Meny
Velg seksjon 2. trinn
Øvre Br.bakken 1 / Jordbærveien 2 4635 Kristiansand
Telefon: 41 53 59 59 Send oss e-post
Redaktør: Inger Brit Torsøe
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Søk i Biblioteket
Søk

Skolen starter opp igjen mandag 19.august. Elevene på 1.trinn starter kl 09.00, og elevene på 2. - 7.trinn starter kl 08.30. Skoledagen avsluttes kl 13.15 for alle.

SFO i sommer:

SFO er åpen t.o.m torsdag 4.juli (planleggingsdag 5.juli). SFO er stengt i ukene 28, 29, 30 og 31. SFO åpner igjen tirsdag 6.august, og planleggingsdagene er lagt til mandag 5.august og fredag 16.august.

Vi ønsker dere alle en GOD SOMMER!


Her kan dere se en bildekavalkade fra litt av skoleåret vårt.

I dag flyttet vi på 2. trinn kunst -og håndverktimen ut til sandkassa. Elevene fikk i oppgave å bygge med sand. Resultatet ble forskjellige typer sandslott, sandborger og figurer.  Det var en veldig gøy utetime og alle så ut til å kose seg i sanden.

Idag hadde vi matematikk dag på Heståsen. 

Onsdag 5.juni kl 17.30  - 19.30 er det klart for den årlige tradisjonen med "Åpen skole". Vi samles på Heståsen til utstilling av elevarbeid, aktiviteter, underholdning og kafeteria.

Vi håper å se dere.


Bli med på sommerens kuleste lesekampanje fra 1. juni til 31. august 2019!

"ALLE MED" Hvordan kan vi sammen få alle barn med i fritidsaktiviteter, bursdagsfeiringer og gjøre alle integrert og  betydningsfulle i fellesskapet var tema på foreldresamling 26.mars.

FAU ønsker at vi kan samle inn brukt sportsutstyr og ha et lager på skolen som vi kan gi videre til elever som kan ha glede av det. Dere kan ta det med dere og levere på dugnadene i uke 15.

HIF og Lauvåsen IF er også opptatt av å få alle med, og i vedlegget kan dere lese mer om deres muligheter for tilskudd til utstyr, kontingent og cup'er.  

 


Alle elever har rett til å ha et trygt og godt skolemiljø som fremmer helse, trivsel og læring.

Vi skal ha nulltoleranse mot mobbing, og alle voksne på skolen har ansvar og skal følge med, gripe inn, varsle, undersøke og lage tiltak.