Meny
Velg seksjon 7. trinn
Øvre Br.bakken 1 / Jordbærveien 2 4635 Kristiansand
Telefon: 41 53 59 59 Send oss e-post
Redaktør: Inger Brit Torsøe
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Søk i Biblioteket
Søk

Siden skolen har endret planen for ferie og fridager, har elevene fri fredag 31.mai.

SFO er også stengt denne fredagen.

 


Onsdag 5.juni kl 17.30  - 19.30 er det klart for den årlige tradisjonen med "Åpen skole". Vi samles på Heståsen til utstilling av elevarbeid, aktiviteter, underholdning og kafeteria.

Vi håper å se dere.


I dag ble Holmboeprisen delt ut til Geir Birkeland. Kunnskaps- og integreringsminister, Jan Tore Sanner, stod for utdelingen i Oslo katedralskole.

7.trinn har hatt utstilling i dag og presentert for 120 elever fra 5 og 6 trinn, om en høytid i et land som snakker engelsk. Det har vært til sammen 21 stasjoner 12 land representert. De har spist mat fra mange ulike land og elevene har snakket engelsk i 4 timer. Vi er alle imponerte av de. De har gjort en glimrende jobb og har all grunn til å være stolte. 

Torsdag 11.04 var 7.trinn på tur til Lindesnes. Her fikk vi lære mye om historien rundt fyret, som var det første i Norge. Det første fyrlyset på Lindesnes ble tent i 1656. To fyrvoktere har fremdeles sitt arbeid her, som de eneste i landet. Flott tur i strålende vær!

"ALLE MED" Hvordan kan vi sammen få alle barn med i fritidsaktiviteter, bursdagsfeiringer og gjøre alle integrert og  betydningsfulle i fellesskapet var tema på foreldresamling 26.mars.

FAU ønsker at vi kan samle inn brukt sportsutstyr og ha et lager på skolen som vi kan gi videre til elever som kan ha glede av det. Dere kan ta det med dere og levere på dugnadene i uke 15.

HIF og Lauvåsen IF er også opptatt av å få alle med, og i vedlegget kan dere lese mer om deres muligheter for tilskudd til utstyr, kontingent og cup'er.  

 


Hånes skole er satt opp til Natteravn-vandring i byen lørdag 6.april. Det er frammøte på Hotell Norge kl 22.30.

FAU har bestemt at det er foreldre på 7.trinn som tar oppdrag med å gå natteravn 1 - 2 ganger i løpet av skoleåret.

Hvis du har anledning, melder du deg til en av foreldrekontaktene.


I dag 21.mars har vi feiret den internasjonale Downs syndrom dagen. Elevene på 7.trinn har hatt på seg to ulike sokker.

Budskapet er enkelt: Vi oppfordret til å gå med to ulike sokker denne dagen for å vise at vi setter pris på mangfold og at vi alle er forskjellige. Vi vil løfte frem at alle mennesker har samme verdi, helt uavhengig av egenskaper og diagnoser.