Meny
Velg seksjon 2. trinn
Heståsen skole Jordbærveien 2 4635 Kristiansand Telefon: 41 53 59 59 Send oss e-post
Brattbakken skole Øvre Brattbakken 1 4635 Kristiansand Telefon: 41 53 59 59 Send oss e-post
Redaktør: Thomas Dyrdahl
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Søk i Biblioteket
Søk

Skolen er på gult smittevernnivå, og ingen på skolen er smittet. Alle som var i karantene etter at en elev på 4. trinn var smittet, er nå ute av karantene.

Vi minner om at hvem som helst kan være uheldig å bli smittet. Vær varsom med hvordan du snakker om andre elever og foresatte. Det vil si, å være varsom er ikke alltid nok: Prøv å snakke pent om andre og prøv å unngå sladder.


I vinter skal kommunen brøyte 90 kilometer med gang- og sykkelveier. Dette gjøres for at disse veiene skal være ferdig brøytet før skoler og barnehager åpner om morgenen. Men noen ganger vil det være nødvendig å brøyte samtidig som barn er på vei til eller fra skoler og barnehager.


En spennende prosess om lekser og leksefri er i gang på Hånes. Foresatte inviteres til å delta i forskningsprosjekt! 

Her er en vennlig ment pekefinger fra rektor og helsesykepleierne ved Hånes skoleenhet:
Vi vil gjerne fortelle om to barn. Vi kaller dem Mari og Petter. Både Mari og Petter våkner opp friske og uthvilte i den varme senga si, og begge vil gjerne ligge litt lenger, for i dag var senga ekstra god. Så langt er alt likt for Mari og Petter, men nå skal vi gi dem en litt forskjellig start på dagen og se hva som skjer.

Vi i 2c bestemte oss for å benytte oss av snøen og dro derfor til Bringebærveien for å ake. Det var god stemning og mye fin aktivitet. 

Flere foresatte har kommet med spørsmål om smittevernnivå og om skolen skal stenges. Svarene kan være interessante for flere, så vi legger dem ut her.

Alle foresatte må sjekke at de er registrert med riktig kontaktinformasjon i skolens systemer. Dette må hver enkel, både mor og far (eller tilsvarende) gjøre selv.

Vi prøver ut noe nytt. IST har nå en samtykkeportal hvor vi kan samle de samtykkene vi samler inn. I første omgang gjelder dette generelle bildetillatelser på Heståsen skole.