Meny
Velg seksjon 1. trinn
Heståsen skole Jordbærveien 2 4635 Kristiansand Telefon: 41 53 59 59 Send oss e-post
Brattbakken skole Øvre Brattbakken 1 4635 Kristiansand Telefon: 41 53 59 59 Send oss e-post
Redaktør: Thomas Dyrdahl
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Søk i Biblioteket
Søk

Skolen er på gult smittevernnivå.

Vi minner om at hvem som helst kan være uheldig å bli smittet. Vær varsom med hvordan du snakker om andre elever og foresatte. Det vil si, å være varsom er ikke alltid nok: Prøv å snakke pent om andre og prøv å unngå sladder.


Oppdatert med lenker!

Foreldrenes arbeidsutvalg (FAU) inviterer til digitalt foredrag onsdag 5. mai. Temaet er barnas sikkerhet på nett. Tittelen på foredraget er Sosiale medier som en inngangsport til seksuelle overgrep mot barn. Det ledes av Jesse Ohene Aboagye. Foredraget er for foreldre (ikke elevene). Ansatte kan gjerne være med.

Av kapasitetshensyn gjennomføres to møter: ett for Heståsen skole klokken 18.00 og ett for Brattbakken skole klokken 19.45. 


Grønn ressursgruppe på Hånes og Lauvåsen har i noen år gjennomført festivalen "Grønnere sammen". I år blir det lagt opp til flere spennende aktiviteter i nærområdet!


Det blir ingen vanlig 17. mai-feiring på Hånes i år. Komitéen jobber for å få til alternativ feiring.

Sesamelev på kulturskolen til høsten? Les mer!

Ferietilbud for barnefamilier

Blå Kors Ferier er et gratis, rusfritt ferietilbud for familier som har rusavhengighet, psykiske utfordringer, eller lavinntekt tett på livet. Tilbudet gjelder for familier i hele landet.

Vi arrangerer ferier i alle skolens ferier og også på enkelte dager og helger. Vårt mål er at alle barn og deres familier skal ha mulighet til gode og gøyale ferier på flotte feriesteder i Norge. Søknadsfrist for sommertilbudene er 1. mai.

Her er en oversikt over alle ferietilbudene for vår og sommer 2021: 

https://www.blakors.no/ferier/ferietilbud/

Skolen v/sosiallærer kan være behjelpelig med å søke ferieopphold for deg og din familie hvis ønskelig. Send da en mail til:

hans.georg.sollie@kristiansand.kommune.no


Utviklingssamtaler og foreldremøter blir digitale i år. Det er bare å innse at vi må gjøre det slik. Møtene avholdes i Microsoft Teams etter egne retningslinjer.

Møter om enkeltelever (for eksempel med PPT) avholder vi fysisk på skolen.


En spennende prosess om lekser og leksefri er i gang på Hånes. Foresatte inviteres til å delta i forskningsprosjekt!