Meny
Velg seksjon 4. trinn 4A
Hovedadresse Ordfører Askelandsgate 11 4020 Stavanger Telefon: 51 91 42 30 Send oss e-post
Jåtten skole Postadresse: Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Arne Kristian Espedal
Innlogging GSuite (Google)
GSuite
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<november 2020><<
november 2020
mtotfls
26272829303101
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30010203040506
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Innlogging kartleggingsprøver
Innlogging, kartleggingsprøver

Jeg så mamma kysse nisse er valgt til årets julesang på Jåtten skole.

Godt og vel femti prosent av stemmene gikk til den amerikanske klassikeren, som i i originalversjon het I Saw Mommy Kissing Santa Claus.Tider for høstens utviklingssamtaler ligger nå ute under "informasjon til foreldre" i høyremargen. 

Det er blitt noen uker siden sist oppdatering om klassen. Grunnen er tekniske problemer, som heldigvis nå er løst! Dermed kan vi igjen få vise dere hjemme hva vi holder på med her på skolen😊 Dette blir altså en kort oppsummering fra de siste ukene fra oss i 4a. Vi har hatt uteskole (fysisk aktiv læring) hver mandag i siste økt. Vi har hatt utegym, stasjoner, klasseleker og mye mer! Skoledagen er i alle fall ikke ensformig!

I august hadde vi på Jåtten skole besøk av fotograf. Det ble tatt portrettbilder og gruppebilder. Omtrent midt i september skal alle foresatte (en per elev) fått mail med tilbud om bestilling av bilder direkte fra Foto Norden. Dersom noen ikke har fått denne mailen og ønsker å bestille bilder tar dere kontakt med Ståle Olsen på Jåtten skole staale.olsen@stavanger.kommune.no

Det var godt å være i gang med hverdagen igjen etter en lang ferie! De to første ukene har vi brukt til å komme inn i noen nye rutiner, være sammen med venner vi kanskje ikke har sett så mye i løpet av sommeren, og ikke minst venne oss til tanken om at sommeren nærmer seg slutt for denne gang. Det største for de fleste var nok likevel svømmingen! Spenningen var til å ta og føle på! Både bussturen og svømmetimen gikk veldig fint, og på slutten av dagen var det mange fornøyde barn som gikk hjem fra skolen. Vi har også hatt vennedag, hvor vi laget armbånd som vi gav til en klassevenn, samt at vi fikk t-skjorter!  Alt i alt en flott oppstart i 4.klasse!

For å kunne følge smittevernreglene, har skolen måttet endre svømmeopplegget på 4.trinn. Dette har med renhold av garderober å gjøre, samt hvor mange som kan oppholde seg i en garderobe samtidig. Det er derfor bestemt at klassene får svømming annenhver uke. Dette er tidene som er satt opp frem til jul:

 


Heisann alle sammen! Håper dere har hatt en fin sommer! Nå er vi på skolen veldig klare til å treffe alle de flotte elevene våre igjen😊 Før sommerferien hadde vi noen fantastiske dager med uteskole, hvor vi koste oss på stranden i nydelig vær. Vi håper at vi også ved oppstart av nytt skoleår skal få muligheten til å benytte oss av den flotte naturen vi har rundt oss! Jeg gleder meg til nytt skoleår, og håper at elevene gjør det samme😊

 

4a beholder det samme klasserommet som vi hadde i fjor. Lærerne i klassen foruten meg, vil være Anne i følgende fag: engelsk, kunst og krle. Kristine og Guro vil ha spes.ped. i klassen. I svømmingen vil jeg være med de første gangene, etterhvert vil det være to ansatte fra Stavanger svømmeklubb. 

Mer info.om neste skoleår og hva dere bør vite, kommer etterhvert😊 

Mvh. Marianne