette frøys ikke over natten så da valgte noen å male og farge snøen med det istedenfor. En kjempekjekk time og dag, det var en fin avslutning på en fin uke!

I dag benyttet vi oss av finværet og tok gymtimen og uteskolen i akebakken ved dronningåsen. Elevene storkoste seg de rant i tog, på rekke, på magen alle slags forskjellige måter. Dette var kjekt for både små og store!

Som dere ser på skolens forside, er det gjort forsøk på å lage en skøytebane foran skolen. Det er fordelt ulike tidspunkt på denne banen. 2 blå er satt opp fredag 2.time (1/2 time pr klasse). De som har skøyter, kan ta disse med seg på fredag. Alle som skal gå på skøyter må ha med seg hjelm. Det er viktig at skøytene blir transportert i en bag eller noe som er godt isolert. De som ikke har skøyter finner på noe annet kjekt. Ta gjerne med rumpeakebrett. Det er kjekt å ake også! 

I dag startet vi med å øve å skrive på Chromebook, eleven fikk utdelt en tekst de skulle skrive inn, vi fikk øvd på å skrive stor bokstav, mellomrom og punktum. Elevene syntes dette var kjempekjekt!
På slutten av dagen benyttet vi snøværet å akte på rumpeakebrett i skolegården. 

Denne første litt annerledes uken tilbake på skolen har vi kost oss med stasjoner hvor elevene har skrevet rare setninger, lest og lært å veksle med lekepenger.

I dag koste vi oss ute store deler av dagen i skogen i nærområdet, da var vi så heldig å se tre ekorn som klatret i trærne.Angående vaksinering av 2.trinn på Gausel skole torsdag 21.januar

Elevene får med seg et infoskriv. Se informasjon om dette nedenfor, og husk retur av svarslipp, snarest.

I dag koste vi oss med bingo og godteri i siste time før vi ønsket hverandre god jul og godt nyttår.
Vil benytte sjansen til å takke dere alle for en kjempekoselig julegave! Er så heldig som får lov til å være læreren til den kjempeflotte gjengen i 2 blå!
Ønsker alle elever og foresatte god jul og godt nyttår!