Meny
Velg område ATO c
Sophus Bugges gate 13 4041 Hafrsfjord
Telefon: 51599300 Faks: 51599301 Send oss e-post
Redaktør: Hilde Solberg
E-post kontaklærer
Trude Oftebro
Påskeferien nærmer seg raskt. Neste uke legger vi opp til en skikkelig arbeidsinnsats. Men vi vil også skape litt påskestemning på Gosen, før vi tar en velfortjent ferie. Vi minner om at 3. april er første skoledag etter påske. 

I dag dro gruppe C ned til Mosvannet for å gå på isen. Isen var ikke sikker da vi kom ned, regnet kom og vi søkte ly i gapahuken. Der spiste vi nister, stekte pølser på på bål og drakk varm kakao. Selv om det ikke ble tur på isen, så var alle fornøyde med dagens utflukt. 


Etter flere dager med kuldegrader, øsnket vi i gruppe C å sjekke prøve ut isen på Mosvannet. Da vi kom ned hadde regnet og flere varmegrader gjort isen usikker. Vi søkte ly i gapahuk og spiste niste, varm kakao og stekte pølser fra bålet. Alle koste seg selv om det ikke ble tur på isen. 

I kunst og håndverktimen har elevene nå jobbet med ull. De har tovet hvert sitt sitteunderlag. For flere av elevene var dette en ny erfaring. Det å kjenne på våt ull syntes noen var litt rart. Det var også litt tungt for noen å  jobbe med hendene. For at ullen kan toves må vi gni, vri og gnikke med hendene, det er litt tungt. Se bildene fra prosessen.