Meny
Velg sider FAU
Hovedadresse Sophus Bugges gate 13 4041 Hafrsfjord Telefon: 51508306 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Anne-Marthe Nygård Basso

Skolene i Stavanger  har nå tatt i bruk Vigilo som kommunikasjonsplattform. Det er en overgang, men du kan også nå skolen gjennom andre kanaler. 

(bilde i artikkelen er hentet fra NDLA ) 


Vedlagt finner dere plan for møter i i rådene ved skolen. 

FAU skal konstitueres onsdag 13. september. Det kan etter det bli endringer på møteplanen. 


Skoleåret 2023- 24 er nå i gang. Det har vært en fin start  for elevene. I denne artikkelen finner du lenker til sentrale dokument for elever, ansatte og foresatte ved skolen. 

Vi ønsker  foresatte på 9. og 10.trinn velkommen til foreldremøter onsdag 6. september. 

9.trinn 1800- 1820 Felles i gymsalen v/ ledelsen

1830- 1930 klassevis

10.trinn 1830 - 1850 Felles i gymsalen v/ ledelsen

1900- 2000 klassevis

Invitasjon vil sendes legges i Vigilo. 


Vil du være med og gjøre nabolaget til et trygt sted å være for alle? Liker du å være ute og snakke med ungdom? Da kan natteravn være noe for deg.

Natteravnenes visjon er at voksnes synlige tilstedeværelse virker dempende på rus-, vold- og skadeverksproblematikk. Natteravnene jobber for å oppnå positiv kontakt mellom barn/ungdom og voksne ute på vandring. Natteravnene skal også bistå personer som av en eller annen grunn ikke er i stand til å ta vare på seg selv, noen ganger ved å formidle kontakt til det offentlige hjelpeapparatet.

Natteravnene i Madlamark trenger flere frivillige og FAU oppfordrer foreldrene ved skolen til å engasjere seg. Natteravnene går fortrinnsvis fredag og lørdag kveld og hver natteravn velger to vakter per semester. En liten innsats fra deg kan bety mye for ungdommene våre. Interesserte kan sende en epost til: madlaravnene@gmail.com.

P.S: Det er også en viss fare for å få nye vennskap på kjøpet...