Meny
Velg område ATO c
Sophus Bugges gate 13 4041 Hafrsfjord
Telefon: 51599300 Faks: 51599301 Send oss e-post
Redaktør: Hilde Solberg
E-post kontaklærer
Trude Oftebro
Åpningstiden for årets julemarked blir utvidet. Etter flere innspill fra foreldre og elever utvides åpningstiden for årets julemarked med 1/2 til 1 time. Dvs. fra klokken 18.00 - 19.30/20.00. Elever og foreldre har lagt ned mye arbeid i å lage julevarer, pynting og et hyggelig program. Vi gleder oss ! 

Klasse A og C har en time gym i sammen hver fredag. De starter timen med oppvarming. Da løper de frem og tilbake i gymsalen. Noen ganger gjør de ulike styrkeøvelser med og uten ball. Andre ganger har de stafett. Når timen er ferdig avslutter de med et felles rop. Da står de tett sammen og roper: " En, to tre gym er gøy!".

Stavanger kommune har byttet skoleadministrativt system. I dette systemet kan foresatte endre kontaktinformasjon og sjekke fravær og merknader.

Klasse A og C har en time musikk i uka. Elevene synger sanger, klapper rytme og danser. Hver uke velges det en ordenselev. Ordenseleven deler ut- og samler inn sangbøkene. I slutten av timen får ordenseleven velge en sang på Youtube. Musikk sprer glede og i denne timen ser vi mye av dette. Se de fine bildene.