Meny
Velg seksjon 2. trinn 2C
Hovedadresse Ordfører Askelandsgate 11 4020 Stavanger Telefon: 51 91 42 30 Send oss e-post
Jåtten skole Postadresse: Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Veronica H. Hellevik
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<desember 2022><<
desember 2022
mtotfls
28293001020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829303101
02030405060708
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Snøen har kommet til Stavanger!❄️
Vi nyter snøen til det fulle, og tar en utetime med aking i morgen. Fint hvis alle som har, tar med seg rumpeakebrett i morgen. (Vi har noen ekstra til de som ikke har).

 


Plutselig var julen her, og november var over på et blunk! I 2c har vi gjort oss ferdige med solsystemet, og startet på nye spennende prosjekt! Vi har også kommet godt i gang med juleforberedelsene. Kalender og lys hver morgen, og mange glade julesanger og juledanser! Jammen får vi tid til mye her i 2c😊

 

 


Skolen har laget ny lenke til ukeplanene. Trykk på "Google disk"-ikonet til høyre for å logge inn.


De siste ukene har flydd som høstbladene i vinden! Vi har hatt FN-samling, Blime-dans, Halloween og ikke minst begynt på et spennende prosjekt om planetene! Det er aldri en kjedelig dag i 2c!

Fredag 11.11.2022 var den årlige BlimE-dagen. Denne dagen er alle landets skoler invitert av NRK til å danse BlimE-dansen samtidig klokken 12.00. Begivenheten er filmet.

Trykk på "Les mer" for å se videoen.


Etter leseukene erfarte vi at lesekvart om morgenen var en hit i 2c. Vi har derfor funnet ut at vi vil fortsette med dette i tiden fremover. Hver morgen ved skolestart setter elevene seg ned med en selvvalgt bok fra klassebiblioteket, og leser stille på plassen sin. Dette er en herlig og fredelig måte å starte dagen på! Noen dager har vi også høytlesing felles som lesekvart. 

Denne uka hadde vi gym i klasserommet fordi gymsalen var opptatt. Det var kjempegøy, og vi ble veldig slitne og svette! Vi har også hatt besøk av Risa, som skulle lære oss å være forsiktige rundt store kjøretøy. Vi fikk stå i blindsonen til den store lastebilen, og erfarte at blindsonen var veldig stor! 

Det nærmer seg Halloween, og vi har begynt å pynte klasserommet til den skumle dagen. Resultatet så langt er blitt noen skumle, men snille spøkelser som følger med på oss fra vegg og tak! :)

En flott uke er snart over i 2c, og vi ønsker alle en riktig god helg!☀️


I dag har vi fått opplæring i hvor lite synlig man er i trafikken når vi ikke bruker refleks. Vi har fått sett en film som viser hvor lite sjåførene i lastebiler ser ned, og på fredag skal vi få prøvesitte i en lastebil og se blindsonene selv. På mandag i uke 43 starter refleksvestkonkurransen. 


Høsten er her! Vi har hatt besøk av en kjent forfatter og en illustratør i forbindelse med leseukene! Vi har lest mye, og hatt høytlesing i klassen hver morgen. Det har vært veldig koselig! Vi har også utnyttet de fine soldagene vi har hatt innimellom, og danset Bli-me-dansen med hele skolen! Vi har begynt å pynte til Halloween og prøver stadig noen nye aktiviteter på stasjonene. Nå er det Memory som er mest populært! 

Vi ønsker alle en riktig god høstferie, og vel møtt tilbake på skolen om en uke!☀️


Stikkord for uka: høstkunst, tallområdet 0-100, skrive gode setninger, god arbeidsro, «kast ballen-prosjekt» og brannvern! Mye spennende som skjer i 2c for tiden! Neste uke blir det lese-uke på skolen. I tillegg får vi besøk av Marit, ei elev fra videregående skole, som skal være med å hjelpe til i klassen! Det blir altså mye spennende å glede seg til også i dagene som kommer. Men først, riktig god helg alle sammen! ☀️

Den siste tiden har vi tatt Chromebooken litt mer i bruk. Vi har vært innom Pokemath, Salaby og nå Pengeby. Vi har også begynt å øve oss på å skrive tekster på data. Det var stas! I flaskeposten denne uka var temaet bondegård. Elevene skulle skrive fakta om gårdsdyr, noe mange hadde mye kunnskap om! Kjekke og lærerike dager i 2c!😊

God helg!☀️