Meny
Velg seksjon Klasse 3 Blå
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger Telefon: 51 81 43 20 Send oss e-post
Besøksadresse Gauselbakken 103 4032 Stavanger
Redaktør: Bruse Espedal
I de siste ukene har vi gjort litt av hvert. Det har vært spennende med leseprosjekt, elevene har skrevet egne faktatekster på chromebook og har nå begynt å lage en presentasjon om et valgfritt dyr. Vi har hatt fokus på å skrive setninger. Vi har også hatt stasjoner og lært oss mange nye spill. I kunst og håndverk har noen begynt å tove ull. Vi har også vært en tur på biblioteket å lånt bøker og blitt lest for.

Minner om at 3 blå begynner med innegym i morgen, onsdag.  Husk å ta med gymsokker. Viktig at de merkes tydelig med navn. Gymsokkene vil oppbevares i en kurv på skolen.

Det blir kjekt med innegym!


Endelig besøk frå Dks igjen. Veldig kjekt for både små og store. Elevene hadde øvd på sangane før konserten, og sang ivrig  med . 

Når halve klassen var på svømming var vi i skogen og spikket. Elevene skal lage gryteunderlag. 

Denne uken har vi snakket om stortingsvalget og demokrati i samfunnsfag. Vi har lest og blitt kjent med de ulike partiene. I dag fikk alle i 3 blå lese om de ulike partiene før de selv fikk stemme. Elevene syntes dette var kjekt og gleder seg til den dagen de kan stemme.

Svømmeopplæringen starter opp onsdag 1.september. Klassen er delt i to. Den ene gruppen skal ha svømming i høst, mens den andre gruppen har svømming til våren. De som ikke svømmer, har kunst og håndverk sammen med Tea på skolen. Jeg har laget et infoskriv om dette. Der er det også en oversikt over hvem som starter opp med svømming nå på onsdag. Elevene får med seg dette som ranselpost på mandag. Dette skrivet ligger også under fanen "dokumenter" på klassens hjemmeside.

Velkommen til alle elever i 3 blå. Vi starter opp torsdag 19.08.21 klokken 08.30. Dere stiller opp ved veggen utenfor døra til 3.trinn. Vi gleder oss masse til å se dere!