Meny
Velg seksjon 3. trinn 3B
Hovedadresse Ordfører Askelandsgate 11 4020 Stavanger Telefon: 51 91 42 30 Send oss e-post
Jåtten skole Postadresse: Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Arne Kristian Espedal
Innlogging GSuite (Google)
GSuite
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<november 2020><<
november 2020
mtotfls
26272829303101
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30010203040506
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Innlogging kartleggingsprøver
Innlogging, kartleggingsprøver

Førjulsarrangementer på skolen frarådes. Arrangementer som julefrokoster, pepperkakebaking, avslutningssamlinger på skolen med foreldre vil ikke bli godkjent, dessverre.

Med bakgrunn i råd fra smittevernkontoret har skolesjefen i Stavanger sendt ut en klar oppfordring.


Jeg så mamma kysse nisse er valgt til årets julesang på Jåtten skole.

Godt og vel femti prosent av stemmene gikk til den amerikanske klassikeren, som i i originalversjon het I Saw Mommy Kissing Santa Claus.


Foreldre, særlig fedre, til barn i 3-8 års alder inviteres til å delta i et masterprosjekt om foreldre, følelser og emosjonsregulering hos barn. Prosjektet er i regi av Universitetet i Oslo som er på jakt etter foreldre som kan svare på en undersøkelse.

Deltakelse er helt frivillig og anonym. Det vil ta omtrent 15-20 minutter å svare på undersøkelsen.


Hvert skoleår gjennomføres foreldreundersøkelsen blant foresatt med barn på 3. og 6. trinn. Undersøkelsen er viktig for skolen. 

Undersøkelsen sendes ut til en foresatt per barn og sendes per mail torsdag 5. november.


Det har vært mye (skrive)glede å se i klasserommet til 3B denne uken.

Varierte oppgaver om Halloween i fagene norsk, matematikk, engelsk og kunst&håndverk fenget alle. I tillegg har de fleste elevene skrevet sine egne skumle "Halloween-bøker".

Vi avsluttet uken med film og kos på klasserommet.I år er NRK Supers vennskapskampanje BlimE satt til 9.-12. november 2020, men på grunn av at vi er på gult nivå måtte klassene i år danse og filmes hver for seg. 3B gjorde en super innsats i "øse-pøse-vær" på onsdag denne uken. Dansen vår vil settes sammen med resten av skolen, og så sendes inn til NRK Super. I tillegg dukker den nok opp på hjemmesiden etter hvert. 

I tillegg til BlimE-dansen, har BlimE i år samarbeid med Redd Barna, og de har laget et undervisningsopplegg med ulike aktiviteter som skal bidra til et styrket fellesskap i klassen. Vi i 3B kommer til å følge dette opplegget i uke 46! Vi gleder oss! :) 


I august hadde vi på Jåtten skole besøk av fotograf. Det ble tatt portrettbilder og gruppebilder. Omtrent midt i september skal alle foresatte (en per elev) fått mail med tilbud om bestilling av bilder direkte fra Foto Norden. Dersom noen ikke har fått denne mailen og ønsker å bestille bilder tar dere kontakt med Ståle Olsen på Jåtten skole staale.olsen@stavanger.kommune.no

På vår første uteskoledag i tredje klasse gikk turen til Fritidsgården på Gausel. Elevene var kjempeflinke til å gå, og ekstra kjekt var det at Hilde også var med på tur. Elevene fikk se nærmere på mange dyr, leke på lekeplassen, spise lunsj (og kjeks) og ha et par fellesleker før turen gikk tilbake til skolen!   

Når været ikke var helt på vår side, måtte vi flytte den ene "ute-stasjonen" inn i glassgangen. Det gjorde kanskje at stasjonene ble ekstra kjekke i dag. Elevene jobbet med oppgaver som handlet om spørreordene, de hadde friskriving ut i fra et bilde - og vi hadde hentestafett i glassgangen! 

Temaet vi jobber med i norsk er for øyeblikket rettskriving - og da ord med stum h. I dag hadde vi stasjoner, hvor noen jobbet med nettoppgaver knyttet til temaet, andre skrev ord og setninger på ark, mens den siste stasjonen var "hente-bingo" ute. Her skulle elevene springe over grusbanen, trekke en lapp, se på et bilde, prøve å stave ordet høyt for lærer (med støtte), før de deretter kunne springe tilbake til gruppa si og skrive ordet på en valgfri plass på gruppas bingobrett.

I morgen er det bingotid i 3B, og elevene er skikkelig gira på ord med stum h.. :)