Meny
Velg seksjon 3. trinn 3D
Hovedadresse Ordfører Askelandsgate 11 4020 Stavanger Telefon: 51 91 42 30 Send oss e-post
Jåtten skole Postadresse: Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Veronica H. Hellevik
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<juni 2023><<
juni 2023
mtotfls
29303101020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829300102
03040506070809
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Vi hadde en nydelig dag på Vitenfabrikken i dag! Da vi ankom, fikk vi gleden av å besøke planetariet. Der hadde vi et spennende foredrag om verdensrommet, med fokus på stjerner, planeter og til og med stjernetegn. Etterpå fikk vi utforske alle de morsomme og fascinerende tingene som er på Vitenfabrikken. Etter lunsj besøkte vi også legorommet. Alle var enige om at dette var en super dag, og vi har allerede lyst til å dra tilbake ved en senere anledning. 3d er en flott klasse å dra på tur sammen med. 
Ønsker dere alle en fin langhelg!

For en nydelig gjeng å gå i tog sammen med. Håper dere alle hadde en fin 17 mai feiring, og flott langhelg i solen 🌸 

 

16. mai skal skolen gå i øvetog, elevene kan da ha med flagg. HUSK å merke flagget med navn. 
mvh 3. trinn 


Vi hadde en fin uke i klasse 3d. I flaskeposten skrev vi eventyr der vi tok utgangspunkt i "Askeladden som kappåt med trollet". Oppgaven var å lage en moderne vri på eventyret. Det ble mange morsomme og kreative fortellinger. I Zippy-timene snakket vi om hva det vil si å være en god venn. Vi snakket også om følelsen "å være misunnelig", og vi jobbet med å finne måter å håndtere følelsen i ulike situasjonen.

Tusen takk for en fantastisk fin ettermiddag i Sørmarka på fredag. Vi storkoste oss fra start til slutt! Veldig kjekt at så mange kunne komme! En ekstra takk til klassekontaktene Silje og Nadine for god organisering og knallkjekk rebus.

Vi har hatt to fine uker i klasse 3d nå etter påske. Vi har opptrådd med sang på elders dag, vært på konsert med noen elever i 7. klasse, laget nordlys og boks i tre i kunsttimen, vært mye ute med felles aktiviteter, og vi har hatt felles dans med hele skolen. I klassens time jobber vi med Zippi. Her snakker vi om følelser der vi løser ulike problemstillinger. Vil nevne at denne gjengen har mange kloke tanker og er veldig reflekterte. Sist uke snakket vi om god kommunikasjon. Da jobbet vi med mestringsstrategier for å håndtere situasjoner der det blir sagt stygge ting. Denne uken var temaet «å være alene». Her jobbet vi med å finne måter å håndtere følelsen av ensomhet og avvisning. Ukens flaskepost var at vi skrev brev til våre nye brevvenner. I dag har vi hatt  bamsefest, kake og felleslek ute. Nå gleder vi oss i felles grilling og rebus i Sørmarka klokken 17.00.

I dag har vi undersøkt hva som skjer når vi blander væske med lav PH sammen med rødkålsaft. Det var flere ulike resultat og stort engasjement. Det er alltid kjekt å ha eksperiment med denne positive og arbeidsomme gjengen. Emilie gjør så mye gøy i natur og samfunn-timen

Vi hadde en fantastisk fin påskefrokost i dag. Tusen takk for god hjelp. Etter frokosten skrev vi påskekrim i flaskeposten, boken blir med hjem i morgen. Ønsker dere alle en nydelig påskeferie. Klasse 3d er virkelig en super gjeng!

Alle var enige om at vi måtte rett ut å ake etter lesekvart i dag tidlig=)