Meny
Velg seksjon 3. trinn 3A
Hovedadresse Ordfører Askelandsgate 11 4020 Stavanger Telefon: 51 91 42 30 Send oss e-post
Jåtten skole Postadresse: Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Veronica H. Hellevik
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mars 2023><<
mars 2023
mtotfls
27280102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930310102
03040506070809
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Savner du klær? Store mengder gjenglemt tøy er lagt ut på bord i vestibylen ved skolens hovedinngang. Kom innom og se om du finner noe du savner.

 


Hei.

I dag har elevene fått lekse i salto lesebok 3B (ny utgave). Jeg var syk sist uke og denne infoen har jeg ikke helt fått med meg. Mange har derfor feil bok hjemme, eller boken på skolen.

Beklager. I morgen skal jeg sende med rett bok hjem. Husk å legge bokbind på boken,  den her helt ny.

HUSK skøyter og hjelm i morgen. Elevene kan ha med varm drikke.

mvh  Wenche 


Hei alle sammen.

På grunn av sykdom må vi dessverre utsette skøytedagen til tirsdag 21.03.

mvh Wenche 


Hei.
I ranselen til elevene ligger innkalling til utviklingssamtalene. 

onsdag 15. mars skal klassen i skøytehallen (Sørmarka). De må ha med seg hjelm (sykkelhjelm funker), skøyter og varme klær. Hvis det er noen som mangler skøyter/hjelm så kan dere ta kontakt med frilagret og leie gratis (https://frilager.no/). Det er også muligheter å leie skøyter for 40kr og hjelm for 20kr.

 

Det er lov med varm drikke (saft/kakao).


Hei.

nå nærmer vinterferien seg, og leseukene er snart over. I morgen fredag skal vi se en film (fra Astrid Lindgrens univers). Elevene kan ta med seg saft og kjeks (beklager sen beskjed, elevene overbeviste meg idag om at dette var en fantastisk god ide). De som ikke har med kjeks/saft deler vi så klart med.


Kom i gang med Intowords Cloud

Før jul mistet skolene i Stavanger tilgangen til lese- og skrivestøtte-programmene Textanalyzer og Appwriter. Programmet som skal erstatte disse heter Intowords Cloud. Onsdag 8. mars kl. 17.30 vil det bli holdt et webinar for foresatte i bruk av dette programmet slik at dere kan hjelpe barna i god bruk av dette.


Hei alle sammen.

På onsdag skal vi på kino å se Kardemommeby, vi gleder oss veldig til det. Elevene er veldig nyskjerrig på hva de kan ha med seg. Siden det er skoledag og ikke helg, har vi i klassen sammen blitt enige om at de kan ha med seg: potetgull/popcorn/kjeks og saft/juice.

Vi ønsker at snacksen blir lagt i bokser/plastposer slik at det ikke lager for mye lyd. 

God helg når den tid kommer.

Mvh Wenche og Gina


Anna Maria Oanes, avdelingsleder for 3. og 4.trinn,  vil gå over i ny jobb fra 01.01.23.
Sissel Nord Nilsen vil være avdelingsleder for 1.-4. trinn frem til ny avdelingsleder er ansatt.
Dere finner kontaktinformasjon til Sissel her på hjemmesiden.

Siste skoledag skal vi se film/ha leker i klasserommet. De som ønsker kan ha med bamse og kjeks/saft (noen mener kvikklunsj er kjeks, jeg definerer det som godteri). Elevene har blitt veldig gode på å dele, så om noen har med en hel pakke kjeks deler hen med den som ikke har med. 

Ha en nydelig dag.

 

mvh Wenche, Gina og Berit


Hei.

Den siste tiden er det mange elever på trinnet som har mistet dekslet til chromebooken sin, eller med uhell byttet det med andre. Det er veldig vanskelig for oss å vite hvem som eier hvilket deksel da de fleste er helt like. For å gjøre hverdagen lettere ber vi om hjelp fra dere, kan dere merke dekslet som ligger rundt chromebooken med navn (slike klistremerker man kan ha i klær)?