Meny
Velg område ATO a
Sophus Bugges gate 13 4041 Hafrsfjord
Telefon: 51599300 Faks: 51599301 Send oss e-post
Redaktør: Hilde Solberg
E-post kontaktlærer
Lisa Hardardottir
Gosen skole har vært uten helsesøster en periode, men nå har elevene tilbud om trefftider mandag, onsdag og fredag. Fredag før høstferien besøkte jeg alle 8. klasser og leverte ut informasjon om Skolehelsetjenesten og et brev til foreldre "Helseopplysninger fra hjemmet". Foreldre kan fylle ut skjema og returnere det i lukket konvolutt snarest etter høstferien.

Vi ønsker elever og foreldre en riktig god høstferie. Samtidig vil vi informere om endringer i skoleruta. Skolens driftsstyre har gjort følgende vedtak: 15. november 2018 blir ordinær skoledag. 21. og 22. mars 2019 blir skolefri. Forslaget til endringer som nå er vedtatt, ble også varslet i skolekatalogen 2018 - 2019. 

 

 


I år er temaet tre og røtter i faget kunst og håndverk. Noen av elevene i klasse A og C jobber med klippe og lime oppgaver. De lager trær og bruker høstfarger på bladene. Elevene erfarer også å tegne blader og fargelegge trær. Se de fine bildene.

Noen av elevene i A og C startet året med å kjenne igjen og finne kunst inne på Gosen skole. Guiden " Ung kunst", utarbeidet av Karin Sunderø ble brukt i dette arbeidet. Alle elevene hadde samme smak og ville finne bildet av colaboksen. Se de fine bildene.