Meny
Velg seksjon Klasse 7 Gul
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger Telefon: 51 81 43 20 Send oss e-post
Besøksadresse Gauselbakken 103 4032 Stavanger
Redaktør: Bruse Espedal

5.til 7.trinn fekk i dag besøk frå DKS.

Malin Hellebø og Camilla Kuhn fortalde frå boka dei har laga.

Flott forestilling med engasjerte formidlere og engasjert publikum.


Denne uken starter arbeidet med bussveien på FV 44

Vi er fremdeles underlagt restriksjoner som griper inn i organiseringen av skolehverdagen

Vi ønsker alle elever velkommen til skolestart, en spesiell hilsen til våre flotte førsteklassinger!

Skolen inviterer til avslutningsseremonier for våre tre syvendeklasser i uke 25

Minner om at det nå er sommertid (1 time fram) og at det derfor kan være hardt å stå opp til morgenenes videomøte. Men dette klarer vi:)

Mandag vil det være følgende videomøter:

09.00: Klassevise videomøter med gjennomgang av uka.

10:00 Norsk - alle klasser logger seg på. Her blir det nøye gjennomgang av norsk arbeidsplan. Møteinvitasjon sendes på norsk fordypning Classroom.

11:00 Engelsk - alle klasser logger seg på. Her blir det nøye gjennomgang av engelsk arbeidsplan. Møteinvitasjon sendes på engelsk Classroom.

Ved spørsmål om matematikk, send en epost til Anita.

Er det ting dere lurer på underveis i uka - ikke nøl med å ta kontakt! Vi er der for deg!

Hilsen alle oss på 7.trinn


Kjære alle sammen!

Neste ukes hjemmearbeid vil bli lagt ut på hvert fag sitt klasserom (Google Classroom) - så følg med her. Det er viktig at dere starter dagen med å sjekke e-post da alle beskjeder på klasserommene automatisk sendes dit.

Fra neste uke av, mandag, har vi kontaktlærere bestemt at vi starter HVER morgen med klassevise videomøter via Google Meet. Det betyr at skoledagen starter for alle klokken 09.00. Dere må da ha kommet dere inn på hver klasse sitt Google Classroom hvor dere vil få en lenke dere skal trykke på for å bli med på videomøte. Det forventes at ALLE gjør dette hver dag - og med videokamera PÅ. Vi ønsker dette for lettere å skape en rutine for hjemmeskolen samt være enda mer tilgjengelig for hjelp og støtte i denne spesielle tiden vi er inne i. Med ønske om alt godt. Hilsen Haakon, Guro og Torhild


Kjære alle sammen

Det er viktig at alle går inn på e-post/ google Classroom hver dag da det er her oppgaver og kommunikasjon først og fremst foregår. Vi legger blant annet dagens utfordring etc i de ulike klassene sitt Google Classroom. Med ønske om gode dager. Hilsen oss på 7.trinn


Skolen gjennomfører Udir sin elevundersøkelse for alle klassene på 5.-7.trinn i november måned. Informasjon om undersøkelsen finner du i høyre marg under fanen "Informasjon".