Meny
Velg seksjon Forside
Postboks 583 4302 SANDNES
Telefon: 51337300 Send oss e-post
Redaktør: trond.hoel@sandnes.kommune.no
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Håndball - 8F beste selfie

Da er årets Giske-mestere kåret innenfor de ulike kategorier som hører med til vår tradisjonelle håndballturnering på Giske Ungdomsskole. FAU ønsker å takke alle frivillige som bidro til god gjennomføring av turneringen og publikum som skapte en flott stemning i hallen. Våre flotte ungdommer har lagt ned mye kreativitet i utforming av kostymer og dans til turneringen.

Lørdag 26. oktober kl 8:50 blåste dommerfløyta i gang første av i alt 35 håndballkamper som ble avviklet i løpet av de neste 10 timene før verdige mestere kunne kåres innen de ulike kategorier. Alle klasser spilte mot de øvrige klassene på sitt trinn før den sportslige vinner kunne kåres på hvert trinn. I tillegg er det premier for best oppmøte blant tilskuere, beste heiagjeng, beste kreativitet i utforming av kostyme og dans til opptreden i forkant av hver kamp. Nytt av året var at lagene ble oppfordret til å sende inn sin selfie og beste selfie vil bli kåret i etterkant av turneringen. Her er årets vinnere:

Sportslige vinnere: 8A, 9A og 10B

Best oppmøte blant tilskuere: 9C

Best supportere/ heiagjeng: 8B

Beste kostyme og opptreden: 10C

Beste selfie: 8F

Vi var vitne til mye bra spill på banen og flott oppførsel i hallen i forbindelse med arrangementet. I alle klasser var både klassekontakter og en del øvrige foreldre involvert i forberedelser for å få laget kostymer. Hver klasse stilte også med en del frivillige som bidro til at arrangementet ble vellykket. Gjennom både loddsalg og salg i kiosken er arrangementet også en av de viktigste inntektskildene for FAU som gjør oss i stand til å støtte ulike tiltak for å gjøre Giske Ungdomsskole til en enda bedre skole for læring og utvikling for våre ungdommer. Takk til komiteen og øvrige frivillige for flott innsats.

 

8A - sportslige vinnere 8. trinn
9A - sportslige vinnere 9. trinn
10B - sportslige vinnere 10. trinn
9C - flest registrerte tilskuere
8B - beste supportere/ heiagjeng
10C - best kostyme/ opptreden
8 F - beste selfie
Selfie 8A
Selfie 8B
Selfie 9B
Selfie 10D
Fortsatt god innsats og mye publikum under avslutningskampen