Meny
Velg seksjon 5. trinn
Heståsen skole Jordbærveien 2 4635 Kristiansand Telefon: 41 53 59 59 Send oss e-post
Brattbakken skole Øvre Brattbakken 1 4635 Kristiansand Telefon: 41 53 59 59 Send oss e-post
Redaktør: Thomas Dyrdahl
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Søk i Biblioteket
Søk
På Heståsen og Brattbakken er det vennegrupper på 1.-5. trinn og elevkvelder på 6. og 7. trinn.

Uka før ferien hadde vi på 5. trinn uteskole. Noen av oss var i Grovika. Her koste vi oss med hyttebygging, strikkhopping (eller bare hopping) og en stein, saks, papir-lek på tallinje. Fra Grovika gikk vi en liten topptur hvor vi hadde nydelig utsikt, til tross for litt ruskete vær!

Vi på 5. trinn har hatt noen nydelige dager på uteskole denne uka. Mens noen av elevene har hatt nasjonale prøver eller deltatt på Girl Tech, har andre nytt høstdagene i Solvika og på Piningen. Noen har hoppa strikk, turna og ronsa, mens andre har bygd hytte og samlet eikenøtter. I tillegg har vi lært om skyene på himmelen og at de har forskjellige navn ut fra hvordan de ser ut og hvor høyt over bakken de er. På mandag kunne vi melde om altostratus (lagskyer) og tirsdag stratus (tåkeskyer), før det klarnet opp og vi kun kunne se noen cumulusskyer (haugskyer) i det fjerne. .

Foreldremøter - Avstand i klasserommet

Symptomer og sykdomsfølelse - når må elever og ansatte være hjemme?

Da har vi fått ny rektor på skolen vår. Vi ønsker Thomas Dyrdahl velkommen til Hånes skoleenhet!

Oppvekst har bedt skolene oppdatere lister over hvem som eventuelt trenger å benytte seg av skoletilbud om skolen måtte stenge. Vi håper selvfølgelig at vi slipper dette, men vi ønsker å være i forkant med beredskapsplaner for ulike scenarier. 

Nå er lista over kontaktlærere for skoleåret 2020/2021 klar.