Meny
Velg seksjon Trinn 10 10D
Haumyrveien 39 4637 Kristiansand Vis på kart
Telefon: 38058660 Send oss e-post
Redaktør: Jarle Ausland

I uke 4 (25-29. januar) 2021 skal 10. trinn ut i arbeidsuke .

Onsdag 28.10 stenges Haumyrveien for biltrafikk opp til skolen. Gående og syklende kan passere. Omkjøring for biler blir gjennom Bliksheia. 

Vi ber foresatte som bringer og henter om å slippe av/plukke opp elevene nede på Vardåssveien, og la dem gå opp og ned Haumyrveien. 


Flere opplever å motta purringer på biblioteks- og lærebøker som ikke er levert innen lånefristen.

Nytt fra i høst er at det sentralt fra kommunen er satt opp automatisk utsending av purringer 1. og 3.mandag hver måned. Dette er altså ikke noe skolen styrer.


   Det startes ICDP foreldreveiledningsgrupper til tenåringsforeldre. Kurset går over 8 kvelder, og går på arabisk. Temaer i samlingene er dagsaktuelle og passer for alle som har ungdommer i hus.   Oppstart: onsdag 7 oktober 2020 klokken 17.30 – 19. 

Sted:  Lokasjon er ikke endelig bestemt, men det blir sentralt i Kristiansand.  

For mer informasjon om innhold i kurset se nettsiden 
www.ICDP.no
Ved påmelding eller spørsmål om kurset ta kontakt med: tone.langeland@kristiansand.kommune.no


Det er en del spørsmål rundt elevfravær. Det er lav terskel for å holde elever hjemme og sende elever hjem.  For å hindre spredning ved en eventuell smitte, er det aller viktigste for skolen er at ingen som er syke kommer på skolen!

Oppdatering av elevopplysninger

Det er en viktig for skolen å ha oppdaterte kontaktopplysninger til alle foreldre, for å få en god og sikker kommunikasjon mellom skole og hjem. Opplysningene må oppdateres av foresatte, og dette gjøres digitalt. Derfor er det viktig at dere foresatte går inn og sjekker opplysningene.


Helsestasjon for ungdom har satt inn flere tiltak for å begrense smittespredningen av koronaviruset. Den største endringen er at det inntil videre ikke vil være drop-in på helsestasjonen.

Alle som ønsker test, resept på prevensjon eller legetime må bestille dette på forhånd.

Timebestilling må gjøres på tlf 48 22 43 95 mandag- torsdag kl. 09-14 (fredag stengt)

Når du kommer til oss er døren inn på AQ stengt. Ring oss på tlf 48 22 43 95 når du står utenfor.  Du kan ikke ha med deg noen inn, de som er med deg må eventuelt vente utenfor. Med én gang du har gått inn gjennom døra må du sprite hendene, før du tar på noe.  

På grunn av smittefare har personalet vårt ikke lov til å håndhilse, inntil videre

Alle som oppholder seg i våre lokaler skal holde en avstand på minst én meter  

Hvis du ikke har time, vil vi heller ikke slippe deg inn. Dersom du har akutte problemer og trenger time raskt er Legevakten et mulig alternativ.  

Vi tester IKKE for koronavirus på helsestasjon for ungdom.