Meny
Velg seksjon Klasse 2 Blå
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger Telefon: 51 81 43 20 Send oss e-post
Besøksadresse Gauselbakken 103 4032 Stavanger
Redaktør: Bruse Espedal
Gyldendal ABC
Gyldendal abc

I morgen fredag 18. mars skal elevene ned på biblioteket å bytte bøkene de har lånt med seg hjem. Husk å ta med den i morgen. 

Vinnerene er kåra. Det vart 4.gul og 6.gul som vann. 

 


I dag tok vi utetimen i skolegården elevene akte i mange av de fine akebakkene vi har her og koste seg og lekte ute i finværet.

I dag tok vi uteskolen og gymtimen ute i finværet vi koste oss i akebakken!

I 2. time i dag var testet vi ut skolens selvlagde skøytebanen, og noen akte i akebakken ved siden av. Elevene syntes dette var kjempegøy.
I tillegg hadde vi prøvd oss på et forsøk med vann for å se hvor mye vannet vokser når det fryser. Men dette frøys ikke over natten så da valgte noen å male og farge snøen med det istedenfor. En kjempekjekk time og dag, det var en fin avslutning på en fin uke!

I dag benyttet vi oss av finværet og tok gymtimen og uteskolen i akebakken ved dronningåsen. Elevene storkoste seg de rant i tog, på rekke, på magen alle slags forskjellige måter. Dette var kjekt for både små og store!

Som dere ser på skolens forside, er det gjort forsøk på å lage en skøytebane foran skolen. Det er fordelt ulike tidspunkt på denne banen. 2 blå er satt opp fredag 2.time (1/2 time pr klasse). De som har skøyter, kan ta disse med seg på fredag. Alle som skal gå på skøyter må ha med seg hjelm. Det er viktig at skøytene blir transportert i en bag eller noe som er godt isolert. De som ikke har skøyter finner på noe annet kjekt. Ta gjerne med rumpeakebrett. Det er kjekt å ake også! 

I dag startet vi med å øve å skrive på Chromebook, eleven fikk utdelt en tekst de skulle skrive inn, vi fikk øvd på å skrive stor bokstav, mellomrom og punktum. Elevene syntes dette var kjempekjekt!
På slutten av dagen benyttet vi snøværet å akte på rumpeakebrett i skolegården.