Meny
Velg område Kantine
Sophus Bugges gate 13 4041 Hafrsfjord
Telefon: 51599300 Faks: 51599301 Send oss e-post
Redaktør: Hilde Solberg
Vi ber om at elevene merker sine matbokser med navn og klasse, pluss eventuelt telefonnummer. Sørg for at matboksen finner sin rette eier. Bidra til bedre orden og et ryddig skolemiljø. Vi må dessverre kaste mange flotte matbokser som glemmes igjen på skolen. Vi oppfordrer alle til å ta dette lille miljøgrepet.     

Gosen innfører nå et nytt betalingssystem i kantinen. Kantinekortet er et elektronisk betalingskort som kan lades med penger, og som kun fungerer i skolekantinen. Betaling med kort gjør at elevene ikke er avhengig av å ha med kontanter på skolen. Kortet gir også elever og foreldre god kontroll med forbruket. Det koster 10 kroner å kjøpe et kantinekort. Det er ingen ekstra utgifter ved bruk av kortet. Se infoskriv under fanen dokument. Elevene kan kjøpe kortet på skolen.  

Julekonsert er en mangeårig tradisjon ved Gosen skole. I år inviterer vi til konsert 21. desember 12:00 - 13:00. På programmet står:  Allsang ledet av Runi Abrahamsen, Julesang på fransk, spansk og tysk framført av elever fra 9. trinn. «Jul, jul strålende jul» og «Himlen i min favn» av Hege Hunsager Andresen og Sindre Immerstein. Julesanger framført av Mira,Tiril, Daniel, Runar og Eirik fra 10. klassetrinn. Elevrådet tenner i Lysgloben og kommer med ønsker for juletiden. Konserten er lagt til Madlamark kirke.       

Elevene kan nå bruke mobilbetalingen fra mCASH i skolens kantinen. Mer info om mCASH ligger som ranselpost under fanene brev og beskjeder. Her finner dere en enkel oppskrift på hvordan mobilkjøp fungerer. Det er fortsatt mulig å handle med kontanter i kantinen. Minner om skolens tilbud om sunn gratis frokost hver dag 08:00 - 08:30.