Meny
Velg seksjon Klasse 7 Gul
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger Telefon: 51 81 43 20 Send oss e-post
Besøksadresse Gauselbakken 103 4032 Stavanger
Redaktør: Bruse Espedal
Skolen driver utstrakt opplæring i nettvett på alle trinn

7.trinn jobber i denne perioden med tverrfaglig prosjekt om inkludering og utenforskap. Denne ukens tema er "Aksept for at vi er forskjellige", og vi fordyper oss i ulike ting som for noen kan gjøre hverdagen mer utfordrende i større eller mindre grad. Vi fordyper oss både i fysiske og psykiske spekter, og syns det er utrolig spennende og lærerikt. I gym har elevene fått kjenne på kroppen hvordan funksjonsnedsettelser kan påvirke hverdag, her i aktiviteter uten syn.

Elevene lager hver sitt skjelett

Vi minner om at alle elever på 7. trinn må testes mandag 17. januar

7 gul tok utfordringen med å pakke 600 covidtester

En elev i 7 rød testet i dag positivt på korona etter skoletid. Eleven har vært på skolen hele denne uken.

Gausel skole har så langt sluppet relativt billig fra pandemien

FAU arrangerer klassekonkurranse i bruk av refleksvest

Da var juleferien endelig her. Det ble ikke helt den avslutning på året som vi hadde tenkt oss, men det har vært koselige dager før ferien for det om. Vi (Anette og Monica) ville bare benytte anledningen til å sende noen ord til dere. Vi er heldige som får være kontaktlærere for en så fin gjeng som 7. gul. Både elever og foreldre. Vi nyter alle stunder vi får med dem og føler vel at tiden går vel fort mot sommerferien. Takk for et kjempegodt samarbeid i høst og vit at vi setter virkelig pris på dere alle. Tusen takk for blomster, sjokolade og kurv som vi har fått. Det var veldig koselig at dere tok dere bryet å kjøre hjem til oss med levering. Vi setter stor pris på det.

Håper dere får en kjempefin julefeiring og fin avkobling fra hverdag, smitte og mas, og bare får nyte tiden sammen med deres nærmeste. 

Vi gleder oss til å treffe alle igjen på det nye året. Første skoledag vil være 4. januar og første uken vil det være digitalt oppmøte. 

 

God jul og godt nyttår fra oss :)