Meny
Velg seksjon Forside
Postboks 583 4302 SANDNES
Telefon: 51337300 Send oss e-post
Redaktør: trond.hoel@sandnes.kommune.no
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
På vegne av FAU og Giske ungdomsskoles ledelse inviterer vi til vitnemålsutlevering og avslutningsfest for 10. trinn, torsdag 21.6.2018, kl.18:00 til 21:00.

Elever på 9. trinn vil den 16.mai gjennomføre ett læringsoppdrag.


Fredag 27. april ble en litt annerledes dag. Giske markerte sitt 50-årsjubileum. Det ble markert med stort kakebord som foreldrene bidro med, aktiviteter inne og ute, og avslutning i amfiet med taler fra ordføreren, representanter fra kommunaldirektøren, rektor og elevrådsleder. Og helt til slutt underholdningsbidrag fra elever og allsang.

Det totale innsamlede beløpet ble kr. 115 064,-. Det er vi kjempestolte av! Tusen takk til alle arbeidere, bøssebærere, foreldre og arbeidsgivere. Uten dere hadde det ikke vært mulig. Vi ønsker KPK-Ukraina lykke til med disponering av midlene.

Hilsen Elevrådet


Elevbedriften Skolefrukt EB skal starte opp med skolefrukt.

Skolefrukten vil bli delt ut hver onsdag med melken.


Vi har fått melding om at FAU har fått innvilget sin søknad til Sandnes Sparebanks Gavefond om 50 000 kroner. Pengene skal brukes til å kjøpe et eget lydanlegg som kan brukes ved større arrangementer. FAU og skolens ledelse vil samarbeide om å finne et anlegg som kan brukes både under FAU sine arrangementer (håndballturnering, juleball og 10. klassefest) og ved andre arrangementer skolen arrangerer. Dette vil spare oss for betydelige kostnader til å leie anlegg ved fremtidige arrangement og vi er takknemlig for støtten som gjør dette mulig.

Over 300 festpyntede ungdommer er nå godt igang med årets juleball, men pizzakøen strekker seg foreløpig over det meste av lokalet.


FAU takker alle som bidro med dugnadsinnsats både for å lage kostymer i forkant av turneringen og med ulike oppgaver under gjennomføringen. Det var imponerende å se innsatsen både på banen og på tribunen.

Office 365, inkl. Word, Excel og PowerPoint,  er åpen for elever på Giske ungdomsskole.

Alle får fire lisenser til hjemmebruk.