Meny
Velg område ATO a
Hovedadresse Sophus Bugges gate 13 4041 Hafrsfjord Telefon: 51599300 Faks: 51599301 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Hilde Solberg
E-post kontaktlærer
Lisa Hardardottir

Det er snart tid for å ta avskjed med våre fantastiske 10.klassinger. I den anledning ønsker vi elever med familie velkommen til vitnemålsutdeling torsdag 20.juni kl 18 i skolens gymsal. Det vil bli litt underholdning og taler før selve utdelingen av vitnemålet. 

Vi ses!


På uteskole får vi oppleve mye forskjellig. I vinter var vi så heldige at vi fikk teste en av akebakkene her på Madla. Det var gøy både for ungdommer og voksne. Vi har jobbet med ulike oppgaver, blant annet om planter og fugler. Vi har også matet fuglene på Ullandhaug økologiske gård. Da gir vi dem selvsagt økologisk havregryn. På gården har de også sau og gris. Noen sykler og noen går, for å komme seg til gården og Stavanger botaniske hage. I hagen har vi smakt på gressløk og bjørnerot. Tidlig i vår var der froskeegg i dammen, men de er nok dessverre spist opp av fugler. Hagen har også et flott humlehotell. Vi tok oss den frihet å låne gapahuken til studentene, og grillet pølser på bål noen ganger. Legger ved et par bilder fra strandryddedagen på Grødaland. Elevene gjorde en kjempeinnsats.

Elever og ansatte inviterer elevenes familie til vårfest mandag 27. mai fra kl. 16 - 18.

 


Tirsdag denne uken arrangerte FAU den tradisjonelle vårdugnad. En ivrig flokk foreldre møtte fram og gikk straks i gang med å luke, rake, spyle og sope. Etter snaue to timer var resultatet av innsatsen svært tydelig. Skoleområdet har virkelig fått et nødvendig løft. I går var også kommunens folk på plass og klippet plener. Når det blir varmere i været vil vi plante ut sommerblomster. Da kan både elever, personale og naboer nyte skolens hyggelige parkområde. En varm takk fra FAU til dugnadsfolket !