Meny
Velg område 9.trinn d
Hovedadresse Sophus Bugges gate 13 4041 Hafrsfjord Telefon: 51599300 Faks: 51599301 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Hilde Solberg

Imorgen, tirsdag 14.mai skal hele 9.trinn og elever fra vår ATO-avdeling til strendene ved Grødaland på Jæren og plukke plast og annet søppel som havet har tatt med seg. 

Elevene møter kl 08.30 i sine klasserom, her får de mer informasjon om turen. Vi takker Jæren Friluftsråd for sponsing av buss til og fra Jæren. 

Elevnene må kle seg etter været. Det er lurt å ha med litt varmt tøy i sekken. Alle må også ta med seg en god, stor matpakke og nok drikke for dagen. Kanskje det er lurt med noe varmt på termosen?

Det blir ikke anledning til å bade på turen.

Vi ser frem til en miljøbevisst og kjekk utedag sammen med elevene våre! 


I løpet av våren 2019 vil elever på 10. trinn få fastsatt standpunktkarakterene som skal stå på vitnemålet for grunnskolen. For enkelte fag får du standpunktkarakter tidligere, for eksempel i valgfag og mat og helse. Fylkesmannen i Rogaland har laget et skriv med informasjon om karaktersettingen, eksamen og retten til å klage på karakterer. 

Skrivet blir gjennomgått med elevene og sendes hjem som ranselpost. Dere finner det også vedlagt her.


Vi minner om foreldremøte 18. februar 18.00 i skolens gymsal. Kripos og Sør-Vest politidistrikt besøker skolen med tema Delbart? Det handler om ulovlig bildedeling blant ungdom. Kripos vil gi råd og veiledning. Etter fellesmøtet blir det klasseforeldremøter på 8. 9. og 10. trinn. Velkommen til møter med et svært aktuelt og viktig tema. Husk å svar på invitasjonen.

Vi minner om at fristen for å svare på årets foreldreundersøkelse på 9.trinn er 2.desember. Gjennom foreldreundersøkelsen får du mulighet til å si noe om hvordan du som foresatt opplever skoletilbudet i Stavanger. Dermed bidrar du til å skape en enda bedre skolehverdag for både ditt barn og for alle barn i stavangerskolen. Til nå har ca 50% av dere foreldre på 9.trinn besvart undersøkelsen.

Vi håper at dere som ikke allerede har svart tar dere tid til dette.