Meny
Velg seksjon 4. trinn 4A
Hovedadresse Ordfører Askelandsgate 11 4020 Stavanger Telefon: 51 91 42 30 Send oss e-post
Jåtten skole Postadresse: Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Arne Kristian Espedal
Innlogging GSuite (Google)
GSuite
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mars 2021><<
mars 2021
mtotfls
22232425262728
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29303101020304
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Innlogging kartleggingsprøver
Innlogging, kartleggingsprøver
Etter noen travle, men kjekke uker på skolen, kan vi nå ønske alle en riktig god og velfortjent vinterferie! (Her er noen bilder fra kunst- og håndverktimen sist uke. Håper det var noen heldige mødre som fikk seg en koselig hilsen på morsdagen i år😊)

Vi hadde en fantastisk tur i solen på mandag! Glade barn, herlig vær, snø og aking- hva mer kan en be om? ☀️❄️👌🏻

Snø, sol og glade barn! Vi har hatt noen fantastisk flotte vinterdager i januar, og det ser jammen ut til at de kan vare uti februar også! Dette må vi bare nyte mens vi kan, og tar derfor en dag med uteskole på mand.8.februar! Finn frem barnas varmeste vinterklær, , pakk med dem niste (kakao og litt kjeks er lov), finn frem akebrettet, så gleder vi oss til en herlig dag ute i det fri!❄️☀️ (Nb.vi har også skøytebanen i morgen, så de som vil kan ha med skøyter). 

Vi ønsker å utnytte at vinteren (nok en gang) har inntatt Stavanger. Det gir oss en sjelden, men kjærkommen, mulighet til å ta en tur ut siste time i morgen.

Vi legger noen fine uker bak oss, med skøyter, Roald Dahl prosjekt, livsmestring, snø, abstrakt kunst og mye mer. Her er noen bilder fra litt av det vi har drevet med!

Kristine er fremdeles sykemeldt. 

Endelig fikk vi snø i Stavanger! Elevene storkoste seg i akebakken på akedagen, og humøret var på topp! Det er kjekt med snø!

Så var det jul igjen! Selv om mye har vært annerledes dette året, har vi i 4a funnet den gode julestemningen i klasserommet. Vi har hatt en rolig start på desemberdagene med adventsstund hver morgen. Da har vi tent lys, trukket kalender og sett på spennende adventsserie på Salaby. Vi har jobbet godt, men også satt av tid til kos og sosialt samvær innimellom. Vi har også hatt juleverksted, hvor klassekontaktene kom innom med deilig kakao, pepperkaker og kakemenn! Siste skoledag prøvde vi oss på fremføring av et engelsk julespill. Da vi ikke hadde mulighet til å vise dette for noen, tok vi like så godt opptak av det hele. En av elevene tok ansvar for filming, og elevene gjorde en fantastisk innsats. Vi så filmen sammen på storskjermen siste time før vi sa «god jul», og latteren satt løst når de fikk se seg selv! En morsom og koselig avslutning på dette ellers litt rare året.

Nå håper vi at alle får en herlig og rolig juletid, og så sees vi igjen i 2021!

Riktig god jul alle sammen!


Dagene flyr jammen fort for oss i 4a! Det er som om halloween var i går, og nå er det jammen snart jul! Her er noen bilder fra høsten og frem mot adventstiden. 

Det er blitt noen uker siden sist oppdatering om klassen. Grunnen er tekniske problemer, som heldigvis nå er løst! Dermed kan vi igjen få vise dere hjemme hva vi holder på med her på skolen😊 Dette blir altså en kort oppsummering fra de siste ukene fra oss i 4a. Vi har hatt uteskole (fysisk aktiv læring) hver mandag i siste økt. Vi har hatt utegym, stasjoner, klasseleker og mye mer! Skoledagen er i alle fall ikke ensformig!