Meny
Velg seksjon Klasse 2 Blå
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger Telefon: 51 81 43 20 Send oss e-post
Besøksadresse Gauselbakken 103 4032 Stavanger
Redaktør: Bruse Espedal
Diverse lenker
udir.no
PPT
1.og 2.trinn fekk I dag besøk frå DKS. Nina Nesheim fortalte en historie som fenger både små og store. Nina er utdanna forteller og har reist rundt med fortellingene sine i mange år.

No er bildene på plass i undergangen:)🤩

Torsdag løp vi for å skaffe penger til Peru. Det var knallbra innsats, og flere ble skuffet når de måtte gi seg da Sfo skulle begynne. 

I dag hadde vi en veldig kjekk dag. Vi tok toget til byen, spaserte gjennom gamle Stavanger og bort til konserthuset. Her spiste vi matpakken vår før vi fikk se filmen «Tottori» på storskjerm mens Stavanger Symfoniorkester spilte filmmusikken. En flott opplevelse som fenget alle sammen! 

Helsesykepleier hadde informasjon til foreldrene på foreldremøtet i høst. Her finner du informasjonen som ble gitt.


Me hadde besøk fra forfatter og illustratør av bøkene om Otto Monster. Den frodige fantasien deira kjem godt fram i bøkene, og me fekk høyra og sjå korleis historier og tegninger forma bøkene, og fekk og vera  med på skaparprosessen. Store og små koste seg. 

 


I dag koste vi oss på uteskole med fadderne.

Her kommer noen bilder fra oppstarten av 2. klasse. Vi har laget klasseregler, tegnet selvportrett, hatt aktiv skole ute, lekt masse leker og hatt gym. Uken ble i dag avsluttet med besøk av fadderene i 6. klasse i siste time. 

En fantastisk tur i nydelig vær ☀️ Kjekt å være på tur med hele trinnet.