Meny
Velg seksjon SFO 1A/1B Muslingene
Hovedadresse Ordfører Askelandsgate 11 4020 Stavanger Telefon: 51 91 42 30 Send oss e-post
Jåtten skole Postadresse: Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Arne Kristian Espedal
Innlogging GSuite (Google)
GSuite
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
IST SFO
IST - SFO

Her kommer linken til svarlapp om vinterferien 2021. Frist for å svare er onsdag 10.februar.

Link til skjema: https://forms.gle/3XNwtXBLasCaCZft9


Her kommer litt bilder fra livet på Muslingene. Vi har prøvd å fange litt av magien som er i leken, derfor er noen bilder "litt i farten".

Vi ber alle om å tømme garderoben nå før jul. Dette slik at den kan vaskes og stå klar til å ta i mot barna igjen på første skoledag i januar, som er tirsdag 5. Vi begynner allerede på mandag og sende hjem litt skiftetøy med de som går hjem, da noen har mye tøy liggende. For at garderoben skal bli vasket grundig og slik at dere kan gå gjennom og se hvilket skiftetøy barnet har på skolen, sendes også skiftetøyet til de som skal være på SFO i romjulen hjem.

Ønsker samtidig alle store og små en riktig god jul!


I dag, onsdag 8.desember, hadde vi nissefest på Jåtten SFO. Vi kledde oss ut som nisser og spiste risengrynsgrøt. Mange lette etter mandelen, men vi hadde satt et kryss under en av tallerkenen som var "mandelen" vår. Dette fordi da har alle barna like stor sjanse til å få premien. Barna fikk også mandariner og pepperkaker. Etter at vi hadde spist ble det lek i klasserommet med litt tegning i juleheftet, lek med borgene, plus plus med mer. Vi fikk også svinget oss til Just Dance med julemusikk. Her kan du se bilder fra festen vår.

I går og i dag har vi på Muslingene pyntet pepperkakehjerter som vi skal ha til adventskalenderen vår. Alle barna fikk hvert sitt hjerte og fem nonstop til pynt. Når hjertene var pyntet kunne barna velge om de ville ha litt kakestrø på. Hjertene la vi i poser med barnets navn på, slik at de får sitt eget hjerte når de blir trukket. Noen kunne nesten ikke vente til desember, og her kan du se bilder fra pyntingen og de gode kakene.

Onsdag 18.november hadde vi forming på Muslingene. Aktiviteten var for de som ønsket og bli med og denne gangen laget vi tellesnorer. Disse skal ligge på skolen slik at barna kan bruke dem i mattetimene. Snorene ble veldig fine!

Det blir halloweenfeiring på SFO for første klasse mandag 26/10

Muslingene og Krabbene gikk på tur til lekeplassen ved Stadionparken i dag, her kan du se noen bilder i fra turen.

Første dag i høstferien hadde vi Farmen. Da ble barna delt opp i grupper hvor de skulle bygge en bondegård av det de fant i naturen. Etterpå spiste vi pizza, før de som ville kunne male inne. Her kan du se bilder fra den kjekke dagen vår.

I høstferien skal alle på 1.trinn være på basen til Muslingene, men på grunn av smittevern blir Muslingene i klasserommet til 1A og Krabbene i klasserommet til 1B. Alle barn må møte innen kl 9.30 og gi oss beskjed hvis barnet ditt ikke kommer. Husk vannflaske!

Program for høstferien:

Mandag: høstaktiviteter ute og inne.

Tirsdag: tur til lekeplass i nærmiljøet.

Onsdag: lekestasjoner.

Torsdag: tur i nærmiljøet.

Fredag: Kosedag med film.