Meny
Velg seksjon 2. trinn 2C
Hovedadresse Ordfører Askelandsgate 11 4020 Stavanger Telefon: 51 91 42 30 Send oss e-post
Jåtten skole Postadresse: Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Veronica H. Hellevik
Innlogging GSuite (Google)
GSuite
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<juni 2022><<
juni 2022
mtotfls
30310102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930010203
04050607080910
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Da var skoleåret over. Det føles som jeg startet i går samtidig føles det som jeg har vært der lenge :) For et lærerikt år det har vært! Det har vært fantastisk å bli kjent med så mange nye elever og foreldre. Det har vært et år fullt opp med det meste av hva livet kan by på. I vår lille klasse finnes alle forskjellige typer mennesker. Mennesker som noen ganger strever med sitt og andre ganger strever med andre, mennesker som er glade, morsomme, frustrerte, leie, kranglete, forsonende, hjelpsomme, omsorgsfulle og alt i mellom. Det er mye som rører seg i klasse 2C. Alt i alt er klassen en sammensveiset gjeng. De har det morsomt sammen. Her en dag i uken stod jeg og så på dem når de lekte rødt lys og tenkte: Dette er pinadø en fin gjeng! 
Jeg er klar for 3. klasse, men først god sommer til alle samen! 

 


Minner om at Salto lesebok må leveres. 
Alle leverte bøker scannes på skolen. De som ikke har levert vil automatisk få regning. 
Elevene har to plastmapper: en postperm og en til arbeidsark og hefter. 
Plastmappen med arbeid tar elevene med hjem når den er full og det er viktig at dere foreldre ser gjennom barnas arbeid sammen med barna. Plastmappen skal så leveres tom tilbake. 
Fra neste skoleår vurderer jeg å kutte ut postperm og at meldinger og beskjeder går på mail eller sms.

Husk også å se gjennom tøy i garderoben. 


I strålende vært fikk vi endelig gjennomført Sørmarksdagen. For årets 3.,2. og 1. trinn var dette første gang. Alle fikk is når de kom frem.

Hei, informasjon om de siste dagene før sommerferien ble sendt med hjem i postperm forrige uke. 

Her er informasjonen oppsummert:

Mandag 20. juni: Aktivitetsdag i Sørmarka for hele skolen. Ta med drikkeflaske, mat og kanskje noen kjeks. Husk å bruke solkrem.

Onsdag 22. juni: Siste skoledag. Ta med saft eller brus, nistemat og snop for 20 kr


Dette var siste hele uke og siste fredag i klasse 2c. Neste gang vi er på skolen en fredag er vi klasse 3c 😀 Vi syntes den begivenheten fortjente litt popcorn i siste time (klassens time) 

Uken ellers har mest gått i repetisjon av det vi har lært gjennom året. Det ble en ny post i Flaskeposten. Bøkene kan dere beholde hjemme så starter vi med nye bøker i 3. klasse. 
Tema vikingtiden ble introdusert de to siste ukene. Tanken bak å begynne allerede før sommeren er å så noe frø som kan få interessen til å spire over sommeren. Dette kommer vi til å jobbe mer med. Line Murphy fra Arkeologi på nye veier kom til oss på mandag utkledd som Gauseldronningen og snakket om arkeologi og vikinger. 
Vi har også hart høytlesning på smarttavle om sjøormen Ruffen av Tor Åge Bringsværd og Da Lise måtte fise av Arne Svingen så disse kan elevene legge til i Sommerles. 


Vi har hatt en veldig fin tur til Gausel fritidsgård. Vi var heller ikke de eneste som hadde tenkt oss dit i dag!  😊 Elevene fikk vite hvor de kunne gå og hvor de ikke kunne gå. De fikk en del frihet og tok ansvar for friheten de fikk. Noen synes dyrene mest spennende, andre lekeplassen og andre bunkersene. 
Vi var ikke tilbake på skolen før der var 45 min igjen av skoledagen. De fikk da i oppgave å skrive i flaskeposten om hva de hadde opplevd. Flaskeposten kan dere beholde hjemme nå så tar vi med nye bøker i 3. klasse. 

Det ble litt brått endring i planer. Vi hadde opprinnelig planlagt tur til Sverd i fjell og vikinglandsbyen men ventet på svar om det var ledig plass før vi ga noe informasjon. Det var det ikke og siden det også er meldt pøsvær på fredag bestemte vi oss for tur til Gausel friluftsgård i morgen i stedet. Vi skal gå sammen med 2B. 
2A og 2C hadde allerede planer om å dra dit for å grille. 

Siden det mest sannsynlig ikke er plass til at 100 elever griller så tar ikke vi sjansen på å ta med grillmat og risikere å ikke få grille. Barna får ta med ekstra god mat, kjeks eller bolle og noe godt å drikke (ikke brus). Så satser vi på at vi får til en tur med grilling på mandag ettermiddag. Jeg gir beskjed i morgen om vi får det til. 

Husk solkrem og vannflaske! 


Allerede juni! Denne uken har vi jobbet med lengde og måling i matematikk etter at MatteMaraton ble avsluttet på tirsdag. Det har vært imponerende innsats fra klasse 2c. I norsk, samfunn og naturfag har vi jobbet med faktatekster. Vi har også vært på skolebiblioteket og fått levert gamle bøker og lånt nye. 
Her ser dere også avokadoplanten vår som var en stein i februar :) 


Hei 

I forrige uke fikk elevene med seg en plastmappe med arbeid de har gjort på skolen. 
Se informasjon som ble lagt ut på nettsiden. 
Se gjennom arbeidet sammen med barna. Snakk gjerne med dem om arbeidet. 
Spar på det dere vil spare på eller kast det dere ikke vil ha :) 

Plastmappene vil vi ha tilbake på skolen (tomme)


Onsdag 1. juni starter SOMMERLES 2022!

Det er foreldre og foresatte som melder på elevene og følger opp med å gå på biblioteket.

Søk om mer informasjon: på sommerles.no eller Alt om sommerles.