Meny
Velg seksjon Forside
Haumyrveien 39 4637 Kristiansand Vis på kart
Telefon: 38058660 Send oss e-post
Redaktør: Jarle Ausland
Covid-19 / Koronainformasjon
Informasjon på flere språk
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Fravær og permisjon
Søk permisjon her
Elevundersøkelsen 2019
Elevundersøkelsen 2019
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<november 2020><<
november 2020
mtotfls
26272829303101
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30010203040506
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Søk i skolebiblioteket
Søk i skolebiblioteket
Søk om å slette fravær her
Søk om å slette fravær her

I løpet av uke 48-50 vil skolen gjennomføre årets elevundersøkelse.

Formålet med Elevundersøkelsen er at elever skal få si sin mening om læring og trivsel på skolen. Resultatene fra undersøkelsen slettes ikke, men lagres forskriftsmessig, og benyttes av skoler, skoleeiere og den statlige utdanningsadministrasjonen som en hjelp til å analysere og utvikle elevenes læringsmiljø. Data fra undersøkelsen kan også bli brukt til forskningsformål av forskere som får utlevert grunnlagsdata. Deler av resultatene fra Elevundersøkelsen publiseres på Skoleporten. Resultatene hentes ut på klasse, trinn og skolenivå, det er ikke mulig å hente ut svar på individnivå.

Det er frivillig for elevene å delta i undersøkelsen, som tar 20 - 45 minutter.

Vedlagt finner du litt mer utfyllende informasjon til foresatte.


Onsdag 28.10 stenges Haumyrveien for biltrafikk opp til skolen. Gående og syklende kan passere. Omkjøring for biler blir gjennom Bliksheia. 

Vi ber foresatte som bringer og henter om å slippe av/plukke opp elevene nede på Vardåssveien, og la dem gå opp og ned Haumyrveien. 


Flere opplever å motta purringer på biblioteks- og lærebøker som ikke er levert innen lånefristen.

Nytt fra i høst er at det sentralt fra kommunen er satt opp automatisk utsending av purringer 1. og 3.mandag hver måned. Dette er altså ikke noe skolen styrer.


Målfrid Tangedal (8A) ble valgt til leder i FAU og Inger Marie Haukalid (8C) er nestleder. De vil jobbe sammen om oppgaven. Referat fra første møtet finnes under fanen FAU.

Vi trenger vararepresentanter til alle klassekontaktene på 9. og 10. trinn. Dere vil få en henvendelse fra klassekontaktene straks.


   Det startes ICDP foreldreveiledningsgrupper til tenåringsforeldre. Kurset går over 8 kvelder, og går på arabisk. Temaer i samlingene er dagsaktuelle og passer for alle som har ungdommer i hus.   Oppstart: onsdag 7 oktober 2020 klokken 17.30 – 19. 

Sted:  Lokasjon er ikke endelig bestemt, men det blir sentralt i Kristiansand.  

For mer informasjon om innhold i kurset se nettsiden 
www.ICDP.no
Ved påmelding eller spørsmål om kurset ta kontakt med: tone.langeland@kristiansand.kommune.no


Det er en del spørsmål rundt elevfravær. Det er lav terskel for å holde elever hjemme og sende elever hjem.  For å hindre spredning ved en eventuell smitte, er det aller viktigste for skolen er at ingen som er syke kommer på skolen!

Ingeniørvesenet er i gang med å skifte vann- og avløpsrør fra vanntårnet bak skolen og ned til Vardåsveien. Arbeidet vil pågå over ett år. De starter i snarveien nede ved Vardåsveien og inne i Haumyrlia.

Snarveien fra Vardåssveien, som krysser Haumyrveien, og opp til skolen vil bli helt stengt fra nå og i ett år. Elevene må gå langs Haumyrveien opp til skolen. 

Fra ca november vil gravearbeidet starte nede i Haumyrveien og den vil da bli stengt for biltrafikk. Omkjøring om Bliksheia. Haumyrveien vil være åpen for gående og syklende i hele anleggsperioden.


Oppdatering av elevopplysninger

Det er en viktig for skolen å ha oppdaterte kontaktopplysninger til alle foreldre, for å få en god og sikker kommunikasjon mellom skole og hjem. Opplysningene må oppdateres av foresatte, og dette gjøres digitalt. Derfor er det viktig at dere foresatte går inn og sjekker opplysningene.


Vi har laget en kort informasjon om koronatiltak ved skolen. Du finner mer informasjon her

I forbindelse med gjennomføringen av «God omsorg» i 3. og 8.klasse kommer barneverntjenesten sammen med helsesykepleier på besøk til alle i 3. og 8.klasse i løpet av skoleåret.

De skal sammen med helsesykepleier fortelle hvem de er og hva de jobber med. Barnevernet og helsesykepleier vil også snakke om hva barn trenger for å ha det bra og trives, og hva som ikke er god omsorg til barn. Helsesykepleier er alltid tilgjengelig i etterkant, og resten av skoledagen dersom det skulle komme noe reaksjoner fra barna.