Meny
Velg seksjon 1. trinn 1C
Hovedadresse Ordfører Askelandsgate 11 4020 Stavanger Telefon: 51 91 42 30 Send oss e-post
Jåtten skole Postadresse: Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Veronica H. Hellevik
Innlogging GSuite (Google)
GSuite
Multi 1 foreldrebok
Multi 1 foreldrebok
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<januar 2022><<
januar 2022
mtotfls
27282930310102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31010203040506
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Denne uka har vi bl.a. hatt en fin tur til Sørmarka. Der hadde vi kjekk frilek i skogen og ved det lille vannet/dammen. På hjemveien gikk vi innom en fin liten lekeplass, hvor vi var så heldige å få kjeks av mamma til en i klassen😊. Vi har også denne uka laget fin kunst, hatt kjekke stasjoner, både i gymmen og i matte/norsk, skrevet mange nye ord og lært om kroppen og humanismen. En lærerik og kjekk uke i 1c!

Da var vi kommet godt i gang med det nye året, og vi har hatt nok ei fin uke i 1c! På mandag hadde vi en herlig dag på tur i sola. Turen gikk til lekeplassen v/Hinna park. De flinke studentene som har vært med oss hele uka hadde en kjekk lek/bokstavstafett med elevene som fenget og engasjerte! Ellers har elevene også denne uka skrevet en hel del, og blir stadig flinkere til å skrive ord selv! Noen synes nok det begynner å bli litt vanskelig i matematikken, da vi har startet med tallene 10-20. Likevel viser de fleste glede ved å få nye utfordringer, og gleden i å mestre en oppgave de kanskje ikke før har mestret! Innimellom matte og norsk, synger vi engelske sanger, danser litt, koser oss og ler masse! 😊 

 

Så en opplysning før helgen: det er nå blitt påvist Coronasmitte hos en elev i klassen. Dette betyr at alle i 1c oppfordres til å ta en hurtigtest før de kommer på skolen på mandag. Det er mulig å hente tester i skolens resepsjon mandag morgen fra klokken 07.00. Det gis ut en test pr.elev.

Jeg ønsker alle en riktig god helg!🌸


Riktig godt nytt år alle sammen, og håper alle har hatt en fin jul!

Det var kjekt å se igjen alle elevene i 1c etter juleferien, og de var som vanlig superklare for ny innsats i klasserommet! Denne uka har vi bl.a.lært noen nye sanger, vi har laget vinterkunst og vi har skrevet masse! (Se litt av det elevene har produser i bildene under😊). Vi fikk ikke skrevet i flaskeposten-bøkene denne uka, men kommer sterkere tilbake her neste uke.

 

På mandag får klassen besøk av 2 studenter fra barnehagelærerutdannelsen. Disse skal være hos oss hele uke 2 og observere, samt hjelpe til i klassen. Det blir bra, og elevene er spente! På mandag blir det også tur, så husk å kle barna etter været så de slipper å fryse!

 

Til slutt vil jeg bare gi en beskjed som gjelder smartklokker på skolen. Mange elever har nå smartklokker. De skal ifølge skolens regler ligge avslått (i skolemodus) i sekken hele skoledagen, og kan ikke skrus på før eleven sksl gå hjem. 

Med dette vil jeg ønske alle en riktig god helg!


Da var julen her, og vi kan se tilbake på en fin adventstid i 1c.❤️ Rolige morgenstunder med levende lys, kalender på skjermen og en og annen liten rampestrek fra «rampesokken» har falt godt i smak hos de små håpefulle😊  Vi har sunget julesanger, både på norsk og engelsk, vi har laget litt julepynt (hvor sying var den store favoritten blant flertallet) og vi har jobbet i julehefter. Klassen er glad i en skikkelig arbeidsøkt, så vi har fortsatt med den gode arbeidsinnsatsen både i norsken og matten innimellom «julestria». Mange har nå begynt å skrive ord og setninger på egenhånd, noe som er veldig stas! Vi vil ha stort fokus på friskriving etter jul, så det blir muligens mer innhold i flaskeposten- meldingene i tiden fremover😉

Jeg håper at alle i 1c får en strålende fin jul, og ønsker dere alt det beste for det kommende året!

Tusen hjertelig takk for koselig julegave og hilsen fra klassen, det setter jeg stor pris på!❤️
Julehilsen fra Marianne


Da var det advent. Vi pynter klasserommet og gleder oss over snøen som daler og gjør verden hvit! Hver morgen tennes adventslyset og vi har en koselig morgenstund med julekalender, sang og en og annen liten rampestrek😊 
Denne uken fikk en trist avslutning, da vi fikk høre at vår kjære avdelingsleder Ståle hadde gått uventet bort. Elevene fikk oppleve at vi voksne også kan gråte, og vi fikk noen gode samtaler om de store ting i livet. Nå er det helg, og jeg håper at alle i 1c får være med sine nære og kjære og glede seg over de små tingene i livet❤️

Denne uka er det leseuke på Jåtten skole, og klasserommet vårt er omgjort til et koselig klassebibliotek! Elevene har tatt med bøker hjemmefra som de har fått vist frem. I tillegg har vi lånt masse bøker fra Stavanger bibliotek. Allerede første dagen merket vi at ungene var utrolig nysgjerrige på de ulike bøkene, og leselysten var på topp! Noen så mest på bildene, noen prøvde seg på teksten og alle fikk kjent på følelsen av hvor spennende bøker kan være! Elevene har også laget egne små bøker, og lest dem for fadderne sine. Onsdag hadde vi en vel fortjent kosetime, hvor en fikk litt godt å tygge på, og kunne velge mellom de tre aktivitetene tegning, plus plus og lesing. Det ble en herlig stund, hvor alle fant roen og kunne senke skuldrene. Det er jammen kjekt med leseuke!

Det begynner å bli en stund siden siste bildeoppdatering fra klasse 1c. Grunnen er at vi måtte få på plass alle «samtykkeskjema» fra foresatte slik at vi visste hvem som eventuelt ikke ønsket å være avbildet på hjemmesidene våre. Da det er flere i klassen som ikke ønsker dette, blir bildene fremover derfor hovedsaklig av hva vi lager/ jobber med, eller «oversiktsbilder». 

Her kommer en liten bildekavalkade av noe av det vi har gjort og opplevd 1c de siste ukene😊 
God helg!


Informasjon fra helsesykepleierne om skolehelsetjenesten.

Her finner du informasjon vedlagt som powerpointpresentasjon.


Da er vennegruppene for 1c satt sammen, og jeg håper at alle er motiverte og gleder seg!

Gruppene samt tidspunkt er nå lagt ut under "informasjon til foreldre" og videre under "brev til foresatte".

Lykke til :)


I siste time i dag var fadderne i 6c på besøk hos fadderbarna i 1c. Det ble en veldig koselig stund med legobygging, plus-plus, tegning og spilling. Stor stas for store og små!