Meny
Velg seksjon Forside
Hovedadresse Ordfører Askelandsgate 11 4020 Stavanger Telefon: 51 91 42 30 Send oss e-post
Jåtten skole Postadresse: Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Veronica H. Hellevik
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mars 2023><<
mars 2023
mtotfls
27280102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930310102
03040506070809
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Savner du klær? Store mengder gjenglemt tøy er lagt ut på bord i vestibylen ved skolens hovedinngang. Kom innom og se om du finner noe du savner.

 


Overgangsfeltet ved Kiwi fjernes senest mandag neste uke. Dette er i henhold til vedtatt reguleringsplan, hvor det ikke skal være overgangsfelt i dette området.

Elevens Chromebook tilhører Stavanger kommune. Eleven har den til låns til han/hun går ut av skolen eller flytter til en annen kommune. Maskiner som tas med hjem etter skoletid er ikke dekket av skolens forsikringer.

Jåtten skole opplever at det ofte oppstår skader på Chromebookene utenom skoletid. Vi har derfor bestemt oss for å prøve ut en ordning hvor vi samler inn alle maskinene i skolens ferier. Fredag før vinterferien blir derfor Chromebookene avslått og lagt i elevhyllene. Mandag 6.mars inviterer SFO foreldre på 1.-4.trinn til foreldremøte i dramasalen kl.1800.

Paolo Scarbocci som er leder for didaktisk digitalt verksted på UIS kommer for å lære oss mer om digital kompetanse i SFO.


Vi minner om at dersom elever har med seg mobiltelefon, skal den være avslått og ligge i sekken i skoletiden. Smartklokker skal være i skolemodus.

Mobil og smartklokke kan slås på etter skoletid utenfor skolens område.


Kom i gang med Intowords Cloud

Før jul mistet skolene i Stavanger tilgangen til lese- og skrivestøtte-programmene Textanalyzer og Appwriter. Programmet som skal erstatte disse heter Intowords Cloud. Onsdag 8. mars kl. 17.30 vil det bli holdt et webinar for foresatte i bruk av dette programmet slik at dere kan hjelpe barna i god bruk av dette.


Skolen har laget ny lenke til ukeplanene. Trykk på "Google disk"- ikonet til høyre for å logge inn.

KSR har etablert "Drop-off" sone for elevene ved den midlertidige parkeringsplassen langs jernbanen. 

Elever som blir kjørt til skolen skal slippes av og gå over gangbroen til Jåtten skole. 


2. januar tok alle skolene i Stavanger i bruk Vigilo som administrativt system for elever, timeplan, fravær og karakterer. Oppvekst- og administrasjonssystemet (OAS) skal etter hvert brukes for skoler, barnehager og SFO, og erstatter IST.

Systemet brukes også i forbindelse med gjennomføring av nasjonale prøver, eksamen og rapportering til ulike nasjonale registre, som for eksempel vitnemål for opptak til videregående opplæring. 

 

 

-Vi har fått et moderne og intuitivt system for å administrere elever og skolehverdagen. Vi gleder oss til å kunne ta i bruk flere deler av Vigilo. Særlig ser vi fram til å få kommunikasjonsmodulen på plass, sier skolesjef Jørn Pedersen.
Innføringen av Vigilo som administrativt system for SFO og barnehager er foreløpig utsatt til 1. februar 2023. Dette er gjort for å sikre at verktøyet fungerer godt før det tas i bruk av de ansatte.

Les mer om Vigilo her

Tilgang til foreldre blir gitt når kommunikasjonsmodulen skrus på. Her skal vi i første omgang pilotere løsningen på utvalgte skoler og barnehager før løsningen blir tilgjengelig for alle. Pilotering vil skje i løpet av våren og hele løsningen vil være aktiv fra skolestart 23/24.


Alle ansatte ønsker store og små en riktig god juleferie!