Meny
Velg seksjon Klasse 6 Gul
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger Telefon: 51 81 43 20 Send oss e-post
Besøksadresse Gauselbakken 103 4032 Stavanger
Redaktør: Bruse Espedal
Vi minner om foreldremøter onsdag 15. september 2021

Vi er flere forskjellige faglærere ved trinnet. Her er en oversikt over hvem som har hvilke fag.

Hei alle elever i kommende 7 gul! Dere er jo så ivrige og flinke på kjøkkenet, så nå har jeg publisert en nettside hvor jeg legger ut oppskrifter...

Takk for et supert halvår med elever og foresatte. Vi har opplevd mye, snakket, diskutert, grått og kranglet litt, men ikke minst smilt mye, skreket av latter og hatt ekstremt mye moro sammen! Det mangler ikke på engasjement og gode idéer i denne gjengen. Det har vært en ære og glede å få ta over som kontaktlærer for 6 gul.
Jeg gleder meg til å se alle sammen i august, men nå skal vi alle nyte en lang og velfortjent ferie!
GOD SOMMER!

For en dag! Elevene har fått testet seg både fysisk og mentalt, og opplevd både mestring og motbakke. Oppover og nedover, dykke under og hoppe over. 6 gul stupte inn i alle typer utfordringer som møtte dem. Godt lagarbeid, positiv innstilling og godt humør. Dette var gøy! God helg :-)

6 gul og 6 blå har vært på tur til stranden i dag. Det er kjekt å ta undervisningen ut når det begynner å nærme seg sommerferie. Elevene har fanget krabbe, plukket søppel, spilt diverse ballspill og fått dagens styrketrening. En fin og innholdsrik dag. Ingen klager på været til tross for noen få regnbyger. Temperaturen var deilig. Takk for en fin tur!

Takket være det nydelige været på torsdag, kunne vi bruke anledningen til å ha mat og helse utendørs. Elevene lagde fruktsalat i sine faste grupper. Den ble selvfølgelig servert med is. Nydelig dag og fornøyde elever. 

Til info: vedlagt på høyreside i denne artikkelen ligger referat over det vi snakket om på 6 gul sitt foreldremøte 1.juni. Klikk på "les mer" for å se vedlegget.

Ønsker dere en fin uke.
Mvh Monica


Vi legger i løpet av helga ut en arbeidsplan som elevene kan jobbe med hjemme i uke 12 og 13. Lærerne har kjernetid mellom 10 og 13, men hvis det skulle være noe spesielt kan dere selvfølgelig ta kontakt utover dette. Se ukeplan for mer utfyllende informasjon.