Meny
Velg område 8. trinn a
Sophus Bugges gate 13 4041 Hafrsfjord
Telefon: 51599300 Faks: 51599301 Send oss e-post
Redaktør: Hilde Solberg

Vi minner om at elevene ved Gosen skole har skolefri fredag 16. november 2019. Vi ønsker elevene en hyggelig fridag i et forhåpentligvis fint høstvær. Torsdag I5. november har elevene "vanlig skoledag".

 


Stavanger kommune har byttet skoleadministrativt system. I dette systemet kan foresatte endre kontaktinformasjon og sjekke fravær og merknader.

Det var godt frammøte til høstdugnaden og foreldrene gjorde en flott innsats. Resultatet er en skolegård som vi kan være stolte av. En stor takk til foreldrene for innsatsen og til FAU som sammen med skolens ledergruppe organiserte dugnaden.  

FAU inviterer til høstens dugnad i ettermiddag 16. oktober 17:00 – 18.30. Målet er en hyggelig skolegård. Det betyr mye i elevenes hverdag. Vi tar et skippertak på skolens uteområde og atrier. Skolen har et lite utvalg redskaper, men fint om også foreldre tar med hageredskaper. Det er blant annet behov for noen kantklippere. Disse bør være batteridrevet. Ønsker også at noen foreldre stiller i malerklær. Skolens ledergruppe og dugnadsansvarlig for FAU Mari Mæland Nilsen organiserer og fordeler arbeidsoppgavene. Eksempel på oppgaver; rydde, rake og luke i kasser og bed som klargjøres til planting av høstløker. Renske kumlokk og langs kantstein. Dugnaden avsluttes med kaffe og kringle og en god prat. Arbeidsoppgavene blir fordelt ved oppstarten.