Meny
Velg seksjon SFO
Snart førsteklassing
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
7.trinn
Kampensgt. 33 4024 Stavanger
Telefon: 51507575 og 51507478 Send oss e-post
Redaktør: Anne Kirsti Drivdal Grytten
Innlogging
NYWEB

Det er nå tid for å søke om SFO plass dersom ditt barn skal begynne på 1 trinn i august. SFO er gratis for 1 trinns elever i Stavanger kommune kommende skoleår, foresatte betaler kun matpenger.

Søknadsfrist er satt til 15 april. 

Du kan søke ved å gå inn på følgende link: Søk SFO plass

 


Vi nærmer oss høstferie og har hatt fine dager i august og september.

Torsdag gikk 4KK til Byhaugen, og i nisteskreppa hadde vi med oss lassevis med hamburgere, pølser med brød, engangsgriller og 20 liter vann. Vi var også skikkelig på godfot med værgudene som bestemte seg for opplett og lun temperatur. 

Etter at flere barn har etterspurt mulighet til å kunne sy på SFO, har vi kjøpt inn kilometervis med stoff og tråd i alle regnbuens farger, haugevis av synåler og det en ellers måtte trenge til en skikkelig mobil systue. 

I dag var det duket for Nissefest med fint julebord for 4.trinnet på SFO. Barna fikk en staselig julelunsj etterfulgt av pakkelek, gave fra julenissen, julefilmer og karaoke. Veldig mange av barna hadde pyntet seg med nissekjole og nisseluer for anledningen.

Nå er den endelig her. Den nasjonale rammeplanen for SFO.

To uker har gått i en fei fra vi startet opp SFO etter en god sommerferie. Forventningene var store da vi sto klare til å ta imot en gjeng med nye 1.klassinger, og det har vært utrolig spennende og kjekt å bli kjent med alle disse skjønne små med herlige personligheter. 

Våren gjør seg mer og mer gjeldende, og tredjeklassingene våre hatt gode dager både utendørs og innendørs.  

Vi fortsetter med forskjellige kjekke aktiviteter i beste SFO-tid. Denne uka har vi blant annet hatt karaoke og produksjon av blomster. Det stikker seg ut både fremtidige kunstnerspirer og popstjerner blant disse ivrige ungene. 

Torsdag ble det endelig tur med Fjerdeklasseklubb igjen. Turen gikk til skogen nedenfor Byhaugen, og det ble en fantastisk fin opplevelse. 

Endelig fikk vi strålende flotte vinterdager, med både sol, kulde og noe som kan kalles ekte snø!


Sommeren bestemte seg for å komme tilbake for fullt, noe som har preget SFO-dagene våre også. Vannlek i skolegården har uten tvil vært ukas høydepunkt! 

Første uke på SFO har gått i en fei, og vi er godt i gang med gode dager frem til skolestart, med høyt tempo og mye som skjer. 

Da er påsken like rundt hjørnet, og vi har fått en forsmak både med litt snø og glimt av sol. Det blir nok en litt annerledes påskeferie for de fleste av oss i år, men vi håper at alle SFO-barna våre uansett vil få en avslappende og flott påske sammen med familiene sine. Ta frem Kvikk Lunsj, appelsiner, brettspill og lag dere en god påskesteming der dere er. 

Her kommer et lite knippe bilder fra tidligere i vinter, litt fra vinterferien og litt fra andre fine dager på SFO.

Vi gleder oss veldig til å se dere alle igjen og ønsker alle SFO-barn med familier GOD PÅSKE! 

Hilsen alle de voksne på Kampen SFO


Ukas tur gikk til Vølstadskogen og gapahuken der, som er et paradis for energiske barn. Vi hadde med varm oss kakao, og grillet pølser til alle de nærmere 80 barna som ble med.