Meny
Velg seksjon Trinn 10 10B
Haumyrveien 39 4637 Kristiansand Vis på kart
Telefon: 38058660 Send oss e-post
Redaktør: Jarle Ausland

Skolen er på grønt nivå, dvs at vi driver så normalt som mulig.

Vi ber om fortsatt lav terskel for å teste samt følge tiltakene på grønt nivå:
1. Ingen syke skal møte på skolen
2. God håndhygiene
3. Kontaktreduserende tiltak: 
    - Unngå fysisk kontakt mellom personer (håndhilsing og klemming)
    - Vanlig organisering av klasser/grupper og skolehverdag

Hvis eleven har nyoppståtte symptomer, ber vi dere ta en test. Hurtigtest er nok. Er denne negativ, kan eleven komme på skolen så sant allmenntilstanden er bra.
Er hurtigtesten positiv, må dere bestille time / benytte drop-in testing og ta en ordinær test.
Har eleven restsymptomer, men allmenntilstanden er bra, kan eleven komme på skolen.

 


Fra mandag 6. september 2021 er det klart for selvtesting av barnehagebarn og elever i grunnskolen og videregående skole. Testen er en hurtigtest som gir svar på 15 minutter. Ordningen innføres med forbehold om at smittesituasjonen tillater det.

Testen er en hurtigtest som gir svar på 15 minutter. En annen fordel er at bomullspinnen bare skal et par-tre centimeter inn i nesa.  
Selvtestingen begynner ikke før det er påvist smitte i skolen eller barnehagen. Den første testen skal tas så fort som mulig, helst samme dag som det er påvist smitte.

Foresatte vil få info fra skolen før testing starter. Selvtest blir bare gjennomført på de elevene som har svart JA på samtykkeskjemaet. Vi sender nå en påminnelse til de som ikke har svart. De som har svart NEI, eller ikke svart, vil måtte gå i vanlig karantene om man er nærkontakt på skolen.

Hvis du er nærkontakt til smittede andre steder enn på skolen eller barnehagen (for eksempel idrett, korps eller fritidsklubb), skal du følge de beskjedene du får fra de som jobber med smittesporing. Hvis de sier at du skal i karantene, er det det som gjelder. 

 I uke 47 (22-26. november) 2021 skal 10. trinn ut i arbeidsuke.

Pga smittesituasjonen i landet vårt utsettes Yrkesvalgsmessa som skulle vært 12. og 13. oktober til 5. og 6. januar. (NB! Ny dato)

Da er alle 12-15 åringer som ønsker det, vaksinert, og situasjonen er mer trygg for alle involverte.Kantinepriser

Vi har i samråd med FAU og elevrådet gått over på en betalingsløsning i kantina der det ikke brukes kontanter og bankkort eller vipps på telefon.
DiggiPay er en kortløsning som vil forbedre køsystemet, kontrollen for foresatte, sikre lovlige løsninger for regnskap for skolen samt at vi kan utvikle bedre/sunnere og flere produkter i kantina.

Nå er det frukt og frukt/grønnsaksbeger, lettprodukter.  Vi vil utvikle utvalget videre.


.
ENT3R er et studentdrevet motivasjonsprogram finansiert av kunnskapsdepartementet. Studenter fra realfaglige studier er mentorer i matematikktrening og fungerer som rollemodeller for elever fra 10. klasse på ungdomstrinnet til 3. klasse på videregående nivå. Hovedmålsetningen for ENT3R er at ungdom skal få et mer positivt forhold til realfagene og motiveres til videre studier i realfag. 
Intensjonen er at studenter fra universitetet skal møte elever i ungdomsskoler og videregående skoler ukentlig for å løse realfaglige utfordringer. 

Påmelding starter 9. september på www.kristiansand.kommune.no/ferie.

Bydelshuset har åpnet for semesteret! Her finner dere alle informasjon om åpningstider og påmelding!