Meny
Velg seksjon 1. trinn
Øvre Br.bakken 1 / Jordbærveien 2 4635 Kristiansand
Telefon: 41 53 59 59 Send oss e-post
Redaktør: Inger Brit Torsøe
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Søk i Biblioteket
Søk

Skolens styre vedtok 23.05.2018 følgende endring i forhold til kommunens plan for ferie og fridager:

Tirsdag 23.april er vanlig skoledag og fredag 31.mai er fridag.


I dag har vi på 1. trinn hatt påskelunsj. 1A og 1B hadde felles lunsj, det samme hadde 1C og 1D. Vi hadde det kjempefint sammen! Her kan du se litt bilder.

"ALLE MED" Hvordan kan vi sammen få alle barn med i fritidsaktiviteter, bursdagsfeiringer og gjøre alle integrert og  betydningsfulle i fellesskapet var tema på foreldresamling 26.mars.

FAU ønsker at vi kan samle inn brukt sportsutstyr og ha et lager på skolen som vi kan gi videre til elever som kan ha glede av det. Dere kan ta det med dere og levere på dugnadene i uke 15.

HIF og Lauvåsen IF er også opptatt av å få alle med, og i vedlegget kan dere lese mer om deres muligheter for tilskudd til utstyr, kontingent og cup'er.  

 


I dag har alle i 1A kost seg ute i det fine været i samfunnsfagtimene. Vi tegnet ulike deler av landskapet vårt med kritt i skolegården. Vi tegnet blant annet fjell, myr, strand, dal, øy og elv som er en stor del av det norske landskapet. Her kan dere se noen bilder av det vi tegnet.

I dag har  vi hatt karneval for elevene på 1. til 4. trinn i Håneshallen. Elevrådet og elever fra 7. trinn var også med som gode hjelpere på stasjonene og i kafeen på tribunen. Elevene kunne velge mellom mange aktiviteter og danset seg rundt gjennom disse. De fikk også boller og noe drikke. Mange fine og varierte kostymer alt fra superhelter, prinsesser og Pokémon til skjeletter i brann og samuraier. Det ble en veldig gøy dag der både elevene og de voksne koste seg. Vi gleder oss til neste års karneval allerede!

Vi skal ha trygge, bilfrie omgivelser i skolegårdene både på Heståsen og Brattbakken. Husk at det er "lommene" som skal benyttes til å sleppe av / hente elever. På skolens parkeringsplasser er det mye trafikk, og dere må ikke sleppe av barn der. Dere som er med på fritidsaktiviteter på skolene, må bruke skolens parkeringsplass og IKKE KJØRE INN I SKOLEGÅRDENE. Der skal barn kunne oppholde seg trygt også utenom skoletiden. Takk for at dere viser hensyn.

 


Vi på 1.trinn koser oss når vi får være på biblioteket og låne bøker med hjem. Det er spennende å se i alle bøkene som fins på biblioteket. Idag hadde vi med oss Elin, bibliotekaren vår, som fortalte litt om lån og om hvilke regler vi har når vi er der.  Etterpå fikk alle gå rundt og velge seg en bok som de fikk låne med seg hjem. Her kan dere se litt bilder fra når 1A og 1D var på biblioteket. 

Vi koser oss på skolen. Her kan du se litt bilder av noe av det vi har gjort i desember. Vi har vært på julevandring i kirka, vi har hatt mye kunst og håndverk og vi har adventsamling hver morgen hvor vi tegner, pynter klasserommet, hører på julemusikk og har lys på pulten.