Meny
Velg seksjon 5. trinn 5B
Hovedadresse Ordfører Askelandsgate 11 4020 Stavanger Telefon: 51 91 42 30 Send oss e-post
Jåtten skole Postadresse: Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Arne Kristian Espedal
Innlogging GSuite (Google)
GSuite
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<oktober 2021><<
oktober 2021
mtotfls
27282930010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
01020304050607
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Høstens store eventyr er endelig her: Utviklingssamtalen.

Hovedfokus for samtalene nå i høst blir nasjonale prøver og trivsel. 


Takk til Hege og Kenneth som har laget en flott plan over sosiale aktiviteter framover. Sjekk dokumentet! Dette ser utrolig kjekt ut: Så nå forventer vi godt oppmøte, og ikke minst at  dere alle koser dere sammen med alle de fantastiske ungene i 5B: 

Sammen skal vi lage verdens beste klasse!


I løpet av oktober gjennomføres Elevundersøkelsen på Jåtten skole.

Elevundersøkelsen er en anonym undersøkelse, der elevene får mulighet til å si hva de mener om læring og trivsel på skolen. Data fra undersøkelsen brukes av skolen for å analysere og utvikle elevenes skole- og læringsmiljø.

For å lese mer om undersøkelsen eller finne informasjon på flere språk. klikk "Les mer"


Etter gjenåpningen gjeninnføres nå ordningen med gratis svømming i kommunale svømmehaller for elever på 1.-5. trinn. Frikortet gir elevene fri inngang, sammen med en voksen.

Frikortet deles ut i uken før høstferien.


Takk for oppmøte og tålmodighet under foreldremøtet i går kveld!

En ny uke er bak oss, og en ny nasjonalprøve er ferdig. 90 minutter med tekstoppgaver i regning er jammen slitsomt når man er 10 år! Vi kom oss igjennom, og nå er det kun én til nasjonalprøve som gjenstår. Det blir bra!

Ellers har vi også denne uken vært på jakt etter virvelløse dyr. Et par av gutta snublet over noen egg som vi mistenker er edderkoppegg. Disse kan bli spennende å følge dersom de klekkes.


En ny god uke har tatt slutt. Denne uken har vi hatt mye fokus på å øve til nasjonale prøver som starter opp om kort tid. Ellers har vi startet på temaet virvelløse dyr i naturfag. I den forbindelse var vi ute på tirsdag og samlet inn ulike dyr. Vi vant biller, tusenbein, meitemark og masse edderkopper(!). Noen syntes at dette var en helt forferdelig grusom oppgave som ville gi dem mareritt - andre elsket å studere dyrene. Ellers har vi brukt tid på å lage årets klasseregler, som vi har "signert" med håndtrykk. Siste time fredag ble det beinhard kanonball-kamp mot 6a. Der fikk vi virkelig demonstrert vår styrke og knuste dem - på tross av at vi var i undertall!

Utrolig kjekt å se alle igjen - og for en fantastisk fin gjeng vi er! Det var tydelig at det var et kjærkomment gjensyn å se klassekompiser igjen. Dette kommer til å bli et flott år! Mye informasjon kommer hjem i disse dager, så følg med i både sekk og her på hjemmesiden. Ønsker dere alle en flott helg. Se gjennom galleriet - tirsdag neste uke blir det profesjonell fotografering av oss! 


Endelig er vi i gang igjen! Håper dere alle har hatt en fantastisk fin og avslappende ferie, og ikke minst at dere er like klare som oss til nytt skoleår.

Vi gleder oss til å se dere klokken 08:30 torsdag morgen. Ha med god matpakke, for vi starter med full skoledag. Det vil si at vi ikke er ferdige før klokken 14 denne dagen. Under følger informasjon om hvor vi møter dere.