Meny
Velg seksjon 1. trinn 1B
Hovedadresse Ordfører Askelandsgate 11 4020 Stavanger Telefon: 51 91 42 30 Send oss e-post
Jåtten skole Postadresse: Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Veronica H. Hellevik
Innlogging GSuite (Google)
GSuite
Multi 1 foreldrebok
Multi 1 foreldrebok
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<juni 2022><<
juni 2022
mtotfls
30310102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930010203
04050607080910
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Da er vi ferdige med 1.klasse. Jeg vil med dette takke dere alle for et fint år og godt samarbeid. Ser frem til å møte alle igjen i august. Nå håper jeg dere får en nydelig sommerferie.

Tusen takk for gaven jeg fikk av klassen, satte stor pris på oppmerksomheten.


I strålende vært fikk vi endelig gjennomført Sørmarksdagen. For årets 3.,2. og 1. trinn var dette første gang. Alle fikk is når de kom frem.

For en utrolig nydelig dag 1b har hatt i Sørmarka. Vi har svart på flere ulike oppgaver, spist god lunsj og kanskje kjekkest av alt lekt masse sammen. Store og små har storkost seg😃

For en spennende dag vi har hatt på skolen. Elevene fikk kle seg ut, skrive resepter, undersøke armer og bein, samt jobbe i apoteket. Alle var i god lek gjennom hele økten. Kjekt å se hvordan de skriver og lever seg inn i rollen sin. Håper vi har flere som vil jobbe innen helsevesenet når de blir store.

I dag har elevene blitt introdusert for de ulike jobbene man kan ha på et sykehuset. Vi har snakket om hva de ulike yrkene gjør og fasinert oss over ulikt utstyr. Elevene fikk i oppdrag å sende inn en jobbsøknad på hvilket yrke de ville hatt, og i morgen skal vi ha rollelek store deler av dagen. Vi gleder oss til en litt anderledes dag😊

Denne uken har elevene virkelig jobbet godt. De har skrevet tekster, regnet mattestykker og lest masse. Derfor var det ekstra kjekt at påskeharen kom innom i dag med en koselig påskehilsen til klassen🐣 God påske alle sammen, gleder meg til å se alle igjen etter påsken😊


I dag har vi vært på forestilling. Den handlet om de ulike fiskene i havet. Vi fikk være med på en musikalsk reise med de tre fantastiske artistene. Alle koste seg og var med og sang og danset.

Her er noen bilder av den fine klassen. 

Da er enda en nydelig uke i 1b over. På tirsdag var vi på show og så «Den magiske hatten». Her fikk vi høre en historie om to som ble uvenner, men som heldigvis ble venner igjen. Det var mye sang og latter underveis.
I norsktimene har vi jobbet med å lese og skrive bokreferat. Elevene har virkelig jobbet godt og alle hadde flere lodd i boksen. Fredag var leseglederene i klasserommet og trakk to heldige vinnere🥳 Gratulerer til begge to. De fikk gavekort på 100kr hver. I lusjen fikk hele klassen premie fra klassekontaktene. Jubelen var høy da de fikk servert pizza🍕Tusen takk for nydelig lunsj til elevene. Elevene og kosedyrene var enige i at det det var en super fredag før vinterferien☺️

 


Her er noen bilder fra den første leseuken. Elevene har lest flere bøker og skrevet bokreferat til bøkene de har lest. I matematikken jobber vi videre med de geometriske figuren, med hovedfokus på mønster. Den kommende uken skal vi fortsette å lese. Jeg ser frem til en ny uke med de fine elevene i 1b.