Meny
Velg seksjon SFO
Snart førsteklassing
1.trinn
2.trinn
3.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Kampensgt. 33 4024 Stavanger
Telefon: 51507575 og 51507478 Send oss e-post
Redaktør: Anne Kirsti Drivdal Grytten
Innlogging
NYWEB
Det henger MYE gjenglemte klær nede i gangen på skolen. 

Det er nå tid for å søke om SFO plass dersom ditt barn skal begynne på 1 trinn i august. SFO er gratis for 1 trinns elever i Stavanger kommune kommende skoleår, foresatte betaler kun matpenger.

Søknadsfrist er satt til 15 april. 

Du kan søke ved å gå inn på følgende link: Søk SFO plass

 


Vinterferiens store høydepunkt var heldagstur til Ullandhaug skogen med bål, grill og masse kjekke ute aktiviteter. Det å bli hentet av egen buss var for mange utrolig stas:)

Tirsdagen fortsetter med sitt nydelige vær. En god gjeng drar til Hetlandshallen for å spille fotballturnering, mens resten er på skolen og har aktiviteter og en liten gruppe velger å ta turen til Bjergstedparken.

For et vær og for en stemning:) Mandag i vinterferien startet helt perfekt med kjekke aktiviteter på SFO og en liten tur i nærmiljøet.

Etter at flere barn har etterspurt mulighet til å kunne sy på SFO, har vi kjøpt inn kilometervis med stoff og tråd i alle regnbuens farger, haugevis av synåler og det en ellers måtte trenge til en skikkelig mobil systue. 

Torsdag 2 februar dro 46 4 klassinger på tur i SFO.

2,3 og 4 trinn har hatt fotballskole i SFO den siste tiden.

I dag var det duket for Nissefest med fint julebord for 4.trinnet på SFO. Barna fikk en staselig julelunsj etterfulgt av pakkelek, gave fra julenissen, julefilmer og karaoke. Veldig mange av barna hadde pyntet seg med nissekjole og nisseluer for anledningen.

Kommentaren kommer fra ei jente med snø i håret og røde kinn mens hun springer opp bakken, klar til en ny runde med aking på Rudlå. Og dette ble absolutt en god dag!

Da er Desember her og juleforberedelsene er i gang i SFO

Enda flere blinkskudd fra en kjekk SFO dag

I dag har vi reiret Halloween i SFO

Informasjon til foreldre med barn i SFO
Flere vil ha mulighet til å få lavere pris i SFO
Stavanger kommune endrer ordning for lavere pris i SFO. Dette skjer etter behandling i utvalg for oppvekst og utdanning 28.09.2022 sak 64/22.
Alle søknader som er sendt inn til skoleåret 2022/2023 skal vurderes på ny, søkere som har sendt inn søknadskjema trenger ikke søke på ny. Lavere pris gis ut fra den ordningen som er best for søker.
Stavanger kommune har fra 1. oktober 2022 to ordninger for lavere pris
Søknader vil bli vurdert ut fra begge ordningene. Lavere pris gis ut fra den ordningen som er best for søker.

Torsdag 15 september hadde vi første skikkelige 4 klasse klubb i SFO. Turen gikk til Leos lekeland.