Meny
Velg sider FAU
Hovedadresse Sophus Bugges gate 13 4041 Hafrsfjord Telefon: 51599300 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Anne-Marthe Nygård Basso
Bilde fra første skoledag i august er  et bokstavelig talt godt bilde  på hva vi  savner i disse dager. Både elevene og vi som jobber på Gosen skole håper at hverdagen snart  er der. Samtidig vet vi at dette vil ihvertfall vare til 13. april. Onsdag 25. mars ble det arrangert FAU møte og fredag 27. mars ble det arrangert elevrådsmøte.  Ledelsen, sosialrådgiver, elevrådskontakt og miljøterapeut deltok på møte sammen med elevene. De var utrolig flinke til å ha digitale møter(kanskje enda bedre enn oss voksne) - strukturerte og tydelige.  Her får dere et lite innblikk i elevenes vurderinger av den nye skolehverdagen. 

 Trenger du noen å snakke med? Vi er alle i en spesiell situasjon som påvirker oss på forskjellig vis. Mange er alene med tankene sine og trenger noen å snakke med. Vi på skolen er tilgjengelige for dere på telefon og epost.   

 

(Illustrasjoner tatt fra Lisa Aisato)


Vi fortsetter undervisningen som er skissert under med tilpasninger til avdelinger og trinn fra og med mandag 30. mars til fredag 3.april. Plan for klassen, gruppene på STOLT og tilpassede planer  utarbeides av lærerne.


Det ble bestemt 24.mars 2020 at skolene skal være stengt frem til og med 13. april. Utdanningsdirektoratet har gitt skoleeier føringer og her er et utdrag fra disse føringene.

Regjeringen har besluttet at alle landets barnehager og skoler fortsatt skal være stengt til og med 13. april. Perioden kan bli forlenget.