Meny
Historikk, Bilder & Forside
Solhøgda 3 4340 Bryne
Telefon: 40479656 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik
Reidar Larsen & Hjemmelaget - 7 mars

Reidar kasta hatten, jakka…og skjortå! Til sett 2 kom han iført Jæren Bluesklubb-tskjorte!
Jammen ble det utsolgt fleire måneder før konserten! Utsolgt ble det også på vår konsert nr 2, som var for 10 år siden i 2014, også det med Reidar Larsen! Men denne gangen hadde vi bedre plass, alle 215 stk fikk sitte! Reidar er hele Norges Mr. Blues, bluesdommeren og stemmen hans får selv blåis til å smelte uansett! Det var en STOR ære at han ville slippe plata si her på Jæren, og det kommer vi ikke til å glemme!
Første sett var dedikert plateslippet av den nye plata "10 sanger" hvor første låt ut var "Lorden av store vyer" og den plata var det mange som kjøpte, for tekstene var på ekta jærsk og låtene holdt sedvanlig Reidar-kvalitet. Etter pausen kom de gode gamle låtene, med "Kristine" som sluttnummer. Masse godsnakking av sjefen sjøl mellom låtene gav en lun og varm stemning for oss i salen. Ingvar Hovland og Øystein Sunde har bidratt på denne nye plata, og det låt riktig flott alt!
Lap steelgitarspillet til Arne fikk siste rest av gruff til å forsvinne helt uten Ali-kaffe og  virkningen sitter ennå i når jeg skriver dette 15 timer etterpå! Vakkert, vakkert, vakkert! Gladtrommis Atle smilte fra øre til øre og sammen med Roald sin bassing var det som en bautastein som ledet vei i landskapet og vi var aldri i tvil om hvilken vei låtene gikk!
«Nå har me og fått låtene skrevet på «sånn pappir me strekar på, så de blåsarane kan værr me!» og hvilken blåserekke det var, vidunderlig! Gjesteartist Jolly Jumper - munnspilleren ifra Hell i Trøndelagen bidrog med nydelige soloer og fylte opp i låtene, tusen takk! Martin lydmann fikk sydd sammen lyd og lys perfekt i hotellets storstove, igjen!
Main Image
Bilde 1 av 19