Meny
Velg område FAU
Sophus Bugges gate 13 4041 Hafrsfjord
Telefon: 51599300 Faks: 51599301 Send oss e-post
Redaktør: Hilde Solberg
Stavanger kommune har byttet skoleadministrativt system. I dette systemet kan foresatte endre kontaktinformasjon og sjekke fravær og merknader.

Det var godt frammøte til høstdugnaden og foreldrene gjorde en flott innsats. Resultatet er en skolegård som vi kan være stolte av. En stor takk til foreldrene for innsatsen og til FAU som sammen med skolens ledergruppe organiserte dugnaden.  

FAU inviterer til høstens dugnad i ettermiddag 16. oktober 17:00 – 18.30. Målet er en hyggelig skolegård. Det betyr mye i elevenes hverdag. Vi tar et skippertak på skolens uteområde og atrier. Skolen har et lite utvalg redskaper, men fint om også foreldre tar med hageredskaper. Det er blant annet behov for noen kantklippere. Disse bør være batteridrevet. Ønsker også at noen foreldre stiller i malerklær. Skolens ledergruppe og dugnadsansvarlig for FAU Mari Mæland Nilsen organiserer og fordeler arbeidsoppgavene. Eksempel på oppgaver; rydde, rake og luke i kasser og bed som klargjøres til planting av høstløker. Renske kumlokk og langs kantstein. Dugnaden avsluttes med kaffe og kringle og en god prat. Arbeidsoppgavene blir fordelt ved oppstarten.  Vi ønsker elever og foreldre en riktig god høstferie. Samtidig vil vi informere om endringer i skoleruta. Skolens driftsstyre har gjort følgende vedtak: 15. november 2018 blir ordinær skoledag. 21. og 22. mars 2019 blir skolefri. Forslaget til endringer som nå er vedtatt, ble også varslet i skolekatalogen 2018 - 2019.