Meny
Velg seksjon Klasse 4 Rød
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger Telefon: 51 81 43 20 Send oss e-post
Besøksadresse Gauselbakken 103 4032 Stavanger
Redaktør: Bruse Espedal
Diverse lenker
udir.no
PPT
I dag gikk klassen ned for å se på kunstverkene våre. Kjekt å se at undergangen, ved Gausel stasjon, er full av flotte elevarbeider.

Elevrådet skal vera med på opninga av bussvegen. Det skjer kl.13 den 8.des. Clara og Maren, som sitter i elevrådsstyret , skal få gleden av å klippe snora😊

No er bildene på plass i undergangen:)🤩

I dag har sett nærmere på skjelettet. Hver elev har «bygd» sitt eget skjelett. De har selv valgt hvilken på måte skjelettet skal henge i vinduet. 

4 rød har tatt turen ut i skolegården for å øve mer på regning med negative tall.

Vi hadde en flott tur til Stavanger konserthus i dag. Kjekt å reise med tog! Vi fikk se filmen "Tottori". Stavanger symfoniorkester spilte underveis i filmen, og gjorde opplevelsen enda bedre. 

Helsesykepleier hadde informasjon til foreldrene på foreldremøtet i høst. Her finner du informasjonen som ble gitt.


Me hadde besøk fra forfatter og illustratør av bøkene om Otto Monster. Den frodige fantasien deira kjem godt fram i bøkene, og me fekk høyra og sjå korleis historier og tegninger forma bøkene, og fekk og vera  med på skaparprosessen. Store og små koste seg. 

 


I dag var vi på forestilling med "Den kulturelle skolesekken". Vi fikk møte forfatteren Jon Ewo, som har skrevet bøkene om "Otto Monster". Han hadde også med seg Reidar Kjelsen, som illustrerer bøkene hans. Elevene fikk foreslå hva illustratøren skulle tegne, og vi var med på høytlesning fra en av bøkene om Otto Monster. Alle elevene fikk utdelt et lodd, og til slutt var det flere elever som vant signerte tegninger!