Meny
Velg område 10.trinn a
Hovedadresse Sophus Bugges gate 13 4041 Hafrsfjord Telefon: 51599300 Faks: 51599301 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Anne-Marthe Nygård Basso
"Etter nyttår starter arbeidet med Gosenrevyen 2020 for fullt. Allerede 03.01.20 blir det øvinger. Mandag 06.01.20 blir rollene delt ut. Øvingsplaner og informasjon legges ut på www.gosenrevyen.no under fanen: “For artister”.  Passord for å komme inn er: "artist 20”.  Under informasjon ligger et skriv som også ble delt ut til elevene på gosenrevysamling tirsdag 10.desember. Her finner dere grunnleggende informasjon om øvinger, forestillinger og billettsalg. Det er viktig at alle elever og foresatte leser igjennom denne informasjonen."

Velkommen til julemarked på Gosen skole torsdag 5. desember 18.00.

Her blir det julestemning med salgsboder som tilbyr hjemmelagde julekaker, julesnop, pynt, dekorasjoner, m.m. Det blir tilbud om ulike aktiviteter og en utstilling av årets pepperkakehus og annet elevarbeid. Nissekorpset spiller på Strøget og kantinen selger julegrøt og saft. Ta med familie og venner til en hyggelig førjulsopplevelse. 

Kun kontanter!

FAU står som arrangør for markedet.


Nå har vi merket på været, som har vært kaldt og fint, at vi nærmer oss desember. I desember er det flere aktiviteter enn vanlig, og her finner du  en oversikt over  noen  av våre tradisjonelle aktiviteter.

Vi viser til tidligere oppslag og sak i Aftenbladet

Etter flere dagers grundige undersøkelser av branntilløp i Chromebook, har ekspertene nå funnet årsaken til branntilløpet. Undersøkelsene viser skade i batteriet som skyldes ytre påvirkning. Det er ikke påvist noen fabrikkfeil. Vi har fått forsikringer fra leverandør og IT -avdelingen i Stavanger kommune om at Chromebookene kan tas med hjem etter skoletid i dag.