Meny
Velg seksjon 3. trinn 3D
Hovedadresse Ordfører Askelandsgate 11 4020 Stavanger Telefon: 51 91 42 30 Send oss e-post
Jåtten skole Postadresse: Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Arne Kristian Espedal
Innlogging GSuite (Google)
GSuite
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<oktober 2021><<
oktober 2021
mtotfls
27282930010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
01020304050607
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Det er på høy tid å finne fram refleks.

Torsdag 21. oktober er Refleksdagen dag. Dagen etter starter den årlige refleksvest-konkurransen på Jåtten skole.

Og glem ikke: Nå må det være lys på sykkelen, foran og bak.


For dere som lurte på hvor kule fiskene våre ble. Se her. 

Så gøy å dykke ned i det fantastiske universet Kardemomme By av Thorbjørn Egner. En kulturskatt som vi de neste ukene skal utforske mer. Til nå har vi laget, lest, sunget, bygget, skrevet og letet. Det er mye kjekt å jobbe med i temaet og vi gleder oss til neste uke for å lære enda mer. 

 


Etter gjenåpningen gjeninnføres nå ordningen med gratis svømming i kommunale svømmehaller for elever på 1.-5. trinn. Frikortet gir elevene fri inngang, sammen med en voksen.

Frikortet deles ut i uken før høstferien.


Takk for masse emballasje. Nå har vi nok emballasje så det er ikke behov for å sende med mer. 

Vi trenger emballasje til kardemomme by prosjekt. Vi tenker da spesielt på dorull, tørkerull, eggekartong, frokostblanding esker og annen emballasje i papp. Firkantet, trekantet og runde former. Vi trenger ikke melk, juice eller annen våt emballasje. Tusen takk. 

Takk for et fint foreldremøte, det var fint å endelig være sammen å snakke. Jeg har nå lagt ut powerpointen fra møte på høyre side under foreldremøte. 

Vennegruppe forslag er sendt klasskontaktene så da er min jobb foreløpig gjort. Husk at det er viktig for elevene at samlingene faktisk tar sted og at dette skal være et lavterskel sammenkomst. Det ble også løftet at det kan være kjekt om foreldre også deltar på samlingene så de voksne også får relasjoner, dersom det passer eller er ønskelig. Dersom det er perioder med mye smitte eller annen grunn for at det blir vanskelig å gjennomføre kan det komme føringer via skolen.

Som voksne er vi de beste rollemodellene for barna våre, husk det. Dere er med å bygge gode relasjoner mellom barna deres, så husk å fremsnakk både voksne rundt dere og andres barn. Inviter gjerne flere og ulike når det er mulig. 

Takk for et fint samarbeid og husk å ta kontakt dersom det er noe du/ dere tenker på, er bekymret over eller lurer på. Jeg vil gjøre det jeg kan for å være behjelpelig.


Nytt tema i Tema: Skogen. Vi startet temaet med å gå ut i en løvskog for å bruke alle sansene våre slik at vi er klar for å begynne å jobbe i dybden med temaet. Sosialt, spennende og mye lærdom på dagens uteskole. 

Fin uke.

Vi jobber med tegnsetting, lage spørsmål, addere, subtrahere, valget, skogen, nettvett og masse annet spennende. Vi jobber på Chromebook, i arbeidsbøker, på ark, i sand, i skog, på gulv og pult. Vi står på og jobber hardt. For en arbeidsom og god gjeng. 

Jeg gikk litt raskt ut med å si at dere ikke trengte Salto lesebok i sekken, men det hadde vært fint om den kom på skolen på mandag så alle har teksten foran seg. Alle de andre dagene kan den ligge hjemme. Takk. 

 


Rognebærpynt i boks