Meny
Velg område 9.trinn c
Hovedadresse Sophus Bugges gate 13 4041 Hafrsfjord Telefon: 51599300 Faks: 51599301 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Hilde Solberg
I forbindelse med Gosen skoles engasjement i UNICEFs prosjekt Schools for Africa, skal elevene på 9.trinn gå med bøsser tirsdag 21.mai. Elevene møter i møterommet ved hovedinngangen for å hente bøsser på det tidspunktet lærerne gir beskjed om. De leverer bøssene inn igjen onsdag morgen.

Imorgen, tirsdag 14.mai skal hele 9.trinn og elever fra vår ATO-avdeling til strendene ved Grødaland på Jæren og plukke plast og annet søppel som havet har tatt med seg. 

Elevene møter kl 08.30 i sine klasserom, her får de mer informasjon om turen. Vi takker Jæren Friluftsråd for sponsing av buss til og fra Jæren. 

Elevnene må kle seg etter været. Det er lurt å ha med litt varmt tøy i sekken. Alle må også ta med seg en god, stor matpakke og nok drikke for dagen. Kanskje det er lurt med noe varmt på termosen?

Det blir ikke anledning til å bade på turen.

Vi ser frem til en miljøbevisst og kjekk utedag sammen med elevene våre! 


Tirsdag denne uken arrangerte FAU den tradisjonelle vårdugnad. En ivrig flokk foreldre møtte fram og gikk straks i gang med å luke, rake, spyle og sope. Etter snaue to timer var resultatet av innsatsen svært tydelig. Skoleområdet har virkelig fått et nødvendig løft. I går var også kommunens folk på plass og klippet plener. Når det blir varmere i været vil vi plante ut sommerblomster. Da kan både elever, personale og naboer nyte skolens hyggelige parkområde. En varm takk fra FAU til dugnadsfolket !

I løpet av våren 2019 vil elever på 10. trinn få fastsatt standpunktkarakterene som skal stå på vitnemålet for grunnskolen. For enkelte fag får du standpunktkarakter tidligere, for eksempel i valgfag og mat og helse. Fylkesmannen i Rogaland har laget et skriv med informasjon om karaktersettingen, eksamen og retten til å klage på karakterer. 

Skrivet blir gjennomgått med elevene og sendes hjem som ranselpost. Dere finner det også vedlagt her.