Meny
Tilbake til Forside
Spesialpedagogavdelingen, Fagkonsulentene for syn og hørsel og Rådgivningskontor for hørselshemmede: Haugesundsgate 27 4014 Stavanger Telefon: 51 50 70 41 Send oss e-post
Synspedagogene: Rennesøygata 12, 2. etg. 4068 Stavanger
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Rektor: Harald Nedrelid
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Spesialavdeling film
Se film her!
Skoler, barnehager og idrettsanlegg stenges

Skoler og barnehager i Stavanger, Randaberg, Sandnes, Sola stenges fra og med fredag 13. mars. Det gjelder også idrettsanlegg og svømmehaller. Tiltakene gjøres for å hindre spredning av koronavirus til utsatte grupper.

Kommunen har plikt til å opprettholde elevenes opplæringsrett. Det innebærer at skolene så langt det er mulig vil tilrettelegge for at elevene får et tilbud i perioden. Elever i stavangerskolen har Chromebook, og kommunikasjon mellom lærer og elev vil være basert på e-post og digitale plattformer.

Elever kan komme på skolen fredag formiddag og hente nødvendig skolemateriell. Viktig at det kun er de med behov møter opp. 

Omsorgstilbud til barn av helsepersonell og andre i viktige funksjoner

Kommunen vil ha et omsorgstilbud ved den enkelte skole og barnehage innenfor ordinær åpningstid, som sikrer at barn av helsepersonell og andre i kritiske samfunnsfunksjoner kan gå på jobb. Dette vil være på plass fra fredag 13. mars.

Følg med på skolene og barnehagene sine hjemmesider.

Foreldre bes følge med på skolene og barnehagene sine hjemmesider. Her vil det så fort som mulig komme praktisk informasjon om hvordan de skal forholde seg. Når det gjelder barn med store avlastningsbehov, vil kommunen ta individuelle vurderinger for å ivareta de aktuelle familiene.