Meny
Velg seksjon 4. trinn 4A
Hovedadresse Ordfører Askelandsgate 11 4020 Stavanger Telefon: 51 91 42 30 Send oss e-post
Jåtten skole Postadresse: Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Arne Kristian Espedal
Innlogging GSuite (Google)
GSuite
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mai 2021><<
mai 2021
mtotfls
26272829300102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31010203040506
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Innlogging kartleggingsprøver
Innlogging, kartleggingsprøver

Mandag 10. mai startet Jåtten skole opp på gult smittevern-nivå, etter drøye tre uker på rødt.


Iben og Ingrid sto for årets 17. mai tale på Jåtten skole. 

I og med at all 17. mai feiring i Hinna og på Jåtten er avlyst ble nasjonaldagen markert siste skoledag før 17. mai.

 


Vi har hatt en fantastisk 17.mai feiring på skolen i dag! Store smil, pølser, kaker, brus, is, tog og leker- alt som hører 17.mai til! Dette var kjekt! Takk til alle som har vært med å bidra til denne kjekke dagen! 🇳🇴🇳🇴🇳🇴

De siste dagene har vi bl.a.jobbet med måling på 4.trinn. En av oppgavene var å lage papirfly og måle hvor langt det fløy. Det var ikke så lett å måle med målebånd i flere omganger, men mange fikk det til, og alle gjorde en hederlig innsats! I kunst og håndverk har vi latt oss inspirere av Edvard Munch og malt 17.mai bilder i kjent Munch-stil! De ble kjempeflotte og er allerede sendt inn som bidrag til en kunstkonkurranse på Kunstiskolen.no. 

I morgen, fredag, er siste dag med rødt nivå og kohorter (for denne gang). Vi vil feire vel gjennomført periode, samt at vi snart er samlet klassevis igjen, og planlegger kosetime 7.mai! Da kan elevene få ha med seg litt ekstra god niste, kjeks og kakao eller saft.


Fredag 30.april drar kohort 4a og kohort 4b på uteskole sammen, (men holder oss likevel adskilt). Turen vil gå til Hinna-stranden (stranden som ligger ved sykkelstien før man kommer til Vaulen). Her skal vi lage land-art med utgangspunkt i ulike insekter. Elevene trenger god matpakke og sitteunderlag. De har fått lov til å ha med litt kjeks og kakao/saft. Været er meldt bra, så solkrem er lurt å ha på. Kohort 4b har en liten demonstrasjon angående korrekt levering av engelsklekser, slik at chromebøker må være med. 

Vi hadde en herlig dag i sola på uteskole onsdag denne uka! Elevene koste seg med basketball, volleyball, fotball, tikken, gjemmeleken og mye mer! Her fikk vi tatt igjen noen av gymtimene som elevene har savnet i år! 

Vi har nå tilbakelagt en periode hvor klassen har vært delt i to, og den ene kohorten har fått besøk av tre flotte gutter fra 4b! Vi har forsøkt å gjøre skoledagen til elevene så normal som mulig, samtidig som vi ønsker å ha ekstra fokus på trivsel. Vår oppfatning er at elevene trives i kohortene sine, og vi synes hverdagen i mindre kohorter fungerer fint! Noe av det elevene har likt best å jobbe med denne perioden, har vært temaet i samfunn/ naturfag om byggeskikker. Her har de laget egne broer av papir. Vi har også fått pyntet litt i klasserommet mens vi går og gleder oss til 17.mai!🇳🇴 Nå er vi spent på om kohortene vil fortsette utover denne uka, eller om vi går tilbake til normalen etter helga. Det gjenstår å se...

Det er vår i lufta, og vi lar oss ikke stoppe av noe pandemi! I 4a har vi kost oss med uteskole, laget vårpynt i klasserommet og stått på med skriving og regning som aldri før😊 Til tross for nye kohorter, og for mange også nye klasserom og ny lærer, er elevene blide og fornøyde! Tusen takk til alle dere foreldre som har vært forståelsesfulle og positive i en tid med mye omveltninger på kort varsel!

En riktig god påske til alle fantastiske elever og foresatte i 4a! ☀️🐥

Etter påske skal klassene bytte svømmeuker. 

- 4A og 4D har svømming i partallsuker

- 4B og 4C har svømming i oddetallsuker