Meny
Velg seksjon 5. trinn
Heståsen skole Jordbærveien 2 4635 Kristiansand Telefon: 41 53 59 59 Send oss e-post
Brattbakken skole Øvre Brattbakken 1 4635 Kristiansand Telefon: 41 53 59 59 Send oss e-post
Redaktør: Inger Brit Torsøe
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Søk i Biblioteket
Søk
Nå er lista over kontaktlærere for skoleåret 2020/2021 klar.

En hilsen fra oss på slutten av skoleåret. 

Fra 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7. klasse, delta på Sommerles.no

Sommerles gjør lesing enda morsommere! Du lager en profil på Sommerles.no, registrererbøker, får lesetips, løser oppgaver og følger med på hva vennene dine leser.
Her kan du også lese en superspennende fortelling, skrevet av forfatter Mari Moen Holsve. Har du ikke tilgang til nett, kan du delta med et lesekort. Spør på biblioteket!


Gruppe 5B var på uteskole på skoleGÅRDEN tirsdag 2. juni 2020.

Den fine elevartikkelen er skrevet av Alecia Dewi Quarsten


Tirsdag 26.05 var 5c på sykkeltur til skoleGÅRDEN på Dvergsnes. Denne gangen ble det ny rekord på turen, de raskeste var på plass etter 35 minutter og de siste var i mål etter 45 minutter. Sporty gjeng! Det var flott vær og flott aktivitet hele dagen. Elevene ble delt i tre grupper og rullerte på ulike stasjoner. Den ene stasjonen handlet om “Livet i fjæra”, den andre var en engelsk stasjon hvor de øvde på ukas mål og gloser og på den siste stasjonen fikk elevene komme tettere på gårdsdyrene og lære om de ulike dyrene som bodde på gården. Se alle flotte bildene fra dagen.

Det er nå vedtatt at skolen skal åpnes også for 5. - 7.trinn i løpet av uke 20.

Her på skolen er vi klar til å ta i mot elevene på 5. - 7.trinn tirsdag 12.mai kl 08.30. Elevene møter utenfor sin vanlige inngang og treffer lærer der. Alle våre elever får fulle skoledager med tilstedeværelse på skolen f.o.m tirsdag 12.mai. Det blir fortsatt mye undervisning og aktiviteter ute. I tillegg har hver klasse sin base som tilfredsstiller regler for smittevern inne på skolen. 

Leksehjelp starter opp igjen i uke 21.

Vi gleder oss til å ha alle elevene tilbake på skolen.

 


Dere på 5. - 7.trinn vil få innbydelse til utviklingssamtale med kontaktlærerne på Google Meet i løpet av uke 19 og 20. Dere kan opprette egen konto eller logge på samtalen med deres barns kode. Hvis dette ikke lar seg gjøre, kan samtalen tas per telefon. Siden vi fortsatt er inni en spesiell og annerledes periode, vil hver av dere få ca 10 minutter. Vi på skolen håper dere foresatte og elevene vil ha utbytte av samtalen.            

Dere på 1. - 5.trinn som har lånt Ipad eller annet IT-utstyr til hjemmeskolen, tar det med på skolen  og leverer det til læreren.

Husk laderen også.