Meny
Velg seksjon 7. trinn
Heståsen skole Jordbærveien 2 4635 Kristiansand Telefon: 41 53 59 59 Send oss e-post
Brattbakken skole Øvre Brattbakken 1 4635 Kristiansand Telefon: 41 53 59 59 Send oss e-post
Redaktør: Inger Brit Torsøe
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Søk i Biblioteket
Søk

1.1.2020 ble Søgne og Songdalen slått sammen med Kristiansand kommune. I tillegg ble Hånes skole til Hånes skoleenhet med to skoler; Heståsen skole og Brattbakken skole. Dette har dessverre ført til en del utfordringer knyttet til våre datasystemer og elevenes tilknytning til Feide. Blant annet har dette gått utover elevenes tilgang til Multi Smart Øving og Salaby.

Vi jobber med saken, og beklager det inntrufne.


Skolegårdene skal være bilfrie både i skoletiden og på ettermiddag/kveld, og dere skal ikke kjøre eller parkere i skolegården hverken på Heståsen eller Brattbakken.

 Det er hensynet til barnas sikkerhet vi er opptatt av, og det må også være tilgjengelighet for utrykningskjøretøy til skolene hele døgnet.

Vi ber alle som bruker skolene våre å respektere dette.


Har du lånt bøker og glemt å registrere, er det fint om du leverer tilbake så fort du kan.

Vi mangler en del bøker på biblioteket på Brattbakken.


Elevene på 5. - 7.trinn skal svare på elevundersøkelsen innen vi tar juleferie. Denne undersøkelsen gir oss som skole viktige tilbakemeldinger når det gjelder både trivsel, trygghet og læring. Da får vi et godt grunnlag for videre arbeid med læringsmiljøet både faglig og sosialt. Derfor er det viktig at alle elevene svarer, og vi setter av tid til dette på skolen.

I dag hadde vi en flott aktivitetsdag for hele skolen! Masse av aktiviteter rundt på begge avdelingene.

Onsdag 11.09.19 hadde vi en flott tur til Naturmuseet på Gimle gård. Vi fikk se og høre om alle de forskjellige rovdyrene vi har i Norge: fra snømus og røyskatt til brunbjørn og isbjørn. Det var litt av en opplevelse å kunne møte disse dyrene på nært hold! Ta en titt på bildene under. 

Fotografen kommer til skolen i uke 37.

Første trinn fotograferes mandag, andre tirsdag, tredje onsdag , fjerde torsdag og femte fredag. Sjette tar gruppebilder torsdag og portretter fredag. Sjuende fotograferes fredag. 


Stasjonsarbeid og uteskole på 2 trinn.