Meny
Velg seksjon SFO 1A/1B Muslingene
Hovedadresse Ordfører Askelandsgate 11 4020 Stavanger Telefon: 51 91 42 30 Send oss e-post
Jåtten skole Postadresse: Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Arne Kristian Espedal
Innlogging GSuite (Google)
GSuite
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
IST SFO
IST - SFO
Onsdag 18.november hadde vi forming på Muslingene. Aktiviteten var for de som ønsket og bli med og denne gangen laget vi tellesnorer. Disse skal ligge på skolen slik at barna kan bruke dem i mattetimene. Snorene ble veldig fine!

Her kommer av- og påmelding til skolens juleferie. Svarfrist er satt til fredag 4.desember. Du må svare selv om barnet ditt skal ha fri. 

Det blir halloweenfeiring på SFO for første klasse mandag 26/10

Muslingene og Krabbene gikk på tur til lekeplassen ved Stadionparken i dag, her kan du se noen bilder i fra turen.

Første dag i høstferien hadde vi Farmen. Da ble barna delt opp i grupper hvor de skulle bygge en bondegård av det de fant i naturen. Etterpå spiste vi pizza, før de som ville kunne male inne. Her kan du se bilder fra den kjekke dagen vår.

I høstferien skal alle på 1.trinn være på basen til Muslingene, men på grunn av smittevern blir Muslingene i klasserommet til 1A og Krabbene i klasserommet til 1B. Alle barn må møte innen kl 9.30 og gi oss beskjed hvis barnet ditt ikke kommer. Husk vannflaske!

Program for høstferien:

Mandag: høstaktiviteter ute og inne.

Tirsdag: tur til lekeplass i nærmiljøet.

Onsdag: lekestasjoner.

Torsdag: tur i nærmiljøet.

Fredag: Kosedag med film.


Onsdag satte vi frem maling slik at de som ønsket kunne bli med å male. Barna fikk selv bestemme hva de ville male og det ble laget mange fine malerier. Her kan du se bilder fra aktiviteten.

Onsdag 16.september kunne vi endelig ha forsøket vårt, da noen av dere foreldre var så greie at dere sendte med Mentos. Tusen takk! Av naturlige årsaker hadde vi forsøket ute, og alle som ville kunne komme og se. Vi startet med å snakke om hva barna trodde ville skje, og alle mente at det ville bruse over. Barna ble litt overrasket over at det ikke skjedde noe da jeg hadde tatt vann i den første flaska. Men den satte vi til side og undersøkte helt til slutt.

Barna fikk bli med å bestemme hvor mange vi skulle ha oppi og hadde nedtelling. Vi prøvde med vann, cola, brus med fruktsmak, gul brus og taffelvann. Det ble tatt noen filmer som dessverre ikke kommer med her, men de skal vi prøve å legge ut på Instagram i løpet av neste uke. Her kan du se bilder fra forsøket.


I dag, tirsdag 15. september var vi på tur til lekeplassen ved Austtunsletta. Vi hadde en kjekk tur til været slo om. Da det begynte å regne valgte vi å gå tilbake til SFO litt tidligere. Du kan se en liten filmsnutt av oss på Instagram under Jåtten SFO. Her kan du se bilder fra turen vår.