Meny
Velg seksjon 4. trinn 4D
Hovedadresse Ordfører Askelandsgate 11 4020 Stavanger Telefon: 51 91 42 30 Send oss e-post
Jåtten skole Postadresse: Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Veronica H. Hellevik
Innlogging GSuite (Google)
GSuite
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<juni 2022><<
juni 2022
mtotfls
30310102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930010203
04050607080910
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
I strålende vært fikk vi endelig gjennomført Sørmarksdagen. For årets 3.,2. og 1. trinn var dette første gang. Alle fikk is når de kom frem.

Her er 4D både i prøvetog 16. mai og på Grunnlovsdagen🇳🇴🎉. For en kjekk og syngeglad gjeng de er. 🎶🎶

4D vant refleksvest konkurransen i høst. Premien var kinobesøk betalt av FAU. Valget på film endte til slutt på Syng 2. Det ble en veldig positiv opplevelse for alle. Ekstra kjekt var det å få lov til å spise godterier på en mandag 😊.

 

Vi bruker ulike måter i undervisningen å ha leseforståelse som mål. Denne gang skulle elevene løse ulike gåter ved å lese en tekst. Dette ble gjort ute i det fine været i grupper. Greide gruppene å løse de ulike gåtene? Vi tok en gjennomgang i plenum inne etter aktiviteten. Mange hadde funnet rett svar🧐. 


Det var utrolig kjekt at så mange foreldre tok turen til oss i 4D på påskefrokost. Stemningen var god, spesielt under kahoot ene og når elevene fant påskeeggene.

Tusen takk for at dere foreldre bidro for at dette ble en fin opplevelse😊. 

 

Ønsker dere alle en god påske🐤🐥🐇😊. 


Her i 4D kan vi bruke håndverktøy og sammenføyingsteknikker i tekstil til en egen lagd hare/ kosebamse med mer.

VI har det også veldig gøy og liker å gjøre kjekke ting sammen som gode venner 💕. 


I dag var hele klassen samlet i Sørmarka arena. Det var full fart og god lek på isen. I starten hadde vi nesten hele isen for oss selv. Etterhvert kom det flere klasser også barnehagebarn. Dette likte spesielt guttene godt. De tok med seg barna på skøytetur. Imponerende hvor godt de tok seg av de små barna.

Alle var enige om at dette måtte vi gjøre flere ganger. 

 

 Stikkord; lesekonkurranse, lesegrupper, bibliotekbesøk, Garmanns Gate, A fish to Luna, sy bokmerke, lese cafe med mer. Å lese er gøy!! 

Selv om vi har hatt en del smitte og avlyste fellesaktiviteter og en del fravær blant elevene i desember, har vi kost oss på ekte førjuls vis. 

Hver dag har det blitt trukket et "hjertebarn" som får dagens kalender. I tillegg til å tenne adventslys, få pepperkake og en liten gave, ble det å gi denne eleven en god følelse gjennom å si fine ting til ham/henne. Jeg håper at også dere hjemme har fått gleden av at ungene deres har hjulpet til hjemme hvor de blir oppfordret til ulike aktiviteter som å støvsuge og å brette klær gjennom vår "omvendt advents kalender".

Lykken var stor da Isabella (foreldrekontakt) kom med knallgode lussekatter med en koselig gave på selve luciadagen. Vi gjennomførte også desemberbrunsj som opprinnelig skulle være sammen med foreldre. Den ble nesten avlyst fordi det var så stort frafall, men elevene ønsket å ta med seg flere matvarer slik at vi kunne gjennomføre dette.  Dette ble en koselig stund.

Tradisjonen tro har vi de siste dagene juleverksted. Fantasien og kreativiteten er stor her. Mange herlige uttrykk.

Den siste dagen er det kosedag med medbrakt kjeks og god drikke. Da skal vi leke, spise godt og se julefilm. 

Jeg vil takke for et herlig 2021 med beste 4D. Håper dere får en flott juletid sammen med familien. Håper at dere holder dere friske og raske, slik at dere er klar for det nye året med nye kunnskaper.

Tusen hjertelig takk for gaver fra dere foreldre. Dette setter jeg veldig stor pris på. God jul!


En elev i klasse 4D har testet positivt på covid-19, lørdag 11. desember.

Alle elevene i klasse 4D tar hurtigtest før de kommer på skolen mandag 13. desember.