Meny
Velg seksjon Klasse 3 Rød
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger Telefon: 51 81 43 20 Send oss e-post
Besøksadresse Gauselbakken 103 4032 Stavanger
Redaktør: Bruse Espedal
Nå er det skikkelig høst. Det er viktig at alle elevene har regntøy, støvler, innesko og skriftetøy tilgjengelig på skolen. Vi setter stor pris på at dere merker klær med navn. Da er det enklere å finne ut hvem sine klær det er.

I dag hadde vi besøk av "Den kulturelle skolesekken". De underholdt og sang gamle, og nye, Stavangersanger for oss. Vi har øvd på flere av dem, så elevene sang med! En kjekk forestilling!

Endelig besøk frå Dks igjen. Veldig kjekt for både små og store. Elevene hadde øvd på sangane før konserten, og sang ivrig  med . 

I dag hadde vi "partidebatt" i 3 rød. Klassen ble delt inn i 3 ulike grupper. Der skulle elevene fronte sine saker, og argumentere for sine synspunkter. May var programleder. Dette var knallkjekt. Elevene var engasjerte og argumenterte godt for sine saker. Diskusjonen ble både morsom og engasjerende. Vi ble enige om at vi må ha flere debatter framover. Jeg kan avsløre at "Mellompartiet" gikk seirende ut av valget i 3 rød! 

I dag hadde halve klassen kunst og håndverk, mens resten av klassen var på svømming. Vi spikker litt for tiden. Produktet er hemmelig, så dere får bare vente i spenning... Kjekt å være ute. Vi har regler for hva vi må huske på når vi spikker.

Dagen ble avsluttet med et overraskelsesbesøk fra Louisa. Hun flyttet til Stord i fjor vår. Vi ble utrolig glade for å se henne igjen! Hun hadde skrevet brev til oss. Så, nå er planen at vi skal skrive brev til henne på stasjonene neste uke!


Stasjonsundervisning er variert og kjekt! Elevene arbeider veldig godt på de ulike stasjonene! I dag hadde vi: Chromebook, der elevene skulle lese og svare på spørsmål. De arbeidet med matematikkoppgaver med store tall og ulike verdier av siffer/tall. De hadde også et spill der de måtte lese/regne seg fram til høye tall. Hver uke er det også en stasjon der de skriver ukas øveord/setninger for hånd.  Dagens lærerstasjon var høytlesning og fokus på nøkkelord. Vi fant også hvor mange avsnitt det var i teksten. 

Bussen som transporterer elever til svømmeundervisning i Hetlandshallen går fra Knudamyra både onsdags- og torsdagsmorgen.

Elevene i 3 rød, som har har svømming på torsdager 07.45, blir fra og med torsdag hentet på Knudamyra. Bussen kjører altså derfra 07.45. Dette for at oppholdet i bassenget skal bli lengre. Bussen kjører da motorveien inn til Hetlandshallen. Elevene returnerer til skolen etterpå, så dette gjelder kun ved avreise. Dette betyr at elevene tar med seg både sekken og svømmetøyet til svømmeopplæringen.

Her er den flotte gjengen i 3 rød! Vi har hatt en fin oppstart i 3.klasse. Denne uken var det ekstra stas. Endelig fikk elevene ta med seg Chromebook hjem! Takk for god oppfølging med lading.