Meny
Velg seksjon FAU
Øvre Br.bakken 1 / Jordbærveien 2 4635 Kristiansand
Telefon: 41 53 59 59 Send oss e-post
Redaktør: Inger Brit Torsøe

Alle barn som begynner på 1.trinn i august 2019 inviteres til førskoledag onsdag 29.mai kl 09.00 - 12.00. Vi gleder oss til å treffe dere denne dagen.  Det er meldt inn 62 barn dette året.

Velkommen til skolen alle sammen!


Det var en stor dag for oss på Hånes skole i dag. Det ble kunngjort at Geir Birkeland er tildelt Holmboeprisen 2019 for sin engasjerende, spennende  matematikkundervisning med både lek og fysisk aktivitet i fokus. Vi hadde besøk av ordfører, oppvekstdirektør, leder av oppvekststyret og leder av Norsk Matematikkråd som kom med den gode nyheten. 20.mai reiser Geir og rektor til Oslo for å motta prisen. Vi gratulerer Geir!

"ALLE MED" Hvordan kan vi sammen få alle barn med i fritidsaktiviteter, bursdagsfeiringer og gjøre alle integrert og  betydningsfulle i fellesskapet var tema på foreldresamling 26.mars.

FAU ønsker at vi kan samle inn brukt sportsutstyr og ha et lager på skolen som vi kan gi videre til elever som kan ha glede av det. Dere kan ta det med dere og levere på dugnadene i uke 15.

HIF og Lauvåsen IF er også opptatt av å få alle med, og i vedlegget kan dere lese mer om deres muligheter for tilskudd til utstyr, kontingent og cup'er.  

 


Hånes skole er satt opp til Natteravn-vandring i byen lørdag 6.april. Det er frammøte på Hotell Norge kl 22.30.

FAU har bestemt at det er foreldre på 7.trinn som tar oppdrag med å gå natteravn 1 - 2 ganger i løpet av skoleåret.

Hvis du har anledning, melder du deg til en av foreldrekontaktene.


Vi skal ha trygge, bilfrie omgivelser i skolegårdene både på Heståsen og Brattbakken. Husk at det er "lommene" som skal benyttes til å sleppe av / hente elever. På skolens parkeringsplasser er det mye trafikk, og dere må ikke sleppe av barn der. Dere som er med på fritidsaktiviteter på skolene, må bruke skolens parkeringsplass og IKKE KJØRE INN I SKOLEGÅRDENE. Der skal barn kunne oppholde seg trygt også utenom skoletiden. Takk for at dere viser hensyn.

 


Vi ønsker å sammen ta et tak for at alle skal oppleve området vårt som trygt. Ved å bidra med en positiv tilstedeværelse der barn og ungdom er, kan vi få til gode møter.

Håper du blir med på å trygge nærmiljøet vårt 😊

FAU setter opp lister med aktuelle kvelder og de som vil være med å gå.

Hilsen FAU på Vigvoll og Hånes skolerVi er snart klar for en ny vintersesong og håper på vær for både ski og skøyter. Mange familier har sportsutstyr de ikke lenger bruker, men som kanskje andre kunne ha glede av. FAU og skolen ser gjerne at noe av dette kan leveres skolen, og gis videre til barn som mangler utstyr. Både skiutstyr, skøyter og fotballsko er av interesse. Vi er takknemlige for det vi kan få. Hvis dere har noe dere ønsker å gi bort, kan dere kontakte kontoret på skolen. På forhånd TAKK!

Sykler for barn i alder 10 - 12 år er også av interesse.


Leder: Linda Pedersen

Nestleder: Sunniva Bragdø-Ellenes

Sekretær: Håkon Lyche

Skolen ser fram til samarbeid med dere og resten av foreldregruppa!