Meny
Velg område Kantine
Sophus Bugges gate 13 4041 Hafrsfjord
Telefon: 51599300 Faks: 51599301 Send oss e-post
Redaktør: Hilde Solberg

Velkommen til julemarked på Gosen skole torsdag 6. desember 18.00. Her blir det julestemning med salgsboder som tilbyr hjemmelagde julekaker, julesnop, pynt, dekorasjoner, m.m. Pent brukte leker, bøker og lignede kan også kjøpes. Det blir tilbud om ulike aktiviteter og en utstilling av årets pepperkakehus og annet elevarbeid. Nissekorpset spiller på Strøget og kantinen selger julegrøt og saft. FAU tilbyr julegløgg. Ta med familie og venner til en hyggelig førjulsopplevelse. Kun kontanter !    

FAU står som arrangør for markedet.

 


I dag er det er halloween, og det markeres også på Gosen. Vi serverer hver morgen gratis frokost, med havregrøt og knekkebrød med godt pålegg. I dag fikk vi litt skrekk på kjøpet, med gresskar, levende lys og girlandre i orange og svart. Takk til Sandra som har pyntet så fint og som sørger for god mat i kantinen hver dag!

Julekonsert er en mangeårig tradisjon ved Gosen skole. I år inviterer vi til konsert 21. desember 12:00 - 13:00. På programmet står:  Allsang ledet av Runi Abrahamsen, Julesang på fransk, spansk og tysk framført av elever fra 9. trinn. «Jul, jul strålende jul» og «Himlen i min favn» av Hege Hunsager Andresen og Sindre Immerstein. Julesanger framført av Mira,Tiril, Daniel, Runar og Eirik fra 10. klassetrinn. Elevrådet tenner i Lysgloben og kommer med ønsker for juletiden. Konserten er lagt til Madlamark kirke.       

Elevene kan nå bruke mobilbetalingen fra mCASH i skolens kantinen. Mer info om mCASH ligger som ranselpost under fanene brev og beskjeder. Her finner dere en enkel oppskrift på hvordan mobilkjøp fungerer. Det er fortsatt mulig å handle med kontanter i kantinen. Minner om skolens tilbud om sunn gratis frokost hver dag 08:00 - 08:30.