Meny
Velg seksjon Klasse 4 Rød
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger Telefon: 51 81 43 20 Send oss e-post
Besøksadresse Gauselbakken 103 4032 Stavanger
Redaktør: Bruse Espedal
I dag hadde vi dans i musikktimen. Alle elevene ble delt i grupper og fikk i oppdrag å lage sin egen dans til sangen «Syng ut». Dette ble flotte danser hvor alle elevene deltok i dansen. Utrolig flott at alle er så trygge på hverandre i klassen! Etter hver dans gav elevene hverandre respons i form av «to stjerner og et ønske», altså to ting som var bra og et ønske for hvordan de kunne fått dansen enda bedre. En kjekk time med mange smilende barn! 

Vinnerene er kåra. Det vart 4.gul og 6.gul som vann. 

 


Som et tiltak for å øke oppmerksomheten rundt refleksbruk, og motivere elevene til å gå med refleksvest, arrangerer FAU v/miljøgruppa en konkurranse der klassene konkurrerer om å være best i å bruke refleksvest denne vinteren.

Konkurransen blir i uke 3 og 4. 

Klassen som er flinkest til å bruke refleksvest vinner en tur til Rush trampolinepark. Det er to premier, en for trinn 1-4 og en for 5-7.


I dag har vi brukt de to siste timene til å kose oss i akebakken. Masse glade barn i full fart. Vi kommer til å gå i akebakken i morgen også så ta med akebrett. Vi skal også bruke den nye skøytebanen på skolen i 4. time. De som vil kan ta med skøyter og hjelm. 

I dag gikk vi til fritidsgården i gymtimen. Minner i den anledning på at alle må ha gode klær for å være ute alle dager, samt skiftetøy i tilfelle en blir våt. Vi kan ikke bruke tørkeskapet nå.

Hei alle.

Siste skoledag kan alle elever ta med seg godterier for 25 kr + en 1/2 l brus. 

Skoledagen varer fram til 12.30. Sfo er åpen som vanlig. 

Jeg vil ønske alle elever, foresatte og ansatte en riktig god jul og et godt nyttår. 

Aldri før har dette vært mer oppriktig og nødvendig. Dette blir  en høytid med de nærmeste. Bruk tiden til å sette pris på hverandre, finn gleden i lyset som blir litt sterkere for hver dag. 

Vær en venn for de venner og en voksen for dine barn. Vi på skolen ser allerede frem til ett nytt år med dere.

 

Vennlig julehilsen 

Henning Aastvedt

Rektor

 

 


Nå har julestemningen kommet til 4 rød. 
I dag har vi kost oss med juleleker, julekaker, julesnop, juleklær, julemusikk og juleoppgaver. Humøret er på topp! 

I klassens time/KRLE jobber vi med følelser. Vi skal jobbe med 7 forskjellige følelser. Den første følelsen er frykt. Elvene har sett film om frykt, de har jobbet i gruppe med å vise hvor og hvordan kroppen viser frykt og de har løst mysteriet om frykt på chromebooken sin. 

Det er oppdaget vannkopper på 2. trinn.