Meny
Velg seksjon 8.-10. trinn
Besøksadresse Haugesundsgate 27 4014 Stavanger Telefon: 51 50 88 10 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Odd Ragnar W. Ommundsen
Send e-post med din henvendelse til:
Veilederkorps barnehage
Veilederkorps skole
Diverse dokumenter
Engelsk
Henvendelsesskjema
Kartlegging
KRLE
Landplakater
Mat og helse
Matematikk
Naturfag
Norsk
Presentasjoner
Samfunnsfag
SNO (Norsk 2)
Språkplakater
Tentamener forenklet
Utviklingsplan

Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Regelverk om skolemiljø – nulltoleranse mot mobbing.Alle elever har rett til å ha et trygt og godt skolemiljø. 

Hver tirsdag 16.00 - 17.30 er det språkkafé for ungdom under 25 år. På Sølvberget i 3. etasje, Språkrommet. Språkkaféen er et tilbud til deg som snakker litt norsk, og ønsker å bli enda bedre. En språkkafé er ikke et språkkurs, men et sted du møter andre som også trener på å snakke norsk. Tilbudet er gratis, og arrangeres av Røde Kors Ungdom. Du trenger ikke melde deg på i forkant - alle ungdommer er velkomne!

Every tuesday Røde Kors Ungdom are having language café at Sølvberget, 3rd floor. It's free and for all young people who would like to practice their norwegian language skills. Welcome!


Markering av morsmålsdagen? Synliggjøring av mangfoldet? Eller er det rett og slett for mange hvite vegger i klassen? På den nye nettsiden kan dere finne mer enn 80 landplakater som ligger klare til utskriving og laminering. OBS! Begrenset til stavangerskolen.no.

Lenken ligger under:


Denne gruppen er blitt opprettet til lærere som underviser i særskilt norskopplæring. Det er et nettverk for lærere på alle klassetrinn. Du kan melde deg inn og være med å diskutere aktuelle problemstillinger, bidra med dine egne undervisningsopplegg eller finne tips. Begrenset til stavangerskolen.no.