Meny
Velg område 9.trinn b
Sophus Bugges gate 13 4041 Hafrsfjord
Telefon: 51599300 Faks: 51599301 Send oss e-post
Redaktør: Hilde Solberg

Vi minner om at elevene ved Gosen skole har skolefri fredag 16. november 2019. Vi ønsker elevene en hyggelig fridag i et forhåpentligvis fint høstvær. Torsdag I5. november har elevene "vanlig skoledag".

 


Stavanger kommune har byttet skoleadministrativt system. I dette systemet kan foresatte endre kontaktinformasjon og sjekke fravær og merknader.

Det er tid for årets foreldreundersøkelse og alle foresatte på 9.trinn inviteres til å delta. 

Gjennom foreldreundersøkelsen får du mulighet til å si noe om hvordan du som foresatt opplever skoletilbudet i Stavanger. Dermed bidrar du til å skape en enda bedre skolehverdag for både ditt barn og for alle barn i Stavangerskolen. Tilbakemeldingene skolen får på spørsmål om for eksempel trivsel og læring hjelper oss å skape en enda bedre skole for ditt barn. Derfor er din tilbakemelding viktig både for ditt barn og for oss, og vi håper derfor du tar deg tid til å svare på spørsmålene i undersøkelsen.


Det var godt frammøte til høstdugnaden og foreldrene gjorde en flott innsats. Resultatet er en skolegård som vi kan være stolte av. En stor takk til foreldrene for innsatsen og til FAU som sammen med skolens ledergruppe organiserte dugnaden.