Meny
Velg seksjon Klasse 7 Gul
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger Telefon: 51 81 43 20 Send oss e-post
Besøksadresse Gauselbakken 103 4032 Stavanger
Redaktør: Bruse Espedal
Vi minner om foreldremøter onsdag 15. september 2021

Hei alle foresatte i 7 gul. Dette skoleåret har jeg kontaktlærertid tirsdag kl. 12:45-13:45. Ellers ligger nå klassens timeplan ute her på nettsiden. 

Oppstarten av skoleåret er alltid travel, men jeg forsøker å få svart på henvendelsene deres fortløpende. Supert at dere gir beskjed fra morgenen av om eventuelt fravær eller avtaler som foregår i skoletiden.

Mvh Monica


Hurra, endelig er ferien over og jeg gleder meg til å se dere alle igjen! Det har vært deilig med sommerferie, men nå blir det jammen godt å komme i gang med deres siste skoleår her på Gausel Skole. Som meg er dere sikkert også fulle av spenning og forventninger til hva vi skal oppleve sammen fremover. Det er en glede for meg å ønske dere velkommen i morgen torsdag 19. august kl. 08:30 på deres vanlige oppstillingsplass. Vi beholder klasserommet vi hadde i fjor, og skal nok en gang fylle vegger og vinduer her inne med kreativitet og kunnskap. Jeg håper dere er like klare som meg, for i morgen braker det løs! Vi sees :-)

Husk Chromebook og matpakke. Vi slutter kl.14:55.


Skolen gjennomfører Udir sin elevundersøkelse for alle klassene på 5.-7.trinn i november måned. Informasjon om undersøkelsen finner du i høyre marg under fanen "Informasjon".