Meny
Velg seksjon Trinn 10 10D
Haumyrveien 39 4637 Kristiansand Vis på kart
Telefon: 38058660 Send oss e-post
Redaktør: Jarle Ausland

I uke 9 innførte kommunen utvidede karanteneregler. Det medførte at antallet elever i karantene hos oss økte merkbart i uke 9.

Når en elev ved skolen må i karantene, skal dette meldes til merete.birkeland@kristiansand.kommune.no eller på sms 99331923. Skolen gir beskjed videre til aktuelle lærere.

De fleste elever som ble satt i karantene i uke 9 var på grunn av at hele husstanden/familien måtte i såkalt «ventekarantene», og det ble kort varighet da testene til den man ventet på var negativ.

En elev ved skolen ble smittet i vinterferien, men var aldri på skolen etter ferien. En håndfull elever var nærkontakter. Alle disse har avgitt negativ test og var tilbake på skolen. Skolene informerer bredt ut til foresatte kun når elev eller ansatt er er blitt smittet, og når klasser/ansatte må i nærkontakt-karantene som følge av det. 

Elever som må være i karantene utover to døgn, vil bli kontaktet av lærer.


Fra 1.februar vil anleggsområde flyttes oppover i rundkjøringen og parkeringsplassen. Da vil vi at foresatte som absolutt må hente eller bringe elever med bil gjør det i krysset i Haumyrveien og ikke kjører videre opp mot skolen/p-plass. Det er for trangt når gående og kjørende skal passere forbi anleggsområdet. Aller helst vil vi at man slipper av og henter elever helt nede på Vardåsveien.

Om morgenene mellom kl 08 - 08:20 blir arbeidene stanset slik at det skal bli tryggere for elevene når de kommer til skolen.


På grunn av corona ble utdanningsmessen og hospitering avlyst.  I tillegg ser Åpen dag også ut til å gå fløyten!

I den forbindelse har Agder fylkeskommune og diverse videregående skoler produserte informasjonsfilmer om videregående opplæring på AgderFlere opplever å motta purringer på biblioteks- og lærebøker som ikke er levert innen lånefristen.

Nytt fra i høst er at det sentralt fra kommunen er satt opp automatisk utsending av purringer 1. og 3.mandag hver måned. Dette er altså ikke noe skolen styrer.


   Det startes ICDP foreldreveiledningsgrupper til tenåringsforeldre. Kurset går over 8 kvelder, og går på arabisk. Temaer i samlingene er dagsaktuelle og passer for alle som har ungdommer i hus.   Oppstart: onsdag 7 oktober 2020 klokken 17.30 – 19. 

Sted:  Lokasjon er ikke endelig bestemt, men det blir sentralt i Kristiansand.  

For mer informasjon om innhold i kurset se nettsiden 
www.ICDP.no
Ved påmelding eller spørsmål om kurset ta kontakt med: tone.langeland@kristiansand.kommune.no


Oppdatering av elevopplysninger

Det er en viktig for skolen å ha oppdaterte kontaktopplysninger til alle foreldre, for å få en god og sikker kommunikasjon mellom skole og hjem. Opplysningene må oppdateres av foresatte, og dette gjøres digitalt. Derfor er det viktig at dere foresatte går inn og sjekker opplysningene.


Helsestasjon for ungdom har satt inn flere tiltak for å begrense smittespredningen av koronaviruset. Den største endringen er at det inntil videre ikke vil være drop-in på helsestasjonen.

Alle som ønsker test, resept på prevensjon eller legetime må bestille dette på forhånd.

Timebestilling må gjøres på tlf 48 22 43 95 mandag- torsdag kl. 09-14 (fredag stengt)

Når du kommer til oss er døren inn på AQ stengt. Ring oss på tlf 48 22 43 95 når du står utenfor.  Du kan ikke ha med deg noen inn, de som er med deg må eventuelt vente utenfor. Med én gang du har gått inn gjennom døra må du sprite hendene, før du tar på noe.  

På grunn av smittefare har personalet vårt ikke lov til å håndhilse, inntil videre

Alle som oppholder seg i våre lokaler skal holde en avstand på minst én meter  

Hvis du ikke har time, vil vi heller ikke slippe deg inn. Dersom du har akutte problemer og trenger time raskt er Legevakten et mulig alternativ.  

Vi tester IKKE for koronavirus på helsestasjon for ungdom.