Meny
Velg område 10.trinn d
Hovedadresse Sophus Bugges gate 13 4041 Hafrsfjord Telefon: 51599300 Faks: 51599301 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Hilde Solberg

Det er snart tid for å ta avskjed med våre fantastiske 10.klassinger. I den anledning ønsker vi elever med familie velkommen til vitnemålsutdeling torsdag 20.juni kl 18 i skolens gymsal. Det vil bli litt underholdning og taler før selve utdelingen av vitnemålet. 

Vi ses!


Flere av elevene på 9. og 10.trinn har  i løpet av dette skoleåret deltatt i Mitt liv undersøskelsen som er i regi av Folkehelseinstituttet. Vedlagt kan dere lese deres nyhetsbrev som forteller litt om hvem som svarer på undersøkelsen og litt om hovedfunnene så langt. Til høsten skal 10.tr besvare undersøkelsen for siste gang. Elever som går ut av Gosen skole nå til sommeren vil bli kontaktet via e-post eller SMS til høsten med informasjon om hvordan de kan delta i undersøkelsen. 

 


School in Motion prosjektet ble gjennomført skoleåret 2017-2018, og elevene som går på 10.trinn deltok i dette. I starten av  2018 ble det innført et nytt reglement for personvern. Som en konsekvens av dette har NSD – Norsk senter for forskningsdata AS på vegne av NIH, gjennomført en personvernkonsekvensutredning for å sikre at personvernet til deltakerne  ivaretas. 

Etter all eksamenslesing og god jobbing sist uke er det tid for litt fysisk aktivitet. Tirsdag 28.mai skal elevene på 10.trinn gå eller løpe rundt Store Stokkavann. Elevene går rundt vannet på egen hånd og går mot klokka. Når elevene kommer til Speidermarka skal elevene registrere seg hos lærerne. Her blir det enkel servering. Elevene må registrere seg hos lærene mellom kl 10 og 11.30, så planlegg når du må begynne å gå runden din. Det kan være lurt å ha med seg noe å drikke. 

Det er ikke lov å sykle rundt vannet eller bade på turen!