Meny
Velg seksjon Klasse 4 Blå
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger Telefon: 51 81 43 20 Send oss e-post
Besøksadresse Gauselbakken 103 4032 Stavanger
Redaktør: Bruse Espedal
Diverse lenker
udir.no
PPT
Elevrådet skal vera med på opninga av bussvegen. Det skjer kl.13 den 8.des. Clara og Maren, som sitter i elevrådsstyret , skal få gleden av å klippe snora😊

No er bildene på plass i undergangen:)🤩

4 blå tok turen ut i skolegården for å øve mer på negative tall.

For en kjekke gjeng å ha med på bytur :) Vi tok toget inn til byen rett etter skolen begynte. Vi gikk gjennom sentrum og fikk sett litt i gamle Stavanger, før turen gikk til konserthuset.  Alle sammen hadde en kjempefin tur og vi slapp unna det verste av regnet også :)

Helsesykepleier hadde informasjon til foreldrene på foreldremøtet i høst. Her finner du informasjonen som ble gitt.


Me hadde besøk fra forfatter og illustratør av bøkene om Otto Monster. Den frodige fantasien deira kjem godt fram i bøkene, og me fekk høyra og sjå korleis historier og tegninger forma bøkene, og fekk og vera  med på skaparprosessen. Store og små koste seg. 

 


Vi vil fra uke 38 tilby leksehjelp til enkeltelever på trinn 3 - 7

Da er vi i gang med beintøftkonkurransen for i år.

Beintøft er Norges største gå til skolen-aksjon for barneskoleelever, og arrangeres hvert år i september. Konkurransen har til å hensikt å oppmuntre flest mulig elever til å gå, sykle eller ta kollektivt til og fra skolen. Gjennom kampanjen ønsker Miljøagentene å skape naturglede, forståelse for klimaendringene og vise at alle kan gjøre en forskjell. Årets konkurranse går fra 5. september til 30. september.

Det ligger ved et skriv til dere foresatte om konkurransen.


Vi hadde som et lite oppstartsprosjekt at alle skulle lage et fire-tall med ulike materialer.