Meny
Velg seksjon Klasse 4 Rød
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger Telefon: 51 91 26 26 Send oss e-post
Besøksadresse Gauselbakken 103 4032 Stavanger
Redaktør: Bruse Espedal
Diverse lenker
udir.no
PPT

Semifinalene for både jenter og gutter er i gang. I dag spilte 7.rød gutter mot 4.rød gutter. 7.rød gjekk videre til finalen. Neste onsdag 2.time spiller 6.blå mot 5.gul, både gutter og jenter, og 7.gul jenter spiller mot 4.blå jenter i 4.time onsdag.

Dersom noen lurer så trekkes motstanderne etter at trinn har spilt innledningskamp. Det blir gitt et mål + et straffespark for hvert år det er mellom motstanderne. 4.fikk altså 3 mål og 3 straffer når de møtte 7.trinn i dag. Resultatet vart 7-5 til 7.trinn.


I dag spilte guttene i 4 rød kamp mot guttene i 7 rød! Motstanderne var mye større enn oss, men 4 rød gjorde en knallbra innsats, og jeg er utrolig stolt over innsatsen! Resten av klassen var heiagjeng! Det ble dessverre tap til slutt, men vi måtte feire god innsats med litt kos i siste time!

I dag hadde vi sangsamling i aula. Vi gikk også i prøvetog. Nå er vi klare for 17.mai!

I dag har elevene tovet hver sin maiblomst til 17.mai!


I dag hadde vi ryddedag i skolegården. Elevene var engasjerte, og gjorde en god innsats! Vi fant mye søppel,  som nå er borte fra naturen og skolegården. Godt jobba!

Elevene er i gang med prosjekt «bygge bro». De samarbeider godt, og tenker kreativt! 

Da er elevrådet ferdig med installasjonen. Ta gjerne en kikk på kva elevene tenker er bra med Gausel skole.

Det er oppdaget lus på skolen.

Med totalt 254 000 deltakere i fjor er MatteMaraton Norges desidert største skolekonkurranse. I 2023 arrangeres den for 13. gang.