Meny
Velg seksjon 4. trinn 4D
Hovedadresse Ordfører Askelandsgate 11 4020 Stavanger Telefon: 51 91 42 30 Send oss e-post
Jåtten skole Postadresse: Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Veronica H. Hellevik
Innlogging GSuite (Google)
GSuite
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<januar 2022><<
januar 2022
mtotfls
27282930310102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31010203040506
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Lærer i 4D har fått påvist Korona.

Elever må teste seg før skolestart mandag 17.01.22 og onsdag 19.01.22.

Tester kan hentes på skolen.


Selv om vi har hatt en del smitte og avlyste fellesaktiviteter og en del fravær blant elevene i desember, har vi kost oss på ekte førjuls vis. 

Hver dag har det blitt trukket et "hjertebarn" som får dagens kalender. I tillegg til å tenne adventslys, få pepperkake og en liten gave, ble det å gi denne eleven en god følelse gjennom å si fine ting til ham/henne. Jeg håper at også dere hjemme har fått gleden av at ungene deres har hjulpet til hjemme hvor de blir oppfordret til ulike aktiviteter som å støvsuge og å brette klær gjennom vår "omvendt advents kalender".

Lykken var stor da Isabella (foreldrekontakt) kom med knallgode lussekatter med en koselig gave på selve luciadagen. Vi gjennomførte også desemberbrunsj som opprinnelig skulle være sammen med foreldre. Den ble nesten avlyst fordi det var så stort frafall, men elevene ønsket å ta med seg flere matvarer slik at vi kunne gjennomføre dette.  Dette ble en koselig stund.

Tradisjonen tro har vi de siste dagene juleverksted. Fantasien og kreativiteten er stor her. Mange herlige uttrykk.

Den siste dagen er det kosedag med medbrakt kjeks og god drikke. Da skal vi leke, spise godt og se julefilm. 

Jeg vil takke for et herlig 2021 med beste 4D. Håper dere får en flott juletid sammen med familien. Håper at dere holder dere friske og raske, slik at dere er klar for det nye året med nye kunnskaper.

Tusen hjertelig takk for gaver fra dere foreldre. Dette setter jeg veldig stor pris på. God jul!


En elev i klasse 4D har testet positivt på covid-19, lørdag 11. desember.

Alle elevene i klasse 4D tar hurtigtest før de kommer på skolen mandag 13. desember.


Denne uken i november skulle bli annerledes enn en vanlig skoleuke. 4D stod klar med pute under armen og en bok hjemmefra.

 


I dag var begeistringen stor når elevene kom inn i klasserommet. Det var mørkt med masse små lys. Det hang pynt og "slikkepinne" spøkelser i taket. Hva skulle skje i dag?

 

Etter svømmingen, gikk vi igjennom læringsmålene denne uken. Da det var gjort fikk klassen spise nisten sin mens vi så resten av filmen "Tangled". De fikk noe ekstra godt til filmen til deres store glede. 

 

Etter filmen, lagde vi skjelettpersoner ut i fra q-tips.. 

En veldig kjekk dag 🎃 

 

 

 


Endelig kan vi være sammen på tur hele trinnet 😊. Super tur med kjekke elever☀️🍁🌫️🌧️ 

 


Værmeldingen for dagen Stavanger Museum skulle ta med seg 4D på undervisningsopplegg om fjæra på Hestnes (Revheim), var optimale. 20  grader og sol. Vi ble hentet av en flott buss og kjørt fram til Hafrsfjord. Her ble vi møtt av Åshild, Lars og Theodor fra Stavanger museum. De hadde med seg håver, sjøkikkert og ulike oppbevaringsbokser. Klassen ble delt inn i 3 og de fikk ulike oppdrag. 

 

Alle sammen var ivrig forskere. Håv og kikkert ble flittig brukt og det ble raskt funnet både slangesjøstjerne, ulike typer krabber, sjøpung, nakensneile, kråkeboller i ulike størrelser, strandreker, eremittkreps, flyndre, kutling med mer. Det var utrolig mye man kunne finne inne i tang og tare. 

 

Etter at vi hadde spist matpakkene våre, fikk alle elevene donere en skapning hver til museets samling. Det var spennende å se hvordan artene ble bedøvet og lagt på sprit i små glass, og elevene sa at det var tøft å tenke på at deres bidrag skal brukes til videre forskning. 

 

Det var en kjempekjekk og veldig lærerik dag i fjæra. Alle hadde hatt en spennende dag selv om de ble litt våte i løpet av dagen.


Nå er vi i full gang med skolehverdagen. Det er veldig kjekt å ha denne supre klassen 😊. Her er noen bilder fra stasjonsundervisning i matematikk, uteskole med substantiv stafett og fra første møte med svømmetrening🏊‍♀️☀️. 

Det var godt å se den flotte gjengen 4D igjen etter skoleferien. Det var også spesielt kjekt å få Therese og Magnus på plass. Dette skal bli et flott år!