Meny
Velg seksjon 7. trinn
Heståsen skole Jordbærveien 2 4635 Kristiansand Telefon: 41 53 59 59 Send oss e-post
Brattbakken skole Øvre Brattbakken 1 4635 Kristiansand Telefon: 41 53 59 59 Send oss e-post
Redaktør: Inger Brit Torsøe
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Søk i Biblioteket
Søk
Nå er lista over kontaktlærere for skoleåret 2020/2021 klar.

Torjus, Oskar, Elias og Lukas på 7.trinn har vært én av mange hyggelige smågrupper som har vært innom for litt praktisk arbeid og dyrestell på skoleGÅRDEN som startet opp på nyåret i 2017.

Som det fremgår av bildene hjalp de til med viktige gjøremål på gården, som fôring, påfyll av rent drikkevann, litt rengjøring hos de enkelte dyrene, møkking, henting av høyballer og lignende. 

Det ble litt tid for å teste fiskestanga også. Kun napp og ingen fangst denne ganga... De hadde god teknikk i kastene, så det stod ikke på det!

Under lunsjen snakket vi litt om det å ha uteskoledag på skoleGÅRDEN. Her forklarer guttene litt om hva de opplevde denne gårdsdagen, samtidig som de kommer med noen anbefalinger.

Les mer og se bildene fra hva de var med på denne dagen!


Fra 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7. klasse, delta på Sommerles.no

Sommerles gjør lesing enda morsommere! Du lager en profil på Sommerles.no, registrererbøker, får lesetips, løser oppgaver og følger med på hva vennene dine leser.
Her kan du også lese en superspennende fortelling, skrevet av forfatter Mari Moen Holsve. Har du ikke tilgang til nett, kan du delta med et lesekort. Spør på biblioteket!


Den 29.mai 2020 kom det nok en gang ut en hyggelig elevgruppe fra 7.trinn. Denne gangen skulle gruppe 7.3 erfare litt om livet på gården.

Les den fine elevartikkelen skrevet av Erle og Ella Marie


Den 15. og 22. mai 2020 var gruppe 7.1 og 7.2 på hvert sitt besøk ute på skoleGÅRDEN. 

Du må lese mer om gårdsdagene fra elevene selv. En fin og innholdsrik elevartikkel skrevet av Aron, Gustav og Nicholas.


Det er nå vedtatt at skolen skal åpnes også for 5. - 7.trinn i løpet av uke 20.

Her på skolen er vi klar til å ta i mot elevene på 5. - 7.trinn tirsdag 12.mai kl 08.30. Elevene møter utenfor sin vanlige inngang og treffer lærer der. Alle våre elever får fulle skoledager med tilstedeværelse på skolen f.o.m tirsdag 12.mai. Det blir fortsatt mye undervisning og aktiviteter ute. I tillegg har hver klasse sin base som tilfredsstiller regler for smittevern inne på skolen. 

Leksehjelp starter opp igjen i uke 21.

Vi gleder oss til å ha alle elevene tilbake på skolen.

 


Dere på 5. - 7.trinn vil få innbydelse til utviklingssamtale med kontaktlærerne på Google Meet i løpet av uke 19 og 20. Dere kan opprette egen konto eller logge på samtalen med deres barns kode. Hvis dette ikke lar seg gjøre, kan samtalen tas per telefon. Siden vi fortsatt er inni en spesiell og annerledes periode, vil hver av dere få ca 10 minutter. Vi på skolen håper dere foresatte og elevene vil ha utbytte av samtalen.            

Hei dere på 5. - 7.trinn

Hvis du har lyst på en spennende uke i sommer, kan Sommerskolen være tingen for deg.

Da kan du få delta på ulike kurs, og det er gratis å være med. Sommerskolen arrangeres i uke 26 + 33.

Lenke til hjemmeside under Les mer.