Meny
Historikk, Bilder & Forside
Solhøgda 3 4340 Bryne
Telefon: 40479656 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik
Toini & The Tomcats - 2 des

For en dame, og for stemme, og sååå grisegodt band! Toini har sjarm, glimt i øyet som kan starte brann på en våt eng på Jæren, og synger både vakkert og kraftfullt! 

Repertoaret var mesterlig variert innen Rock, Rockabilly og Blues og gikk rett hjem hos oss drøyt 90 fremmøtte. Bassist, Arne Ertnæs hadde til vår glede med seg en svær kontrabass som fylte mellomgulvet med de deiligste 50-talls trykkbølger. Den kjente gitaristen Terje Kinn glimret med gitarspill, energiske positurer og humor som og løftet kvelden for oss alle. Totningen Sveinung Lilleheier lagde nok kveldens søteste countrylyder med sin vakre pedalsteelgitar og Arendalitten Bjørn Haglunds stabile trommer bandt alt sammen helt perfekt. Artig med sologitar/pedalsteelgitar konkurransen de la oppp til og, foruten mange og gode soloer underveis, også på bass.

Toinis omtalte sjarme, glimrende samspill og varme speilte seg over til i musikerne på scenen og var til å ta og føle på under hele konserten. Herlig når musikere spiller nydelig og samtidig smiler og trives sammen på scenen. Dette var en verdig avslutning på bluesklubbåret 2021, TAKK!

Henriette M. vant Stratocaster'en og dermed var 1 års spenning utløst! Vi gratulerer!!!

 

Main Image
Bilde 1 av 37