Meny
Velg seksjon 1. trinn 1C
Hovedadresse Ordfører Askelandsgate 11 4020 Stavanger Telefon: 51 91 42 30 Send oss e-post
Jåtten skole Postadresse: Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Arne Kristian Espedal
Innlogging GSuite (Google)
GSuite
Multi 1 foreldrebok
Multi 1 foreldrebok
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<oktober 2021><<
oktober 2021
mtotfls
27282930010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
01020304050607
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Informasjon fra helsesykepleierne om skolehelsetjenesten.

Her finner du informasjon vedlagt som powerpointpresentasjon.


Det er på høy tid å finne fram refleks.

Torsdag 21. oktober er Refleksdagen dag. Dagen etter starter den årlige refleksvest-konkurransen på Jåtten skole.

Og glem ikke: Nå må det være lys på sykkelen, foran og bak.


Etter gjenåpningen gjeninnføres nå ordningen med gratis svømming i kommunale svømmehaller for elever på 1.-5. trinn. Frikortet gir elevene fri inngang, sammen med en voksen.

Frikortet deles ut i uken før høstferien.


Da er vennegruppene for 1c satt sammen, og jeg håper at alle er motiverte og gleder seg!

Gruppene samt tidspunkt er nå lagt ut under "informasjon til foreldre" og videre under "brev til foresatte".

Lykke til :)


I siste time i dag var fadderne i 6c på besøk hos fadderbarna i 1c. Det ble en veldig koselig stund med legobygging, plus-plus, tegning og spilling. Stor stas for store og små!

Denne uka har flydd like fort forbi som den forrige! Tiden går fort når man har det gøy! Vi hadde en herlig tur til området rundt Jåttå barnehage på mandag. Da fikk vi også sett hvor flere av elevene i klassen bor. Vi er også godt i gang med fadder-friminutt! Dette er en stor begivenhet for alle, og både faddere og fadderbarn storkoser seg sammen! Ellers har vi brukt mye tid på å bli bedre kjent. Vi har hatt klasseleker, uteskole, sunget, lekt og jammen fått tid til å lære en hel del innimellom også! Elevene er utrolig engasjerte, og lar seg lett rive med i læringen! Vi har hatt bokstavjakt, stasjoner med chromebook og bombeleken i engelsktimen, for å nevne noen av favorittene fra uka. Kunst og håndverk samt gym er også klare favoritter foreløpig! 

ønsker alle en riktig god helg!



For ei kjekk uke vi har hatt i 1c! Mandag hadde vi uteskole i nydelig sommervær, hvor vi bl.a. fikk sett hvor tre av elevene i klassen bor. På torsdag hadde vi faddertime hvor vi endelig fikk møte de snille fadderne våre fra 6c! (Dette var nok absolutt ukas høydepunkt!) Andre aktiviteter som elevene har dratt frem som klare favoritter denne uka har bl.a. vært utegym, stasjoner (matte og norsk) samt klassens time. Vi gleder oss allerede til neste uke! 

Hei. I dag kommer klasselisten med hjem i postpermen. Viktig at alle vet at informasjonen som står på klasselisten er kun for å kunne ha kontakt med hverandre. Vil med det samme informere at Salto elevbok skal være hjemme og ikke i sekken. Det som alltid skal tilbake er Salto arbeidsbok og Matematikk 1A når leksene er gjort. 

Latter, sang, lek og mange blide og spente barneansikt har preget de to første skoledagene i 1c. Vi har hatt en god start på skoleåret og er allerede blitt ganske godt kjent! Vi har skrevet bokstaver, tall, tegnet og hatt friminutt! På fredag var vi på tur til haugene (v/Hinna stadion) hvor vi lekte og spiste matpakken vår. Det var veldig kjekt, og vi ble enda bedre kjent!

På mandag er det allerede klart for ny tur! Det gleder vi oss til. Frem til det, håper vi alle får en fin helg! 😊


Ligger nå under «brev til foresatte». Du finner mappen der du finner ukeplanen.