Meny
Velg område Kantine
Sophus Bugges gate 13 4041 Hafrsfjord
Telefon: 51599300 Faks: 51599301 Send oss e-post
Redaktør: Hilde Solberg
Julekonsert er en mangeårig tradisjon ved Gosen skole. I år inviterer vi til konsert 21. desember 12:00 - 13:00. På programmet står:  Allsang ledet av Runi Abrahamsen, Julesang på fransk, spansk og tysk framført av elever fra 9. trinn. «Jul, jul strålende jul» og «Himlen i min favn» av Hege Hunsager Andresen og Sindre Immerstein. Julesanger framført av Mira,Tiril, Daniel, Runar og Eirik fra 10. klassetrinn. Elevrådet tenner i Lysgloben og kommer med ønsker for juletiden. Konserten er lagt til Madlamark kirke.       

Elevene kan nå bruke mobilbetalingen fra mCASH i skolens kantinen. Mer info om mCASH ligger som ranselpost under fanene brev og beskjeder. Her finner dere en enkel oppskrift på hvordan mobilkjøp fungerer. Det er fortsatt mulig å handle med kontanter i kantinen. Minner om skolens tilbud om sunn gratis frokost hver dag 08:00 - 08:30.  

Mandag: Fri

Tirsdag: Thai kyllingsuppe kr 20

Onsdag: Salatbar/påsmurt mat 

Torsdag: Salatbar/påsmurt mat

Fredag: Pasta med kjøttsaus

Brødmat: Består av økologiske varer fra Jacobs bakeri, det er varer som grove frokostbrød, bagetter, rundstykker og spelt brødskiver.

Frokost: Vi har ellers gratis frokost hver dag som består av økologisk havregryn med økologisk melk, knekkebrød/økologisk knekkebrød med smør, brunost og økologisk hvitost

Frukt:Vi får dessverre ikke lengre gratis frukt til elevene men vi skal ha et tilbud til 5 kr pr frukt som fortsatt vil være økologisk.

Salat: Vi har en flott salatbar som bl.a inneholder økologiske grønnsaker og økologisk pasta og båtpoteter.

Drikkevarer: Diverse Tine-produkter som appelsinjuice, eplejuice, litago lett sjokolademelk, kakaomelk, små lettmelk, og ulike typer av Godmorgen yoghurt. Ellers har vi en stor juicepresse som vi til tider presser fersk juice for salg. Vi har også økologisk fra Norganic.