Meny
Velg område 9.trinn d
Hovedadresse Sophus Bugges gate 13 4041 Hafrsfjord Telefon: 51599300 Faks: 51599301 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Anne-Marthe Nygård Basso
"Etter nyttår starter arbeidet med Gosenrevyen 2020 for fullt. Allerede 03.01.20 blir det øvinger. Mandag 06.01.20 blir rollene delt ut. Øvingsplaner og informasjon legges ut på www.gosenrevyen.no under fanen: “For artister”.  Passord for å komme inn er: "artist 20”.  Under informasjon ligger et skriv som også ble delt ut til elevene på gosenrevysamling tirsdag 10.desember. Her finner dere grunnleggende informasjon om øvinger, forestillinger og billettsalg. Det er viktig at alle elever og foresatte leser igjennom denne informasjonen."

Velkommen til julemarked på Gosen skole torsdag 5. desember 18.00.

Her blir det julestemning med salgsboder som tilbyr hjemmelagde julekaker, julesnop, pynt, dekorasjoner, m.m. Det blir tilbud om ulike aktiviteter og en utstilling av årets pepperkakehus og annet elevarbeid. Nissekorpset spiller på Strøget og kantinen selger julegrøt og saft. Ta med familie og venner til en hyggelig førjulsopplevelse. 

Kun kontanter!

FAU står som arrangør for markedet.


Kjære foresatte

I dag 6. desember er det 73% av dere som har besvart foreldreundersøkelsen som gjelder 9.trinn og STOLT. Det er enda et stykke igjen til 100%.  


Hvert år gjennomføres Foreldreundersøkelsen for alle foresatte med barn på 3., 6. og 9. trinn i stavangerskolen. På Gosen skole er det foresatte til alle elever på vår STOLT-avdeling og på 9.trinn som skal svare på undersøkelsen. Gjennom foreldreundersøkelsen får du som foresatt mulighet til å si noe om hvordan du opplever skoletilbudet i Stavanger. Dermed bidrar du til å skape en enda bedre skolehverdag for både ditt barn og for alle barn i stavangerskolen.