Meny
Velg område ATO a
Sophus Bugges gate 13 4041 Hafrsfjord
Telefon: 51599300 Faks: 51599301 Send oss e-post
Redaktør: Hilde Solberg
E-post kontaktlærer
Lisa Hardardottir
Elevene har den siste tiden jobbet med å lage et bilde i kunst og håndverktimen. Alle har pusset og malt en treplate. Videre har de sett på ulike motiv, valgt ut et  av dem og kopiert dette. Materialene som er benyttet er rekved, steiner, skjell og slipt glass. Se noen bilder av prosessen.

Sist uke deltok en gruppe elever fra ATO på en workshop i elektronisk musikk sammen med Alan Courtis fra Argentina.

Vi minner om foreldremøte 18. februar 18.00 i skolens gymsal. Kripos og Sør-Vest politidistrikt besøker skolen med tema Delbart? Det handler om ulovlig bildedeling blant ungdom. Kripos vil gi råd og veiledning. Etter fellesmøtet blir det klasseforeldremøter på 8. 9. og 10. trinn. Velkommen til møter med et svært aktuelt og viktig tema. Husk å svar på invitasjonen.

I det nasjonale vaksinasjonsprogrammet tilbys elever i 10. klasse en oppfriskningsdose av vaksine mot difteri, stivkrampe, kikhoste og polio. I vaksinasjonsprogrammet gis tre doser med slik vaksine i løpet av barnets første leveår og en oppfriskningsdose i 2. klasse. Effekten av vaksinen svekkes over tid. For å opprettholde god beskyttelse tilbys nå en ny oppfriskningsdose.