Meny
Velg sider 8. trinn b
Hovedadresse Sophus Bugges gate 13 4041 Hafrsfjord Telefon: 51 50 79 04 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Anne-Marthe Nygård Basso
Til alle foreldre på Gosen skole. 
Det nærmer seg vår og Natteravnstyret i Madla bydel, med støtte fra FAU Gosen skole,  ønsker at dere som foreldre på Gosen skole skal bidra med å gjøre bydelen tryggere for ungdommene våre, og derfor ønsker vi at dere skal være med på å gå Natteravn! Klassekontaktene vil sende  foresatte i klassene en mail med påmelding. 

Madlamark og Madlavoll har sammen med Madlamark skolekorps blitt enige om å arrangere et felles 17 mai tog og feiring her i Madla bydel. 
FAU Gosen er samstemte i at Gosen skole ønsker å bidra til å skape en ny felles  17 mai tradisjon i bydelen og har dermed takket ja til invitasjonen om å delta i 17 mai toget i år. 

Gosen skole ønsker å informere elever og foresatte om et nytt tilbud i vårt nærområde – Rookie

Rookie er et aktivitetsopplegg i Folkehallene som er gratis, uforpliktende og forutsigbart.

Hovedmålgruppen er 5.-10.klasse og målet med Rookie er sosial interaksjon og fysisk aktivitet hvor alle er velkomne. Barn som deltar kan få nye bekjentskap, bli kjent med nye idretter osv. Alle aktiviteter, som tilbys i de ulike anleggene flere ganger i uken, er samlet på https://rookie.folkehallene.no/

Det nærmer seg premiere på Gosenrevyen. Fredag 3. februar kl. 18.00 går startskuddet for premieren, og forestillingen spilles videre med seks forestillinger på kveldstid i den påfølgende uken. Det er tre år siden Gosenrevyen kunnes framføres i vanlig format. Nå er revyen endelig tilbake med en fest av en forestilling med sang, dans, sketsjer og mye fart og glede.

Billettsalget starter onsdag 11. januar kl. 17.00.

Link til billettsalget finner du på Gosenrevyen.no

Velkommen skal du være!