Meny
Velg område ATO a
Sophus Bugges gate 13 4041 Hafrsfjord
Telefon: 51599300 Faks: 51599301 Send oss e-post
Redaktør: Hilde Solberg
E-post kontaktlærer
Lisa Hardardottir

Da er vi kommet til den tiden på året hvor vi snart skal ta avskjed med våre fantastiske 10.klassinger. Vi ønsker derfor alle elever på 10.trinn med familier velkommen til vitnemålsutdeling på Gosen skole torsdag 21.juni kl 18 i gymbygget.

Det vil bli underholdning og taler og kvelden avsluttes med en høytidelig vitnemålsutdeling.

Hjertelig velkomne skal dere være!


Gosen ATO ønsket elever og foresatte velkommen til en skikkelig kulturfest tirsdag. Programmet ble styrt av elever og lærere og bød på både taler, musikk, dans, film og utstillinger. Rektor Hilde Solberg var også tilstede og fortalte litt om hvordan skolehverdagen er på Gosen. Og som om ikke det var nok, ble det servert burgere og pølser.

Stavanger kommune har byttet skoleadministrativt system. I dette systemet kan foresatte endre kontaktinformasjon og sjekke fravær og merknader.

I kunst- og håndverk har vi vært kreative ute i det fine været. Elevene har fått utdelt hver sin t-skjorte og dekorert dem med trykk av kumlokk. De fikke velge mellom kumlokkene fra Bodø og Arendal kommune. Alle var veldig tydelige på hvilket mønster de ville ha. Se de fine bildene fra prosessen.